Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek maščevanje

maščevanje

Kako naj žena zve, da jo njen mož vara? Kakšno idejo ali izkušnjo, prosim drage dame(razen telefona….)!

Pusti sporočilo zanjo v njegovem žepu:))

Samo ne vem, komu se boš s tem maščevala? Njemu? Lahko se mu tudi tako, da ne trpi tista trapa, ki je poročena z njim.

Zakaj bi pa ti želela, da žena izve??
Naj ji kar mož pove, če ji že kdo mora…

Aja…prosim, ne preveč moralizirat….Čist konkretne ideje rabim….čim več idej ;))), in če je katera že kdaj kaj tacga storila….

….kar boš vrgla,to boš dobila nazaj!!!!!!!!!

naroči ga na Playboy za 0,6 mesecev

domov mu pošlji rože z vizitko “Dragi zadnjič + datum, si se pa tako potrudil”

Ali pa Ljubim tvoje znamenja na (odvisno kje ga ima)

Ali pa kakšne fotke v kuverti brez naslova in imea vrz v nabiralnik

Veste drage moralizatorske poročene dame, ljubica ni odgovorna za zvestobo vašega možička. On je tisti, ki vas vara ne pa njegova ljubica. Ona – ljubiva je odgovorna samo sebi. Pa tudi čisto vaš problem je, če pristajate na vlogo zastonj hišne pomočnice in cankarjanske matere njegovih otrok. Ko je bil čas za to, bi si lahko našle boljšega.

še ena:
ljubica tudi ni dolžna tega sporočit, na kakršen koli način, ženi!!
Naj ji pove mož, saj je on tisti ki jo vara.

Pa še to “ljubica” oz. “še ena”: računaj, da boš verjetno čez par let na istem, kot je sedaj žena – zastonj hišna pomočnica in cankarjanska matera njegovih otrok. Ko je bil čas za to, bi si lahko našla boljšega.
Ali pa celo življenje ljubica….

Res je ljubica ni dolžna povedat ženi o aktivnostih njenega možička; lahko pa ji, če ji paše :))

Sem nekoč že bila v vlogi pridne ženičke, pa ti povem da je vloga ljubice precej boljša; gospodinjiš zase in za svoje otroke; dedec ti ne pušča usranih gat po stanovanju, tašča ne teži, sexam pa takrat, ko meni paše

V ljubezni in vojni je vse dovoljeno

In babe, počasi si spucajte v galvi, da vas vara vaš mož, ne pa njegova ljubica.

Predvidevam, da se hoces mascevati NJEMU.
Prizadela bos pa NJO. Ki ni nic kriva.
S.rje ga njen moz, kar je ze samo po sebi dovolj hudo, zdaj se bos pa se ti
mal izzivljanla nad njo, ker ti (verjetno bivsi, ne ?) ljubimec nekaj ni
naredil prav.
Daj odrasti malo, pa cimprej.

Pa to ni moraliziranje, ampak zelo dobronameren nasvet…

…uporabno tisto s Playboyem…samo ne morem Playboja ženi poslat:(((..
Mogoče pa bi poslala kakšne moške tangice (na njen naslov) s pripisom, ker se je zadnjič tako izkazal in naj mu jih opere:)))
Resno…še kakšno idejo….

tudi sama sem v podobni vlogi kot ti..v bistvu je tako-s tem fantom sem hodila najprej sama,ne ravno dolgo casa, nato sva nehala, se tu in tam dobivala, potem je pa on nasel drugo..zdaj je z njo ze leto in pol, ves ta cas pa se tu in tam dobiva se zmeraj z mano..zal je z moje strani tako, da ga se zmeraj malce ljubim, oz.ga nisem v celoti prebolela in tudi sama sem hotela enkrat, da ta njegova punca izve, da jo vara. pa sem bolj sebe osmesila-najprej sem ji poslala nekaj sms-ov,potem sva se zmenili, da se dobiva in ji povem.Povedala sem ji vse, ji pokazala sms-e,ki jih je sama prebrala, ampak mu je potem vse odpustila in sta bila lepo dalje skupaj,on pa se je seveda skregal z mano. za dva meseca, potem sva se spet zacela dobivati in vmes sva se enkrat spet skregala in sem ji spet povedla-ampak sedaj ona vec ne verjame,saj jo ocitno on zmeraj lepo”prepalamudi”..zame torej to zelo zapletena zgodbica,tako, da ljubica-dobro premisli, kaj bos naredila, da ne bos osmesila sebe,ker bo zena na koncu potegnila z njim..ce bos pa uspela na kak dober nacin, pa se priporocam, da mi sporocis:)lp

