Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mastna koža

mastna koža

Čau!
A mogoče kera pozna kakšno učinkovito čistilno sredstvo za res zlo ekstra mastno kožo (tonik, gel…)?? Do zdaj sem že kar nekaj stvari sprobala, pa mi je v redu edino en čistilni gel od niveje. A mogoče pozna kdo še kakšno drugo stvar??

LP, Dora

Dober je Pure freshness od Thalga,ali pa od Decleorja Lotion matifiante in od Phytomerja Eau marine-vsi so za mastno kožo.

zelo dobro proti mastni koži je, da si v kremo, ki jo uporabljaš dodaš kapljico kvalitetnega eteričnega olja limone. Jaz kupujemo justovo in sem zadovoljna.

lep pozdrav in sporoči o učinku, kar bo koristilo še komu.

Ja. Priporočam ti sistem za nego normalne do maste kože Artistry, ki je sestavljen iz treh izdelkov čistilnega gela, tonika in dnevne kreme! Resnično je vrhunski! Če te zanima še kaj v zvezi s tem se mi javi na moj mail. Lp Maja

Jaz pa Eucerin iz lekarne-še posebej če te mučijo tudi mozolji.

Preizkusila sem že marsikaj in končno našla nekaj kar mi odgovarja. La preirie, kolekcija Cellular purifying system. Imam čistilni gel in dvofazni tonik. Enkrat tedensko nanesem masko iz iste kolekcije in je res super. Je pa žal omenjena kozmetika noro draga.

Jaz imam tudi extra mastno kožo. Za umivanje zjutraj uporabljam Scheller Zittronemelise gel in nato dam tonik ali Scheller beli čas&ginseng ali tonik Clinique mild claryfing lotion. Kreme ne nanašam. Zvečer si obraz umijem z čistilnim mlekom Alverde (DM) in nanesem tonik. Kremo dam samo okoli oči.
Včasih dam puder Revlon original CS in to je to. OD kar ne dajem kreme, nimam več tako mastne kože.

Meni je tudi Evcerin do zdaj edini pomagal-preizkusla sem jih pa že uhuhuh!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close