Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek maska za obraz v obliki robčka/krpice dm – je ni v embalaži

maska za obraz v obliki robčka/krpice dm – je ni v embalaži

Neverjetno – še nikoli se mi ni zgodilo kaj takega: kupila sem masko v obliki krpice, na embalaži vse naslikano kako se jo namesti, tako da ziher bi moral biti robček notri – no, odprem embalažo notri pa nič razen neke bele tekočine.

Se je že komu to zgodilo? Je pa znamka Balea dm… reklamirat itak ne gre, ker mi bodo rekli,da ne morem dokazat, da je nisem uporabila in stran vrgla… samo to je reees čudno.

bil je robček bil… verjetno si kupila za oči in je skoraj prozorno.

Odgovor na objavo uporabnika
looolll, 15.09.2021 ob 06:10

bil je robček bil… verjetno si kupila za oči in je skoraj prozorno.

prisežem res ni nič notri – kupila sem masko za cel obraz – tudi narisno na slikah da je robček za cel obraz… sem šla ob straneh ovitka na notranji strani, če je slučajno kaj prozorno, pa da ne vidim in je na rob stisnjeno in prilepljeno – pa ni nič… samo taka bela tekočina na dnu oviija – verjetno tisto v kar bi morala biti namočena papirnata maska… izgleda so jo pri pakiranju na liniji pozabili dati notri…

res to se mi še ni zgodilo… zdaj se namažem kar s tisto tekočino, imela jo bom za dvakrat… imam še eno tako masko – ko jo odprem naslednjič pa poročam, ali v drugem paketu maska je bila in kako izgleda… zagotovo pa sem kupila polno za cel obraz in v obliki robčka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close