Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Matjažko manjka na forumu

Matjažko manjka na forumu

Nisem imela takšnega občutka… bolj mi deluje “zasnjana”… to pa itak veš, kaj se potem z ženskami dogaja.:))

Nisem imela takšnega občutka… bolj mi deluje “zasnjana”… to pa itak veš, kaj se potem z ženskami dogaja.:))[/quote]
Ja, Katenjka sanja o božji ljubezni. Če imaš ob sebi pravega človeka, ki pooseblja božjo ljubezen, potem sanje niso potrebne. 🙂

Nisem imela takšnega občutka… bolj mi deluje “zasnjana”… to pa itak veš, kaj se potem z ženskami dogaja.:))[/quote]
Ja, Katenjka sanja o božji ljubezni. Če imaš ob sebi pravega človeka, ki pooseblja božjo ljubezen, potem sanje niso potrebne. :)[/quote]

Pa nimamo baje vsi tega v sebi? Rimskokatoliška vera uči, da smo vsi božji otroci, torej potemtakem sklepam, da imamo vsi v sebi božansko iskro ljubezni…toda kaj, če je nekateri vztrajno zanikajo ali pa nočejo razviti. Še vedno pa Katenjka lahko sanja potem o nekom, ki ne bi poosebljal božje ljubezni, ko ji bo enkrat “božja” prerasla čez glavo 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Uči res….S kakšnim namenom, je pa druga stvar. 🙂
Mi bi naj bili božji otroci, oni pa glasniki božje resnice. Mislim, da je vse jasno.:)

Ker se bolj varno počutimo za svojimi zidovi. Varnost je pomembnejša od ljubezni. Pa čeprav brez ljubezni ni varnosti. 🙂

Pod pogojem, da bo podoben sv. Gabrijelu ali kako mu je že ime…:)

Ja, Katenjka sanja o božji ljubezni. Če imaš ob sebi pravega človeka, ki pooseblja božjo ljubezen, potem sanje niso potrebne. :)[/quote]

Pa nimamo baje vsi tega v sebi? Rimskokatoliška vera uči, da smo vsi božji otroci, torej potemtakem sklepam, da imamo vsi v sebi božansko iskro ljubezni…toda kaj, če je nekateri vztrajno zanikajo ali pa nočejo razviti. Še vedno pa Katenjka lahko sanja potem o nekom, ki ne bi poosebljal božje ljubezni, ko ji bo enkrat “božja” prerasla čez glavo ;)[/quote]Ne vem, če… rojena sem bila po božji milosti, odvisna sem od božje ljubezni, nekega dne bom umrla zaradi nje… “prerasti” je možno in včasih celo nujno samo ljubezen do človeka… sicer pa to ni tema o meni, niti o angelu gabrijelu, ki mi je to noč poslal rdeče sanje s trimesečnim zamujanjem, ko sem se že resno spraševala, kakšne načrte ima z mano, ki sem vendar grešnica… čeprav sem, kar se nečesa tiče, več kot eno leto živela brez greha… no zdaj se že cel dan počutim, kot da bi me povozil bager in potem še tank cccccc čeprav sem blazno srečna, da me ima bog rad takšno kot sem s svojo umrljivo grešno dušo in menda s telesom, ki si popravlja estrogensko progesteronsko nihanje ccccc ah bom raje nehala, da ne bo še kdo mislil, da sem vzela kakšno tableto~~ kemije pač ne maram, se ji izognem, če se ji le da~~
Ukvarjajte se raje z matjažkom, ki ste mu namenili temo, in zakaj piše v ednini, da se ima zelo lepo in zakaj neki je zamolčal, kako se imaj(jo) drugi ob njem ccccccc :)))))))
Ali pa ne da si vse skupaj zaradi očitnih provokacij in trapastih špekulacij zasluži brisanje…??

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

A ne, koliko se ukvarjajo z mano zenske, da mi celo namenjajo teme. Nisem vedel, da sem tako popularen…. :)) Obozevalkam bom nekaj prinesel, tako da bos ti tudi nekaj dobila oz. ze si po posti, a ne? Upam, da nisi kot tista, ki ji pokazes prst, potem pa zagrabijo celo roko in na koncu bi si rade prilastile se telo??? :))))

Katenjka, nekam hitro si odsla, ampak ne skrbi zame, sedaj mi ena druga kuha. V ozadju na sliki ob baldehinu ze jemlje iz torbice kuharsko knjigo receptov z naslovom 1001 arabska noc. :)))
Je potrebno malo improvizirati, ker danes me je tukaj hladilo s kratkimi rokavi pri kaksnih 17 C in priobalnim vetrom. 😀
[img]http://shrani.si/f/2y/yN/2PXLuV84/jaz-ona.jpg[/img]

Daj ti raje odgovori na moja vprašanja, če te ni preveč sram?

