maskara za trepalnice
Sem že nekaj časa v pokoju vendar se še vedno rada naličim, seveda svojim letom primerno, bolj nevpadljivo. Barvam si tudi lase z barvo, kakršne so moje prave lase, sem rjavolaska, vendar mi frizerka naredi tudi nekaj svetlejših pramenov, kar mi zelo ugaja in mislim, da tudi pristoji. Imam pa majhen problem s trepalnicami. Imam še vedno zelo dolge trepalnice, ki pa so žal osivele.
Sem se že pogovarjala s frizerko, da bi mi jih pobarvala rjavo pa se ni mogla odločiti. Z maskaro se ne barvam, raje vidim, da mi jih pobarva frizerka, ker se mi včasih zasolzijo oči in se mi ta potem razmaže.
Prosim, draga gospa, za nasvet, s kakšno barvo naj mi frizerka pobarva trepalnice, da ne bodo preveč vpadljive gubice oz. ali naj si jih sploh ne pobarvam? Rada bi malo, nekako naravno, poudarila oči. Hvala za nasvet in lep pozdrav!
Pozdravljena gospa Cecilija!
Prav je, da še vedno skrbite za svoj urejen videz, čeprav ste že v pokoju. Mislim, da bi bilo najboljše barvati trepalnice z enakim barvnim odtenkom kot so lasje ali pa samo ton ali dva temnejše. (Trepalnice najbrž niso osivele ampak so smo izgubile barvo in so zelo svetle.) Tako pobarvane trepalnice so videti naravne, oči pa bodo lepo poudarjene.
LP Jadranka
Forum je zaprt za komentiranje.