masažo za nagrado
Pozdravljeni
iščem punco ali žensko ki bi me bila pripravljena zmasirati proti denarni nagradi.
Hvala in lep pozdrav Grega
Nič ni pozabil. Napisal je svoj kontakt, kjer dobiš vse odgovore. Verjetno ga ni dal za okras.
Zakaj škoda? Prijavi se, pa boš prišla tudi ti na vrsto; vsaj predvidevam, da si bo gregec že jutri ali pojutrišnjem zaželel še kakšno masažo. Pa tudi fajn je, da jih več sproba, potem pa se bo lahko odločil, katero bo obdržal za stalno masiranje.:)))[/quote]
pa še za finančno nagrado se pozanimaj, da boš vidla, če maš krite stroške pervoza, prej preveri, če ima kje nameščene kamere in hopla :)))))
Zakaj škoda? Prijavi se, pa boš prišla tudi ti na vrsto; vsaj predvidevam, da si bo gregec že jutri ali pojutrišnjem zaželel še kakšno masažo. Pa tudi fajn je, da jih več sproba, potem pa se bo lahko odločil, katero bo obdržal za stalno masiranje.:)))[/quote]
pa še za finančno nagrado se pozanimaj, da boš vidla, če maš krite stroške pervoza, prej preveri, če ima kje nameščene kamere in hopla :)))))[/quote]
Joj, tole za kamere mi pa sploh ni padlo na pamet.:)
Tole je pa treba res preverit, ker se zna zgodit, da bi potem še ona njemu plačevala in za povrh še masirala.:)
pa še za finančno nagrado se pozanimaj, da boš vidla, če maš krite stroške pervoza, prej preveri, če ima kje nameščene kamere in hopla :)))))[/quote]
Tole je pa treba res preverit, ker se zna zgodit, da bi potem še ona njemu plačevala in za povrh še masirala.:)[/quote]Ah dajte no punce ne bit malenkostne zaradi nekih kamer, če je nagrada dovolj visoka te kamere res ne morejo bit ovira….. 😉 :)))
Tole je pa treba res preverit, ker se zna zgodit, da bi potem še ona njemu plačevala in za povrh še masirala.:)[/quote]Ah dajte no punce ne bit malenkostne zaradi nekih kamer, če je nagrada dovolj visoka te kamere res ne morejo bit ovira….. 😉 :)))[/quote]
treba glavo še za kej druzga nucat koker sam za frizerja hm :))))))?
Forum je zaprt za komentiranje.