Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Matjažko manjka na forumu

Matjažko manjka na forumu

Matjažko je izgleda odpotoval s punco, ki sigruno nima pojma, kakšen lovec na ženske je ta koruzni ptiček. Dekleta, ga pogrešate?

Jaz ga pogrešam, forum je brez tega duhovitega fanta kar zamrl…..

Jaz ga tudi “pogrešam”.

Pa Katenjko, pa krivokljunko, pa zmedeno samico… 🙂

Mogoče pa so kam skupaj šli. 😉

Ah,

skoraj sem pozabila,

še nekdo manjka.

Naša Princess(28)…

Lovec na ženske? Opa, a ti to iz prve roke? Veš kaj več kot mi ostali? :))

Niče ne vem, le tu vidim, da ima polno oboževalk. In sigurno ima vsaj s Katenko kaj, vsaj po prebranem sodeč.

Pa mene šteješ za njegovo oboževalko, čisto iz firbca te sprašujem? :))

Ja.

Počasi, počasi, saj vam bo spet pihal na dušo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Žal, napačen odgovor.

Geez, ste ene zoprne. S Katenjko sta šla za 3 tedne na morje, pa kaj, boste svečko držale zraven?!

Ne, krivokljunčica, jaz mislim, da je Matjažku in Katenjki dolgčas, pa se nam skupaj oglašata z morja s to temo. :))

Imam občutek, da ju bo Paco kmalu pripeljal nazaj. :))

emmm, zdaj mi gre pa kar malo na jok.

Če je matjazko fičfirič, je to njegov problem ter vseh tistih naivnih ženskic:).

Mimogrede…nikogar ne pogrešam, ker nisem odvisna od drugih:).

Jaz pa moram povedat, da danes prvič vidim, da ima Matjazko obozevalke in ti dve sta v prvih dveh sporočilih. Zanimivo a ne. Sicer pa oboževalka je spet tako relativen pojem. 😉

Če je matjazko fičfirič, je to njegov problem ter vseh tistih naivnih ženskic:).

Mimogrede…nikogar ne pogrešam, ker nisem odvisna od drugih:).[/quote]
Misliš ?
Kaj pa, če bi drugi nehali proizvajati hrano, pa poskrbeti za elektriko….:)
Šele ko nekaj izgubimo, se začnemo zavedati koliko nam je tisto pomenilo.

kwa bo ta matijažek, en šmrkavec mali, jaz sem en tip, kera obožava mene,

Mimogrede…nikogar ne pogrešam, ker nisem odvisna od drugih:).[/quote]
Misliš ?
Kaj pa, če bi drugi nehali proizvajati hrano, pa poskrbeti za elektriko….:)
Šele ko nekaj izgubimo, se začnemo zavedati koliko nam je tisto pomenilo.[/quote]

Ok, ti govoriš o materialnih stvareh, jst pa o nepogrešanju virtualnega matjazka:))

Ja, včasih se zgodi, da moramo nekaj izgubiti, da se šele zavemo, koliko nam je to pomenilo:). Ni pa vedno temu tako.

Ja, ker si napisala, da nisi odvisna od drugih.
Sem mislil, da živiš kje v hribih med planšarji. 🙂

Sem mislil, da živiš kje v hribih med planšarji. :)[/quote]

Mislila sem na odnose:)) Itak pa zdajle ne bi tipkala, če ne bi bilo elektrike itd. A ti delujem kot planšarka?:)))

Goldfish, modro razmišljaš! Tvoje besede so lahko terapevtske za naivne ljudi, ki se zaljubljajo tudi preko spleta in se potem velikokrat grenko razočarajo. In potem beremo zgodbe, kako nekateri pogrešajo virtualnega Matjažka ali virtualno Matjažico….

Sem mislil, da živiš kje v hribih med planšarji. :)[/quote]

Mislila sem na odnose:)) Itak pa zdajle ne bi tipkala, če ne bi bilo elektrike itd. A ti delujem kot planšarka?:)))[/quote]
Ne…Deluješ bolj kot zlata ribica, ki bi rada skočila iz akvarija, pa ne ve, da bo pristala na suhem. 🙂
Rada bi presegla sama sebe.

Mislila sem na odnose:)) Itak pa zdajle ne bi tipkala, če ne bi bilo elektrike itd. A ti delujem kot planšarka?:)))[/quote]
Ne…Deluješ bolj kot zlata ribica, ki bi rada skočila iz akvarija, pa ne ve, da bo pristala na suhem. 🙂
Rada bi presegla sama sebe.[/quote]

Zanimivo razmišljanje:). Ker sebe vidim v oceanu. Ne maram biti utesnjena in se presneto zavedam vseh nevarnosti, samo ne morem vedno vsemu ter vsakomur ubežati:). Zato izpolnjujem želje, v zameno za to, da me kdo iz suhega vrže nazaj v mokro:).

Ja, rada dosegam in presegam meje. Včasih je to pametno, spet drugič ni. Še vseeno pa bolje kot da bi se zgledovala po tistih, ki še sebe ne dosegajo.

A veš, če hočeš sebe doseči, niti ne rabiš nikamor iti. 🙂
Ljudje ne dosegajo sebe, ker preveč pričakujejo od drugih. Več pričakujemo od drugih, bolj smo odtujeni, ker smo odtujeni od sebe….Dobimo občutek, kot da drugi veliko pričakujejo od nas, pa želimo spet preseči sebe, ker menimo, da se moramo preseči…Pa ni potrebe. Dovolj je, če se sprejmemo. In ko se sprejmemo, smo dosegli sebe. 🙂
Vse drugo pa je bežanje…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close