Matjažko manjka na forumu
Če je matjazko fičfirič, je to njegov problem ter vseh tistih naivnih ženskic:).
Mimogrede…nikogar ne pogrešam, ker nisem odvisna od drugih:).[/quote]
Misliš ?
Kaj pa, če bi drugi nehali proizvajati hrano, pa poskrbeti za elektriko….:)
Šele ko nekaj izgubimo, se začnemo zavedati koliko nam je tisto pomenilo.
Če je matjazko fičfirič, je to njegov problem ter vseh tistih naivnih ženskic:).
Mimogrede…nikogar ne pogrešam, ker nisem odvisna od drugih:).[/quote]
Misliš ?
Kaj pa, če bi drugi nehali proizvajati hrano, pa poskrbeti za elektriko….:)
Šele ko nekaj izgubimo, se začnemo zavedati koliko nam je tisto pomenilo.[/quote]
Ok, ti govoriš o materialnih stvareh, jst pa o nepogrešanju virtualnega matjazka:))
Ja, včasih se zgodi, da moramo nekaj izgubiti, da se šele zavemo, koliko nam je to pomenilo:). Ni pa vedno temu tako.
Ja, ker si napisala, da nisi odvisna od drugih.
Sem mislil, da živiš kje v hribih med planšarji. :)[/quote]
Mislila sem na odnose:)) Itak pa zdajle ne bi tipkala, če ne bi bilo elektrike itd. A ti delujem kot planšarka?:)))[/quote]
Ne…Deluješ bolj kot zlata ribica, ki bi rada skočila iz akvarija, pa ne ve, da bo pristala na suhem. 🙂
Rada bi presegla sama sebe.
Mislila sem na odnose:)) Itak pa zdajle ne bi tipkala, če ne bi bilo elektrike itd. A ti delujem kot planšarka?:)))[/quote]
Ne…Deluješ bolj kot zlata ribica, ki bi rada skočila iz akvarija, pa ne ve, da bo pristala na suhem. 🙂
Rada bi presegla sama sebe.[/quote]
Zanimivo razmišljanje:). Ker sebe vidim v oceanu. Ne maram biti utesnjena in se presneto zavedam vseh nevarnosti, samo ne morem vedno vsemu ter vsakomur ubežati:). Zato izpolnjujem želje, v zameno za to, da me kdo iz suhega vrže nazaj v mokro:).
Ja, rada dosegam in presegam meje. Včasih je to pametno, spet drugič ni. Še vseeno pa bolje kot da bi se zgledovala po tistih, ki še sebe ne dosegajo.
A veš, če hočeš sebe doseči, niti ne rabiš nikamor iti. 🙂
Ljudje ne dosegajo sebe, ker preveč pričakujejo od drugih. Več pričakujemo od drugih, bolj smo odtujeni, ker smo odtujeni od sebe….Dobimo občutek, kot da drugi veliko pričakujejo od nas, pa želimo spet preseči sebe, ker menimo, da se moramo preseči…Pa ni potrebe. Dovolj je, če se sprejmemo. In ko se sprejmemo, smo dosegli sebe. 🙂
Vse drugo pa je bežanje…..
Forum je zaprt za komentiranje.