Še bolje pa če se pobereš s foruma! Drugače se ti znata zgoditi 2 leti čuze!

No tam boš vsaj dobil tisto, kar zamanj iščeš pri nešteto tvojih “lahkokategornicah” :))

Snoopard, pa kaj se zdaj dogaja?

Je to ers fotka matjazka? kaksen beden tip … sicer mislim da gre zgokj za provokacijo, nekako mi njegov stil ne sede.

leopard pa verjetno ve vec od nas smrtnikov tuki gor, kar razgali ga, cefizlja! ;))

Jah še dobro, da sta tako napisala, krivokljunčica in snoopard, sem še mislila dati gor kakšno lepšo slikico od dotičnega motečega elementa, pa ugotavljam, da vendar ni tako priljubljen in to ne bi bilo smiselno ccccc… naj mi oprostjo vse njegove oboževalke, sicer pa , kolikor mi je znano, nisem čisto edina, ki ima v lasti nekaj njegovega slikovnega materiala hahha ccccc :)))
Se mi pa zdi, da tema ni več toliko odvisna od samo~~zaupanja, tistega, komur je posvečena (?) ampak že predvsem od milosti drugih piscev, občudujem resnično pogum vseh, ki so tu vpleteni, ker mene je strah še svoje sence… ne mutite več z mano… kot že rečeno, sem v ljubljani, večna dolžnica božje ljubezni in po možnosti iskalka nekoga, ki ga poosebljata angel gabrijel ali sv. jožef, ali pa preprosto same sebe, imam še čisto zadosti dela že samo s tem cccccc :)))))

Ah še to, matjažko, saj me toliko vendar poznaš, nisem jaz takšna, da bi hotela kaj od tebe, česar nočeš dati, razen tega so me celo za razliko od tebe menda naučili, da ne pomeni ne, in po tem principu bom tudi vzgajala svoje otroke, če jih bom kdaj imela, (a ne On_, upam, da je to prav, ali naj vesno v godino vprašam?) aja , stvar se nanaša na čisto virtualno reč, ničesar fizičnega, sicer pa hvala za filme, menda zdaj ne snemaš še kakšnega v svoji režiji in misliš to razpošiljati, ker v tem primeru pa utegne imeti snoopy prav, da te čaka dve leti resta spričo neizpolnjenih teženj, ki jih (ne)uspešno tučkaš v nezavedno…. ccccc šala no :)))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Antilopa

Snoopard, si ti ena izmed mojih obozevalk in me pogresas?

Ce ne, potem malo premisli, cemu pises (ceprav bi bilo bolj umestno vprasanje, kako in kaj pravzaprav pises, ampak odrasli clovek bi naj imel vsak sam toliko soli v glavi, da ga na to ne bi bilo treba opozarjati).

In ne vem, kje vidis najmanjsi interes z moje strani, da bi ti odgovarjal glede na nivo komunikacije?
Skratka NE SMETI (mojih) topikov in se mi ne obesaj ‘za rep’ v vsaki drugi temi. Kaj konkretno te muci, kaj bi pravzaprav rad, kaj sprasujes, se mi ne sanja in me niti pod razno ne zanima, razresuj to s kom drugim. Upam, da sem bil dovolj jasen (v drugo).

Lahko pa se sedaj opravicis mojim fenicam :), ker si zamoril to temo! Samo cuvaj se gnilih paradiznikov! Mogoce niti ne bi skodilo, ce bi ti priletel kak v betico, da prides malo k sebi. 🙂

Antilopa

Antilopa, kaj se dogaja z njim ali s komer koli, to mislim, da tukaj gori nikogar niti najmanj ne zanima, pac pa taksni dvogovori delujejo kot masilo v zelo lahkotno zastavljeni temi – torej ne za izzivljanje raznih osebnih zamer in javnih frustracij posameznikov. Kot registrirana clana imata moznost zasebnih sporocil!

