matematika
Jah, glede na to, da sva si z matematiko popolne tujke lahko rečem, da res ni bilo tako težko. Pričakovala sem težje naloge. Sicer res nism kakšne do konca rešla ( dve nalogi, ena je bila una z logaritmi), drgač mi je pa kr šlo no. Upam samo, da nism kje kaj preveč zgrešila.
Živijo punce!
V bistvu ni bilo težko,ne.Samo ker prej ne veš kaj bo in se učiš vse in vse pomešaš..kot jaz.No saj enih 6 nalog mam vse prav (vsaj mislim),nekaj sem jih pa kar tako neki reševala :))(Mogoče bo kakšna plus točka.)Zadnje dve nalogi sta mi bli kar nekaj-parabole se nisem nč učila, komaj vem kako zgleda…..:) Prvih šest mi je bilo kar lahkih:
-tiste dve funkciji in potem ploščino trikotnika
-zaporedje
-uno povečanje cene
-Marko in ??(košarka:)
-romb (fuul izi)
-krožnica
-vektorji
Log nisem mela pojma,nekaj sem blodila:)
Kompleksna št.tud ne…
Aja un sinus cosinus je tud vsaj pol prav.
Zadnje dve pa pokop:((
Glavno da je šlo mimo (pa da je pozitivno:))
Kaj vas še čaka punce??Mene angla v soboto, drug teden pa še ekonomijo & sociologija.
Imejte se fajn!
ŽIVJO!
jst sm lani delala mato in sem se ful sekirala,ker mi nikol ni lih šla…pa sem zdelala – dobra novička je to, da pri vsaki nalogi lahko dobiš kako točko,že če napišeš formulo ali pa vsaj začetek kakega računa… tudi potek ima točke,pa tudi če ni rezultat pravilen…
nasvet za zgodovino – bodite pozorni na navodila… v nekaterih navodilih se skriva odgovor na kako drugo vprašanje in tako lahko zbluziš do pozitivne ocene :)) tko je ratal meni&sošolcem – smo se čist druge teme učil,pa nas je mal presenetil, ampk smo vse iz navodil pobral in NARDIL!
soca pa… srečno 🙂 treba je znat, nabijanje vam ne bo preveč pomagalo, ker so teli ocenjevalci bolj levi… naučite se pojme itd.
geografija pa je baje vedno ful v izi,veliko splošnih podatkov.
veliko sreče!!
Forum je zaprt za komentiranje.