maskara
Natalija jest vem za zlo dobro zadevo.
Zašibej v kjigarno kupi črn tuš in tamal penzelj, ki mora biti ravno prirezan!
Ko si boš napacala tuš na trepalnice bodo črne ko hudič, sosednje se pa bodo zlepile. Dobra lastnost tuša je, da ga težko odstraniš. Tudi če ti katera trepalnica iz dolgočasja izpade, ne bo mogla pobegnit saj bo trajno zlepljena s sosednjo, ki ji še paše vegetirat na veki. Tudi faraoni so se pacali s tušem. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
v priklonu
Ej, jaz imam čisto isti problem. Svoje trepalnice imam dolge, zato nočem, da mi jih maskara še bolj podaljša, ker potem jih imam že čist do obrvi (ok, malo pretiravam;)).
Probala sem mali milijon maskar, zmeraj si kupim drugo, ravno zaradi tega problema. Do zdaj sem bila najbolj zadovoljna z Lorealovo Lash architect, ki pa jih na žalost tudi podaljša (v bistvu jih vsaka podaljša, sem se že sprijaznila).
Na sosednjem forumu se ful priporoča Max Factorjeva 2000 calorie, ki je bila tudi meni všeč in si nameravam naslednjo kar to kupit. Mislim, da je ta še najmanj podaljšala in bolj poudarila.
Upam pa, da dobiš še kak drug pameten nasvet tu gor, morda nama zna kdo pomagat! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.