Lahko pa mi kak kompliment namenis in me pohvalis, kako dobro izgledam v crni kratki majcki na sliki in kako izstopajoce misice na moji desni roki poudarijo moje lep telescek? :))) phaha

krivokljun

Oh, sedaj pa si ne bom opomogel, kaj si rekla, zadala si mi smrtni udarec. :)))
A bi me … s sabo peljala na morje? 😀

krivokljun

Ne vlivaj olja na ogenj, ker ko vidis, da ima nekdo izpade, se taksnih ljudi ne vzpodbuja, da se potem zabavamo na njihov racun, a ne? Njega bo ze Antilopa pocartala, samo ne zna, ker ni nic manj napet, kot je bil. 😀

Antilopa, kaj se dogaja z njim ali s komer koli, to mislim, da tukaj gori nikogar niti najmanj ne zanima, pac pa taksni dvogovori delujejo kot masilo v zelo lahkotno zastavljeni temi – torej ne za izzivljanje raznih osebnih zamer in javnih frustracij posameznikov. Kot registrirana clana imata moznost zasebnih sporocil!

Lahko pa mi kak kompliment namenis in me pohvalis, kako dobro izgledam v crni kratki majcki na sliki in kako izstopajoce misice na moji desni roki poudarijo moje lep telescek? :))) phaha /quote]

Ja, če si to ti na sliki, pa moram reči, da si tak kot sem pričakovala. Nič posebnega. Imaš pa zelo slabo držo. Te niso učili, da se mora moški “izprsiti” ko stoji? Jaz ne vidim nobenih mišic. Aja, pa še to, kaj je to za ena slaba slika? Nekdo bo moral na kak tečaj fotografiranja.

potrpežljivo čakam, če bo kaj prijelo, te so bile malo pretežke ribice za mojo palico 🙂
[img]http://shrani.si/f/3S/Yc/4pnfYMgr/r1.jpg[/img]

spet na preži, le da tokrat za gozdnimi vilami 🙂
[img]http://shrani.si/f/S/us/39J8PwN5/r3.jpg[/img]

končo sem jo ujel, da bo mi skuhala gobovo juhico 🙂
[img]http://shrani.si/f/p/11d/2Bmhc5V6/r2.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kdo so te stare babe z mastnimi lasmi na slikah?

Pa na zadnji sliki bi si lahko kremple postrigla in jih lepo nalakirala, bljak. Goba je pa lepa ja.

Mene zanima, ali se lahko tako nekoga fotografira in sliko objavi na MON-u? Mislim prvi dve matjazkovi fotografiji.

Z dovoljenjem fotografiranih se lahko objavi.

Z dovoljenjem fotografiranih se lahko objavi.[/quote]

Dobro, hvala za pojasnilo.

Za tisto drugo sem po po šumi laufal, je vpila in se me poskušala otresti, ampak ni bilo nikogar, ki bi slišal njene obupane klice na pomoč, ko sem jo stiskal k sebi. 😀 Potem pa sem jo prisilil, da je prijela za ostudno gobo. :))) hahaha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za tisto drugo sem po po šumi laufal, je vpila in se me poskušala otresti, ampak ni bilo nikogar, ki bi slišal njene obupane klice na pomoč, ko sem jo stiskal k sebi. 😀 Potem pa sem jo prisilil, da je prijela za ostudno gobo. :))) hahaha[/quote]

Ja, na sliki ima ta gozdna vila kar široke boke, ravno pravšnja zate…:)) Ampak, če si ti tako lep, kot praviš, potem ti žensk ni potrebno loviti, še manj laufati za njimi. Same bi ti morale padati v naročje. :)))

Očitno ima tip nizke kriterije pri ženskah.

Saj ni nič narobe, če ima ženska širše boke. A ni grozno, če od zadaj izgleda kot moški, pa se mora obrniti, da vidiš, da je v resnici ženska? :)))

Saj ni nič narobe, če ima ženska širše boke. A ni grozno, če od zadaj izgleda kot moški, pa se mora obrniti, da vidiš, da je v resnici ženska? :)))[/quote]

Ne eno ne drugo ni grozno. Vsaka je, kakršna je, in ni noben moški ali android, če ni po tvojih kriterijih.

Alexis, jaz sprašujem tega 9966, da vidim, zakaj meni, da ima Matjažko prenizke kriterije. Preveč skrivnostno je napisal, pa sem morala napisati malo bolj provokativen stavek. :)))

Aja no, sorry. Pač brezveze se mi zdi stvari, na katere ne moreš vplivati (ozka ali široka medenica) žaliti.

Saj nimam nič proti širokobokim ženskam, samo tem ženskam na slikah se že na daleč vidi in se čuti iz slik, da so povprečne, da nimajo sexapeala, brez karizme. Obline so pa zakon, na pravih mestih seveda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close