Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maša Merc in kurbiš fotke

Maša Merc in kurbiš fotke

Sigurno ne, ker v tujini ne dajo nič na videz in na privlačna ženska telesa, nobenih razgaljenih teles. Tam je vse v burkah.

Ja ja, stare babe, ko jim zamnjkuje za življenje na visoki nogi, bi pa mladost ponujale…pa kaj še, delat pa ne.

Ne dolgo nazj me je na eni prireditvi domala fršloknlo, če ni baba stara preko 60 let naj me vrag vzame. Nonstop se je pred vsemi ven metala, samo njo je bilo slišat, skakkala kot najstnica, oblečena kot najstnica, tesne kavbojke strgane na kolenih, neko majčko za mlade….pa to ni res, ene babe so višek prtegnjenosti, ki je na sami meji še sploh možnega…..

Cati so se dost spremenili. danes so že take dost solidne 40-letnice čist nedosegljive fehtarjem. zato taka gonja proti temu trendu. fehtarji bi raje, da so pri 40 vse babe ko stare babice, d abi prej dale.

Zase boš že vedelo generalče, ne? Al morajo bit vsaj toliko stare kot tvoja mama, da jih dojemaš kot privlačne babe? 😂

Jaz predvsem vidim, da ste ločeni luzerji doumeli, da vas je čist povozil čas. Meja starosti bab, ki so vam nedosegljive, se že bliža 50. Zato takšna gonja proti temu trendu bab, ki skrbijo zase. Vi brezvezniki bi raje, da so po poroki vse nikakve, pa čimbolj navadne in pohlevne. Bilo pa prošlo. Pred 60 leti.

Dobro je dobro, defektno, pri tebi ziher nima vpliva vročina, ker si skoz enako prpaleno. 😅

Na srečo modernih moških bedakov obstaja internet, tabloidi, slike nagih bab na netu, reportaže o misicah v pokoju…Kje bi sicer dotični našli povod za svoje vsakodnevno razpredanje, kako je vse zblojeno, ker ne dobijo kavsat? Drugega, kot razglabljat o peechkah, pa itak niste sposobni. Poznamo take tudi v živo.

Dobro generače, očitno si spet nekaj hotelo poveadat izhajajoč iz sebe in se rineš kot fašnk v nebesa, ter siliš v ljudi, vendar ne vem kake veze sploh ima to s to temo, kjer je govora o stari babi, ki se očitno očitno ponuja z dvajset let satrimi fotkami, ker denarja zmanjkuje, zanimanja pa ni?

Kaj je bedak, kdaj je tebe zanimala kakšna tema, ki ne vsebuje bab?

Pa saj je dobra baba, zakaj ne bi pokazala ce lahko. Meni je sedaj boljsa kot takrat ko je bila miss. Za miss nisem ziher, ce je bila primerna.

Ti ti Maša

Maša Merc⭐
imate krasno predstavitev na Instagramu. Fotozgodba se začne s čašo vina na mizici, kjer je tudi neka revija…⭐…

drug drugega programiramo

Ti bi tenko piskal pri Masi. Bi tako bici peli, da si se pisniti ne bi upal :)))

Ti bi tenko piskal pri Masi. Bi tako bici peli, da si se pisniti ne bi upal :)))
[/quote]

Imaš fantazije sužnja ali si namenilo kaj evrov od socialne za te izkušnje?😅

Dej neki iskreno povej. Kdaj si ti nazadnje porival? Aja pa se neki. Imam občutek, da si se v preteklosti ukvarjal z eno okol štirideset. Bil si napaljen nanjo, kot kak najstnik. In kaj se je zgodilo? Nisi dobil niti za povohat in ti jo je en drug nategnu pred očmi.😆 zdej pa povej, a nisem jst brihten?

Ko bi mi ti segalo vsaj do gležnjev, ne bi imelo potrebe blodit o meni multinično.😅😅😅

Ko bi mi ti segalo vsaj do gležnjev, ne bi imelo potrebe blodit o meni multinično.😅😅😅
[/quote]
Ko bi ti babam segalo do noznih prstov, ne bi imelo časa 24 ur po monu brskat😅😅😅😅

Mater, da vidiš eno tako babjo labrco nepokitano po frisu, izgubiš apetit za najmanj mesec dni.😅

Kaj je zdej dva dedca? Sej je čist lušna za vaše sline. 😂 Saj je tak namen. 🤷‍♀️

Pa pametna tud, vse po tvojih merilih.😅😅😅😅

Ženska je bila nesrečna v zakonu z zapitežem Stanetom Božičnikom. Ker takrat ni imela pameti, ko  se je odločila zanj – oziroma je razmišljala kot tipična keš lovača.  Ga je zamenjala leta 2019  za ginekologa  Ivana Žebeljana:

…..https://www.slovenskenovice.si/suzy/nekoc-najlepsa-slovenka-ljubi-sarmantnega-ginekologa/

Dobr zgleda

Odgovor na objavo uporabnika
misica nekoč, 19.10.2022 ob 20:17

Ženska je bila nesrečna v zakonu z zapitežem Stanetom Božičnikom. Ker takrat ni imela pameti, ko  se je odločila zanj – oziroma je razmišljala kot tipična keš lovača.  Ga je zamenjala leta 2019  za ginekologa  Ivana Žebeljana:

…..https://www.slovenskenovice.si/suzy/nekoc-najlepsa-slovenka-ljubi-sarmantnega-ginekologa/

aja

Odgovor na objavo uporabnika
⛱️, 19.10.2022 ob 21:13

Dobr zgleda

saj ji preteklih 20 let ni bilo nič hudega, pretegnila  od dela se ravno ni.

Dobesedno tako! To vse zelo smrdi po prostituciji!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close