Matjažko manjka na forumu
Potem pa zelo dobro vidiš , jaz najbrž ne vidim nič detajlov 🙂 Te na slikah so tako slabo vidne (tako od daleč slikane), da se ne vidi skoraj nič, ne obraza, ne postave natančno. Se pa vidi, da so oblečene preprosto, na easy, udobno (to je mišljeno pozitivno, saj kako pa naj bi bile upicanjene v naravi). Kaj pa vem, nimam občutka,da bi bile tako zanič, ampak sem ženska, to je res in nimam realnih kriterijev 🙂 Uh, nekoga kar iz slike karakterno oceniti … Zelo pogumno 🙂
Kakšne pa bi morale biti, kot Coco Austin ali La Toya in z našobljenimi žnabli, da bi izražale seksapil? Res me zanima.
Ajde, 9966, zdaj se pa izprsi in pojasni Alexis kaj je to seksapilna in karizmatična ženska. :))
Alexis, tisti dve, ki si ju ti naštela, sigurno nista po mojem mnenju. Te lastnosti so ti dane in se jih ne moreš naučiti ali pridobiti z raznimi plastičnimi operacijami. Si gledala film “Mačka na vroči pločevinasti strehi”? No, jaz mislim, da je tam nekaj karizme pri Liz Taylor…:))
Govorim da te ženske na objavljenih slikah tukaj gor mi oddajajo, nezanimivo energijo, karizmo. Čuti se iz slike če je nekdo zanimiv za pogledati in tukaj gor se vidi da so te ženske slabega videza to pomeni tudi da so prazne, brez karizme. Ko bi hodili na ulici ti ne bi padle v oči, siva miš se tudi uporablja za take ljudi.
S karizmo se rodiš ali pač ne. Se pa danes da naresti že marsikaj, vizualno mislim da vsak človek, ki ima talent za lepoto in estetiko lahko naredi že zelo veliko z minimalnim denarnim vložkom, in osebno občudujem ljudi ki to delajo torej ki se ličijo, urejajo in predvsem imajo smisel za lepoto.
Opažaš, da trava zeleni. 🙂 To vsak opaža, kaj pa praksa? Koliko sivih, prtlikavihali pa vsaj šekastih mišk pa ti je uspelo dobiti v kremplje? To je pa druga pesem, a ne? :)) Moški se poslužuje filozofije, ko lahko o nečem (ponavadi nedosegljivem) zgolj razpisuje, tako kot za šankom nekateri pogrevajo zgodbe o svojih ‘ljubezenskih dogodivščinah’, ki so zgolj fikcija. 😀 Lepo te prosim, karazima je razvidna iz slike, ko še spol težko določiš, kakšno fantaziranje!!! 😀
Karizma ni omejena na spol in tudi ne na visoke petke…. Prej je to neka sposobnost, npr. dar govorništva, s čimer te nekdo lahko očara, prevzeme in tudi zaslepi, tako kot pri politikih, Hitler je bil tudi karizmatična osebnost.
Saj ni nič narobe, če ima ženska širše boke. A ni grozno, če od zadaj izgleda kot moški, pa se mora obrniti, da vidiš, da je v resnici ženska? :)))[/quote]
Ne eno ne drugo ni grozno. Vsaka je, kakršna je, in ni noben moški ali android, če ni po tvojih kriterijih.[/quote]
Načeloma je vseeno, saj ti je nekdo všečen ravno takšen, kot je, vendar splošno pri moških vzbudijo ‘vizualno pozornost’ nekoliko bolj pač ženske, ki imajo izražene določene obline. Ženski s širokimi boki so spolno razlikovalen faktor (po tem se med drugim ločujete od moških), zato ti atributi delajo ženske privlačne. Tukaj pogosto zavidljivke hudomušno pripomnijo, čes da imajo ‘veliko rit’. :)))
[img]http://www.likesure.com/userFiles/Post/119.600.jpg[/img]
matjaži, poročaj ali se je potrpljenje splačalo? si kaj ujel?
