Mateja Svet
pol kar tukaj piše seveda ni res. Se mi zdi da je mateja svet rekla o Roku petroviču, da je bil čudak in da jih je na pripravah v klubu Novinar pretepal, ko so bili še pionirčki.
Glede seksa pa ne vem, čudno pa je, da ob vsej polemiki Mateja to ni nikoli javno zanikala. Torej, če ne bi bilo res, bi to lahko komot zanikala. naj ji en pošlje link, pa naj napiše.
Če je res, da se je trideset let starejši dedec spravil na ta mlada dekleta, je ogabno in nagnusno.
In še zanosila je z njim Katja Koren, tak človek bi moral za zapahe, seveda, če je to res, vendar kjer je dim je tudi ogenj.
Seveda se nobena noče izpostavljati, vendar tudi nekatere duhovnike, ki naj bi dotikali mlade, še sedaj obsojajo.
indijski tulipan, 23.02.2018 ob 07:20
tejle zapisi za Matejo so me pa tooolko nasmejali, kolko punca buri duhove posameznikom.
Še najbolj paše gor na temo: najbolj zanimive in čudne, v zadnji zapis…
….hej pojdi po telefon, ti moram nekaj nujnega povedat….
pravi soseda- sosedi čez balkon…ahahahahaaaa :))))
Ti si dolžna še tlačenje zelja.
Menda jo je spolno nadlegoval, 22.02.2018 ob 10:56
In kakšen hud udarec na vrhuncu smučarske kariere je doživela?
[/quote]
Lahko bi šla v drugo državo in bi ji tam zveza pripeljala varnostnike.
Bi se lahko Tone Vogrinc odmaknil in ji pustil prosto pot v njeni dotedanji uspešni karieri.
Mateja Svet ni nikoli živela z starši za Bežigradom ampak v Šišenskih Kosezah v terasastih blokih in je bila moja soseda moja vrata nasproti njenih vrat smo družinski prijatelji še danes po toliko letih.Ne verjemite vse kar slabega pišejo o Mateji,ker ni res je ženska,ki se ji morajo bivše smučarke z Vogrincom vred globoko prikloniti.
Forum je zaprt za komentiranje.