masleni piškoti-ll-pomoč prosim
…in podobne dobre zadeve. Zanima me, kaj naredite, da so krhki. Jaz sem ih delala prejšnji dan, pa moram priznati, da niso tako mehki kot naprimer iz trgovine. No, sploh niso mehki. Ali sem jih mogoče pretenko razvaljala???
Bili so nekje za noževo konico razvaljani
Pa še nekaj. Ko tako gledam vaše slikice, me zanima naslednje. Kje dobiti te ta male modelčke, da lahkov sredini izrežeš ven srček, krogec, zvezdico???
hvala in lp
Modelčki se pa dandanes že povod dobijo, Špar, Merkur; …… V bistvu je to model 2v1, jaz ga uporabljam za linško pecivo.
Zakaj so piškotki trdi ti pa težko rečem. Morda si jih predolgo pekla. Jaz jih takoj po peki ko se ohladijo pospravim v kovinske škatle in jih jemo potem tudi še 2 meseca, pa so še vedno božanski.
Jaz sem te modelčke 2v1 videla zadnjič v šparu – so plastični ali iz kake mase, nisem točno pogledala, čeprav jih bom šla najbrž kupit. Pakirani so v škatlico. Prodajajo pa seveda tudi različne navadne, “plehnate”, trenutno bolj v obliki božičnih zadev. Če boš kaj še hodila po Šparu, povprašaj kako prodajalko.
hihihihi Mimi, ja tudi naši termitki so sladkosnedi, samo če na piškotkih ni čokolade se piškotki kopičijo. Kakor hitro pa ugotovijo da se peče kaj čokoladi podobnega je pa in v škatli luknja in v shrambi, pojedel pa itak ni noben :)))))))))
Jaz mam pa tako rada jabolčni štrudl pa ga vse premalokrat spečem, ravno zaradi tega ker ni čokoladen :)))))))) otroci pa ne marajo, pa jim lahko še tako dopovedujem da je dobro.
Forum je zaprt za komentiranje.