maščevanje
Zakaj se ne bi malo ozrla vase, v svoje vzgibe in vzroke, da si v poziciji, ki ti očitno ni všeč? Premalo se ceniš, draga moja in zdaj stresaš jezo na vse. Ampak, kot so ti že zgoraj povedali, je kriv ON, pa ti tudi, dvomom, da mu je žena dala “dovoljenje” za vlačenje po tvoji postelji. In zdaj boš njej zabadala nož ne samo v hrbet kot do zdaj, ampak še kar v obraz? Ok, daj! Ampak vedi, da se ti bo dvakratno vrnilo. Ona – žena, morda ve, pa si (še) noče priznati, morda rešuje zadeve da se v celoti vrne k njej, morda zbira argumente in moč, da se reši nemarneža in nenazadnje morda pametno postopa(pravno gledano), da se postavi na lastne noge. In če bi meni prišla ljubica jokat, stokat in z narejeno mogočnostjo dokazovat, da hodi moj k njej, bbi se mi ta ljubica pošteno zasmilila, ker brodi po tako smrdečem blatu. Ampak, za odkrito korakanje k njej in pošten stavek v obraz pa nimaš jajc(ups, jajčnikov), kajne?
Ljubica, nikar potem ne jokaj kaj vse se je izcimilo iz tvojega nastopaškega maščevanja. Maščevala se boš nenazadnje sebi za svojo udeležbo v tem trikotniku.
In še povedano na uho: Žena je VEDNO korak pred ljubico. Vedno! Vedno vodi in vedno je prva, pa če možiček v postelji ljubici med seksom še tako razlaga kako se ne razumeta, kakšna je in oh in sploh in bla, bla, bla…TO TE JEZI, a ne?
Se mi zdi, da je ta tvoj ljubicem ena sama velika rit. Da se ne more odločiti katero bi imel. Ti pa si po svoje tudi malo kratka, da to dopuščaš. Pa o kakšni ljubezni misliš pa da tuki gre. En sam lari fari.
Ne bodi še ti rit in se ne ponižaj tako, da ženo obvestiš o tem, pač pa bodi tok pametna in se čimprej umakni.
hm kakrsni koli so ze tvoji nameni..je prav da zena zve,men se zdi to edino fer,jst bi to cenla,najslabs je da ne ves, zdej ideje nimam kako bi povedala najbrz bi napisala pismo pa vrgla v kaslc al pa kej nevem..sam ta žena si zasluž boljsga moza k pa tale cepec brez hrbtnice..skratka povej ji cimprej
Forum je zaprt za komentiranje.