Zakaj pa kot prava frajarka ne zakorakaš k njej domov, seveda obvezno takrat, ko bo doma tudi njen mož=tvoj ljubimec in ji odkrito poveš kako in kaj? Saj ti ni potrebno biti posebno inteligentna, da se spomniš sistema osebnega sporočanja v živo.

Oh, pa ne, da te je strah? Se morda bojiš, da bi se možiček, postavljen pred dejstvo, odločil za ženo ali tega, da bi ti žena spokala možička z vsemi pripadajočimi iztrebki in ti vse skupaj vrgla v naročje.

Če si ga res želiš, naredi to čimprej in reši ženo pred sebičnežem, ne pa da tukaj iščeš moralno podporo za nekaj, kar se bojiš storiti.

Malo za šalo malo za res:

Moški in ženska sta v postelji…. pa zazvoni telefon in se ženska oglasi: “Ja, Ok, se vidiva zvečer.” Pa jo vpraša moški: “Kdo je bil?” “Mož je klical, da gre s tabo na tenis in pride šele zvečer.”

Kaj za vraga imaš ti z njegovo ženo? Očitno svojega ljubimca ne moreš prepričati v to, da jo pusti, pa bi rada to dosegla po drugi poti. Če je to razlog, ti lahko rečem, skrajno podlo. Predstavljaj si sebe na njenem mestu. Sploh pa ti z njo nimaš NIČ. Na njenem možu je, da zadeve uredi (če je to seveda v njegovem interesu). Če ni samo eden od mnogih, ki si občasno iščejo popestritev …

Draga ljubica,
tudi sama sem bila nekoč žal na tem. Bila sem z tipom, ki je imel že nekaj let punco, meni je pa govpril da sploh nimata nič več skupnega, da je le vprašanje časa kdaj bosta šla narazen, da ne spita skupej… samo taprav trenutek za povedati rabi.
To je trajalo celo leto, preden mi je kapnilo da me dobesedno samo nateguje.
Sem pa jaz vmes tud uni hotla povedat da ima on rad mene in da jo bo pustil in tako. Imela sem celo slike od naju ko sva se poljubljala in sem ji hotla poslat.
Pa ji nisem, k sreči. k sreči zame.
To grozljivo napako skušam pozabit že nekej let in onedva sta še zmeri skupej, se mi pa ženska prav smili, ko mu vse vrjame kar ji laže.
Hvalabogu da mi je kapnilo.

ja, vara res mož, vara pa svojo ženo z ljubico in če ta ljubica ve, da je njen ljubimec poročen, pa ima sama tudi vlogo pri varanju, ne? Zdaj je pa odvisno od karakterja človeka, jaz npr. ne bi nikoli hotela biti z moškim, ki ima punco ali ženo, ker bi hotela, da je samo z mano – sploh še, če bi bila zaljubljena vanj in bi zahtevala, da se odloči: ali jaz ali druga! (bi me bolelo, če bi vedela, da se vsako jutro zbuja ob drugi ženski!) Če bi se mi šlo pa le zgolj za seks, bi si pa poiskala enega drugega moškega, ki mu tudi ustreza tak odnos in NI VEZAN! O koliko pa je takih, ki bi bili še kako za to! In evo, ni potrebno varati!

