Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maske jebe*e

Maske jebe*e

Zakaj vsi še vedno nosite maske vse povsod? In zakaj se moram jaz – ki je po lastni izbiri ne nosim, počutiti obsojano? Dokler bo ta narod tako ovčarski, se ne more nič spremeniti na boljše!

jih v zaprtih prostorih, kar je prav. Zakaj je temu tako, ne bom razlagal, ker cefurjem tezko kaj vbijes v glavo.

Saj poleti jih je itak neumestno nosit.

Tudi jaz se počutim neumno,če slučajno pozabim masko,res,to sploh ni za verjet

Masko pač moraš nositi, če je tako pravilo. Le malo manj egocentričnosti, pa bo 🙂

Zakaj paničarji gumijastih rokavic več ne nosite v štacunah, kot so se lani spomladi nosile? Kdo vam je rekel, da ni treba več? Vse prešlatate s kužnimi parklji, potem boste pa nekaj palamudili, kdo se obnaša odgovorno in kdo ne.  Lani ste bili vsi pametni in zgroženi, če kdo ni imel rokavic, zakaj jih vi ne nosite več?

Odgovor na objavo uporabnika
MAVRICAAAAA, 11.08.2021 ob 17:48

Masko pač moraš nositi, če je tako pravilo. Le malo manj egocentričnosti, pa bo 🙂

To je tista ovčarska mentaliteta o katero govori avtorica.

“Če je tako pravilo…” s takim mišljenjem lahko racionaliziraš vsako dejanje avtoritete.

Sužnji v antičnem Rimu: “Smo pač sužnji in moramo zastonj delati, če je tako pravilo. Le malo manj egocentričnosti pa bo”

Me prav zanima do kam lahko take ljudi kot si ti potisne delodajalec ali država. Najverjetneje bi jim še blato iz podplatov lizali, če bi bilo takšno pravilo…

Pač ni treba biti govedo in misliti da mora cel svet delovati po tvoje, pa bo bolje 🙂

Seveda ne more delovati po tvoje, če si hlapčevska ovca, mora ti nekdo drug zapovedovati obnašanje in razmišljanje☺

Pa saj ne morem verjeti, en psiho se v vsaki temi izdaja za Mavrico in ji krade nick, ter se verjetno reži, ko pr.ase! Pfuuuj, lopov blesav!

Spet dokazuješ da smo anticepilci nepismena goveda 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
MAVRICAAAAA, 11.08.2021 ob 18:46

Spet dokazuješ da smo anticepilci nepismena goveda 🙂

Bedak! ?

Te je naredil.

Ma ti nisi normalen/a. Očitno je osvežilni odmerek naredil svoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close