Najdi forum

maščoba

POZDRAVLJENI,
STARA SEM 30 LET IN IMAM MEŠAN TIP KOŽE NA OBRAZU. DO SEDAJ NISEM IMELA VEČJIH TEŽAV, ZADNJE ČASE PA SE MI KOŽA PREKOMERNO MASTI IN POSLEDIČNO NASTAJAJO MOZOLJI (NA ČELU, NOSU IN BRADI). UPORABLJAM LINEO PURE ZONE L’OREAL(GEL ZA UMIVANJE OBRAZA, TONIK IN KREMO)
PROBLEM JE ŽE TAKO GROZEN, DA MI NEKATERI PRAVIJO, DA SE BLEŠČIM OZIROMA, DA SEM SE ZNOJILA.

OMENITI MORAM, DA SEM AVGUSTA 2003 PRENEHALA JEMATI KONTRACEPCIJSKE TABLETE. NOVEMBRA 2003 SEM ZANOSTILA IN FEBRUARJA 2004 IMELA SPONTANI SPLAV. SEDAJ PA SEM BILA OPERIRANA NA MATERNICI. ALI JE VZROK TO NENEHNO NIHANJE HORMONOV V MOJEM TELESU?

DRUGAČE PA MI JE VRSTA KOZMETIČARK VEDNO TARNALA NAD ZAPRTOSTJO POR IN TEŽKIM ODSTRANJEVANJEM OGRCEV.

VSE SKUPAJ SE MI ZDI PRECEJ ČUDNO.

KAJ MENITE IN KAJ SVETUJETE?

HVALA ZA ODGOVOR.
LP

Praviš,da je tvoja koža mešana,zato predvidevam,da je linija,ki jo uporabljaš vseeno preveč agresivna,ker je namenjena bolj mastni in problematični koži.Začni uporabljati nekaj za normalno do mešano kožo.So pa vedno možne tudi hormonske spremembe,za katere praviš,da jih imaš,zato tudi tega čisto ne izključi.Najprej pa seveda poskusi z drugo kozmetiko in seveda z rednim čiščenjem kože pri kozmetičarki.

Lana, sigurno imaš probleme s hormoni…imam čisto enake težave…3 leta sem jemala KT, moja koža je bila mešana, T-cona mastna, lica pa normalna-suha. Mozoljčki so bili, ampak je bilo stanje znosno. Ko pa sem prenehala z uporabo KT so moji hormoni ponoreli, kar se je začelo na koži kazat…tud men se je koža začela ful mastit. In zdej bom spet začela KT jemat, Diane 35. Ker je stanje res neznosno, ful mam zamašenih por in non stop se mi mozolji pojavljajo. In upam, da se bo stanje uredilo…Želim ti, da bi se ti zadeve poštimale.

LP

Alja

Lana…še to sem pozabla dodat…tudi jaz sem tabletke opustila v mesecu avgustu…ali pa juniju ne vem točno…

HVALA! SAMA SICER NIMAM NAMENA PONOVNO JEMATI KT, KAJTI ŽELIM SI ZANOSITI. KATERE IZDELKE UPORABLJAŠ ZA OBRAZ? SI ŽE ZAČELA PITI NOVE KT? JE ZDAJ BOLJŠE?

LEP POZDRAV

Pozdravljena Lana!

Novih tabletk še nisem začela piti, ker menstruacija noče in noče prit! Mi že ful zamuja:-(. Drugače pa za obraz uporabljam od Vichy-ja čistilno peno, Cera di Cupra tonik in pa od Cliniansa gel z izvlečkom jabolka ali pa od Murada Skin Perfecting Lotion (izmenično).

So ti izdelki dragi? si dosegla zaželjen učinek?

Ti izdelki so res dragi, ampak učinkoviti.

Moja “nona” bi rekla, da je najboljsa “medičina” voda in milo….

ja starejši bi res tako rekli,vendar na žalost tudi voda takrat ni bila tako trda kot je danes in mila parfumirana,da je vse več ljudi alergičnih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close