Maša Merc in kurbiš fotke
Ja ja, stare babe, ko jim zamnjkuje za življenje na visoki nogi, bi pa mladost ponujale…pa kaj še, delat pa ne.
Ne dolgo nazj me je na eni prireditvi domala fršloknlo, če ni baba stara preko 60 let naj me vrag vzame. Nonstop se je pred vsemi ven metala, samo njo je bilo slišat, skakkala kot najstnica, oblečena kot najstnica, tesne kavbojke strgane na kolenih, neko majčko za mlade….pa to ni res, ene babe so višek prtegnjenosti, ki je na sami meji še sploh možnega…..
Jaz predvsem vidim, da ste ločeni luzerji doumeli, da vas je čist povozil čas. Meja starosti bab, ki so vam nedosegljive, se že bliža 50. Zato takšna gonja proti temu trendu bab, ki skrbijo zase. Vi brezvezniki bi raje, da so po poroki vse nikakve, pa čimbolj navadne in pohlevne. Bilo pa prošlo. Pred 60 leti.
Na srečo modernih moških bedakov obstaja internet, tabloidi, slike nagih bab na netu, reportaže o misicah v pokoju…Kje bi sicer dotični našli povod za svoje vsakodnevno razpredanje, kako je vse zblojeno, ker ne dobijo kavsat? Drugega, kot razglabljat o peechkah, pa itak niste sposobni. Poznamo take tudi v živo.
Dej neki iskreno povej. Kdaj si ti nazadnje porival? Aja pa se neki. Imam občutek, da si se v preteklosti ukvarjal z eno okol štirideset. Bil si napaljen nanjo, kot kak najstnik. In kaj se je zgodilo? Nisi dobil niti za povohat in ti jo je en drug nategnu pred očmi.😆 zdej pa povej, a nisem jst brihten?
Ženska je bila nesrečna v zakonu z zapitežem Stanetom Božičnikom. Ker takrat ni imela pameti, ko se je odločila zanj – oziroma je razmišljala kot tipična keš lovača. Ga je zamenjala leta 2019 za ginekologa Ivana Žebeljana:
…..https://www.slovenskenovice.si/suzy/nekoc-najlepsa-slovenka-ljubi-sarmantnega-ginekologa/
misica nekoč, 19.10.2022 ob 20:17
Ženska je bila nesrečna v zakonu z zapitežem Stanetom Božičnikom. Ker takrat ni imela pameti, ko se je odločila zanj – oziroma je razmišljala kot tipična keš lovača. Ga je zamenjala leta 2019 za ginekologa Ivana Žebeljana:
…..https://www.slovenskenovice.si/suzy/nekoc-najlepsa-slovenka-ljubi-sarmantnega-ginekologa/
aja
Forum je zaprt za komentiranje.