Drugače pa vidim, da si užival kar v družbi treh. Katera od njih je katenjka? :)) Jaz bi rekla, da ona na sredini, ki deluje najbolj energična.:)[/quote]
Saj v tem je problem temperamentnih, bi se nonstop presedale na čolnu in mi plašile ribice – takšni so slabi lovci, ker nimajo potrpljenja. Ti si bolj mirna, verjetno bi lahko brez problema čepela par uric na miru, če bi te na čolnu posadil na svoja kolena, in mirno gledala, kako se plovec pomika gor in dol? 😀
matjaži, poročaj ali se je potrpljenje splačalo? si kaj ujel?
Drugače pa vidim, da si užival kar v družbi treh. Katera od njih je katenjka? :)) Jaz bi rekla, da ona na sredini, ki deluje najbolj energična.:)[/quote]
Saj v tem je problem temperamentnih, bi se nonstop presedale na čolnu in mi plašile ribice – takšni so slabi lovci, ker nimajo potrpljenja. Ti si bolj mirna, verjetno bi lahko brez problema čepela par uric na miru, če bi te na čolnu posadil na svoja kolena, in mirno gledala, kako se plovec pomika gor in dol? :D[/quote]
A ti veš, da se da prek fotke dobiti podatek o tvojem pravem imenu? Ne vem, koliko ti je pri srcu tvoja anonimnost.
Ja, in kako mi je ime? 🙂 Kaj se da razbrati iz meta podatkov – vrsta fotoaparata vsekakor, nad katerim nisem preveč zadovoljen, ker ga nekoliko zafrkava osvetlitev, ampak je majhen in robusten. :D[/quote]
No, ni ti ime Matjaž, je pa v tem imenu prva črka tvojega imena (in to je tudi edina skupna črka), od priimka ni pa nobene črke.
Matjazko je okoli razposlal že toliko slikovnega materiala, da ga že vse poznajo, ki so to želele ali pa ne.
Mlad moški, razvit kot albanska industrija, ki v prostem času uči črve plavat, zalezuje prelestne gozdne vile, ki nabirajo neke čudne gobe, medtem ko on sanja o morski deklici in njenem razkoraku….. 😀
Čemu bi se bal za anonimnost, vsi smo na trgu in če si anonimen kdo te lahko “kupi”?
Ferbčna raje se prijavi, če želiš prejet kup ponudb, ne pa da drugim ne privoščiš kupčije.. 😉
Ne vem, od kod ti to razbiraš? Odkar pomnim, mi je bilo ime Matjaž. :)))[/quote]
Potem je pa vse v redu. Vsekakor gre pa za resnično osebo in tudi firma se ujema.
Tudi kratica LNL ne pove nič?
Je to mogoče kak tvoj kolega?[/quote]
Se opravičujem za paniko … zgleda, da je to ime in priimek ali enega od zaposlenih na monu ali firme … ker gredo tudi avatarji prek njegovega direktorija. Sori.
Matjazko je okoli razposlal že toliko slikovnega materiala, da ga že vse poznajo, ki so to želele ali pa ne.
Mlad moški, razvit kot albanska industrija, ki v prostem času uči črve plavat, zalezuje prelestne gozdne vile, ki nabirajo neke čudne gobe, medtem ko on sanja o morski deklici in njenem razkoraku….. 😀
Čemu bi se bal za anonimnost, vsi smo na trgu in če si anonimen kdo te lahko “kupi”?
Ferbčna raje se prijavi, če želiš prejet kup ponudb, ne pa da drugim ne privoščiš kupčije.. ;)[/quote]
Spet gre vse zanimivo mimo mene.
Ferbčna raje se prijavi, če želiš prejet kup ponudb, ne pa da drugim ne privoščiš kupčije.. ;)[/quote]
Tako je! :))) phaha 😀 Koliko spodletelih poskusov je že bilo, da me osebno analizirajo. Končno se je našla ena, ki me pozna do obisti. Sem ti dolžan kavico? Boš me raje kar na dom povabila, pa ti jo jaz skuham, a ne? :)))
Ferbčna, ne vem, kaj te končnice pomenijo. 😀
Sem kaj izpustil pri šifriranju in kriptografiji, da zabrišem vse svoje sledi? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.