Ja tudi sama sem bila nekoč ljubica in tudi sama sem si nekoč želela da bi žena izvedela zame vendar je na koncu zmagala pamet in ne srce tako da sem pustila vse skupaj pri miru in na koncu je zvedela po čisto drugi poti brez moje pomoči in to tako da se je on odločil zame, se ločil in sva še danes srečna skupaj.
In če bom kdaj jaz v vlogi žene in nekdo drug v vlogi ljubice si tudi želim izvedeti na lep način da me vara (ne od ljubice) ampak čimprej, da ga vržem čez prag in da me ne smeši tako kot je prej njo. Varanje je grdo vendar srce včasih ne more drugače. Ne obsojam nobenega vendar želim vedeti če nekdo vara mene nikakor pa ne na tak način kot ga imaš ti LJUBICA. Pusti ženo pri miru in njega napadi oz on naj se odloči zate ali za njo. Četudi bi žena izvedela zate in bi se odločila z njim prekiniti vedi da je s tabo samo zato ker ga je ona pustila in ne zato ker se je sam odločil zate (prisiljen je bil) zato ga pusti da se odloči zate ali za njo in to sam brez tvoje pomoči oz tvojega siljenja v določeno življensko odločitev ker s tem ne boš pridobila ampak izgubila.
Če pa je tebe že pustil in se odločil za ženo ter se mu želiš zaradi tega maščevati potem se maščuj njemu in ne ženi.

P.S. Niso vse krive žene, niti ne ljubice in včasi tudi ne možje. Včasih preprosto zmaga ljubezen in ne glede v kateri vlogi si za kar pa ni kriv nihče drug kot ljubezen. Naj torej zmaga ljubezen in odide tisti ki ljubeni ne dobi.

morda pa žena že ve, pa noče videt. Morda jima pa tako paše. Sicer pa če bi bla jaz na mestu prevarane bi htela vedet. Pol bi mu pa hlače stresla.

Pošlji njej šopek: hvala, da deliš moža z mano!

ali pa : ni pošteno, da si ga poslala k meni, da ga naučim kako
se posteljnim zadevam streže.

Joj kak sem hudobna! Me pa take zdeve res razkurijo! Nikoli nisem varala, pa nikoli nisem mela nič s tipom, ki je bil zaseden, ker kakorkoli: ZA VARANJE SO VEDNO POTREBNI VSAJ TRIJE: TISTI, KI VARA, TISTI, S KATERIM VARA IN TISTI, KI JE PREVARAN.

Pojdi k ženi in se ji pritoži čez posteljne zmogljivosti njenega moža, tvojega ljubimca. Potem se vsedite skupaj, skuhajte si kavico in počakajte na grešnika. Ni vrag da se ne bi imeli luštno.

Zazivi zivljenje, ki si ga vredna in pozabi na njega!
Bos res tko plitka kot on? Se ne splaca, ker bos na koncu spet ti tista ta usrana…

Če te ima moški res rad ne bo dolgo sedel na dveh stolčkih.
Sam se mora odločiti ali je vajina ljubezen vredna, da zapusti ženo ali ne.
Če pa se ne more odločiti med vama potem že ni tisto pravo kar je med vama. Sama se ne mešaj in ne delaj scen, ker boš s tem izgubila
tudi njega.
Če nima toliko “jajc” da bi se odločil za eno, potem mu že paše tako
in na koncu boš prizadeta le ti. Naj se razjasni sam ali pa ga pošlji nekam… ker v tem primeru ga boš lahko čakala v nedolgled.

veš kaj, če žene ne pusti sam od sebe, ga tudi prisiliti ne moreš. najdi si svojega moškega in se posvečaj bolj pozitivnim rečem kot maščevanju. pa ne ponižuj več sama sebe.

Ne delaj drugim tega, česar ne želiš, da bi kdo drug tebi!
Že sam naslov “maščevanje” tule marsikaj pove.

Odvisno komu se hočeš maščevat in koga hočeš prizadet. Ženi bodo zadostovali fakti, podkrepljeni morda s fotografijo. Ni pa lepo, da jo žališ s kakimi brezveznimi “emotivinimi” prispevki, ker si jezna na njenega moža. Že itak bo njena morala na psu, pa če bo to priznala ali pa ne. Dejstvo je, da tle ni zmagovalcev. Ohrani dostojanstvo in dovoli, da ga tudi drugi ohranijo.

Mah, eni pa res niso vredni, da živijo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close