Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Matkič prakticira varen sex

Matkič prakticira varen sex

kak lepo da si samo za mene posnel video s sabo v glavni vlogi…..

naslednjič pa le poglej kam se natakne kondom…. razen če so ti spodnjo glavo odrezali kar bi blo super za človeštvo!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

On vsaj seksa.

ouch …. kaj piješ? 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

če s tabo OK – si relevantna … lahko tudi z miško in tipkovnico

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ouch …. kaj piješ? :D[/quote]

vse, kar teče :)))

Kdo zdaj seksa s kom? 🙂 A imate orgije tu hehe …

ouch …. kaj piješ? :D[/quote]

vse, kar teče :)))[/quote]

To je dobro, samo ne mešat 😀 ko me najdeš častim 1 za tole pa še 1 ker si me našla 😛

a ti ne veš….kdor išče, ta najde…slej ko prej :))))

no ti kar… saj mesto verjetno poznaš ….. ni tak vlko 😛 ene 24.000 ljudi ma MO 😛

vse, kar teče :)))[/quote]

To je dobro, samo ne mešat 😀 ko me najdeš častim 1 za tole pa še 1 ker si me našla :P[/quote]
Ker se je zlagala namesto tebe? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

absolutno..jebe sebe v glavo))

sem mislo napisat Ko me boš našla ne ker si me našla… fak 😀

A si spet prvo klikno na temo o meni? a me spet pogrešaš ????

A si spet prvo klikno na temo o meni? a me spet pogrešaš ????[/quote]
Če bi na slepo klikno, ne bi falil. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A si spet prvo klikno na temo o meni? a me spet pogrešaš ????[/quote]
Če bi na slepo klikno, ne bi falil. :))[/quote]

To jaz delam na chatu že od nekdaj pa mam vedno opcijo tebe citirat… vbistvu to lahko počnem na celem MONU!

To je dobro, samo ne mešat 😀 ko me najdeš častim 1 za tole pa še 1 ker si me našla :P[/quote]
Ker se je zlagala namesto tebe? :)[/quote]

jaz nikoli ne lažem, ni potrebe za to…

Ker se je zlagala namesto tebe? :)[/quote]

jaz nikoli ne lažem, ni potrebe za to…[/quote]

Kar tak naprej pa se boš na moj račun napila 😛

ti še veš ne, kolk je treba, da se ga jaz napijem:)))))

a že šparaš…da ne bi mislu, da jaz plačam slučajn…

Ne plačam jaz, vprašanej je kdo bo dal finance 🙂

Ampak nenazadnje če boš pila tako kot bom jaz reko… torej 10 ur preden ztačneš pit nič jest pa fizična aktivnost potem pa 10 šuterjev na eks … je bil do danes še vsak pijan tudi največji pijanci kar jih poznam !

Ampak nenazadnje če boš pila tako kot bom jaz reko… torej 10 ur preden ztačneš pit nič jest pa fizična aktivnost potem pa 10 šuterjev na eks … je bil do danes še vsak pijan tudi največji pijanci kar jih poznam ![/quote]

v čem pa je štos takega opijanja?

Ampak nenazadnje če boš pila tako kot bom jaz reko… torej 10 ur preden ztačneš pit nič jest pa fizična aktivnost potem pa 10 šuterjev na eks … je bil do danes še vsak pijan tudi največji pijanci kar jih poznam ![/quote]

v čem pa je štos takega opijanja?[/quote]

V tem da dokažem vsakemu ki pravi da rabi dosti da je pijan da to ni res 🙂 da ga hitro spravim v komo če me posluša 😉

Zato take zadeve, jaz rabim dosti da sem pijan, so samo laž!

Morda pod določenimi pogoji in okoliščinami definitivno pa ne pod mojimi!

za nekoga je dosti 3 pire, za drugega pa je malo 6 pirov. Nobeno od tega ni laž. Laž bi bila, če bi rekla, da od 6 pirov ni pijana, v resnici pa bi bila pijana po dveh.

za nekoga je dosti 3 pire, za drugega pa je malo 6 pirov. Nobeno od tega ni laž. Laž bi bila, če bi rekla, da od 6 pirov ni pijana, v resnici pa bi bila pijana po dveh.[/quote]

Ne laž je ker je rekla da jaz sploh nevem kolko ona rabi da je pijana, medtem ko jaz to VEM, in sem povedal na kakšen način bo, če posluša moje pogoje in jim sledi ZAGOTOVO pijana…

torej se je zlagala ker jaz poznam in način in količino kdaj je ona 10000% pijana 🙂

Tole je pa res dokazovanje, vredno človeka…

Kaj sploh komentiraš če se te ne tiče…. a si ti tudi moj fen ker hodiš v temo o meni…. verjetno pa res…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close