Maske razdalja in testiranje nas lahko rešijo
Absolutno se je treba cuvat. Jaz redno uporabljam masko, ce moram ven, pazim da so roke ciste in stojim stran od ljudi. Zjutraj sem se tudi testirala in sem negativna. Imam doma teste in mi se bomo lepo kar sami doma testirali cisto tako za preventivo. Ziher je ziher. Cez vikend pa itak nikamor ne bova sla, ker moz se ni zdrav.
Pazite nase, ker nihce drug ne bo.
Anonimno 1299, 13.08.2021 ob 13:17
Mah. Rešijo nas že maske pa distanca, pa da bolni ne hodjo naokol in ne krehajo v vsakega. Asimptomatski te bo bolj težko okužu, če mu glih jezika ne porineš v usta.
Točno To. Ampak se radi drenjajo. Saj smo socialna bitja, ampak nekatere imaš na hrbtu, skorajda. A te še nesem ?, lažje kravo, ki je pač kot krava žival težka, lažje kravo na vrat, pa kilometer okrog bajte. ??To je sicer vic, ampak ni daleč od resnice. Raje se matram s kravo, kot pa s tem ala razumom in odnosi z ljudmi. Ki so postali v času co Rone zelo zelo težji. Iz strani žensk. Pa glej kakšne kera piše ? Ko imam takega zadost, ja izustim, ker imam pol one. Saj utihnejo ko malo dete, ki gre pol tožiti. Smrk, ol pa jest kriva. Tole stanje je šlo v maloro. Sploh z ženskami. Pa so called delo od doma, pa Afrike in vrtički.
kako le, 13.08.2021 ob 13:10
Kako zdaj povedati vsem cepljenim, da se morajo spet testirati? ?
Saj Ne rinem vate kot ve necepljene? Ki dobesedno rinete, še pred časa co Rona. Pa vas ima človek na distanci, pa rinete. Predvsem te, ki skoz hujšate. Težke tako ali drugače. ??
Forum je zaprt za komentiranje.