Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maša Merc in kurbiš fotke

Maša Merc in kurbiš fotke

Kot mnogo drugih ( pri nas in v tujini), ki svoje riti objavljajo na instagramu, ker jim je to smisel življenja. Kar nekaj!

To kar je videti na teh slikah je odlično…, še najslabš je faca, če bi že iskal kej slabga na njej, čeprav je tud ta ok., če se rada pokaže ni nič narobe.
So pač takšni časi, na jumbo plakatih vidimo tud samo postavne ljudi, ne presuhe, ne predebele. Filozofirat se pa, da o tem šepaše invalid se ziher ne bo tako slikal…

Ne mores rect da je grda, ker zenska izgleda top!
Lahko te moti edino kako je zrihtana.. za mene prva liga. No ja morda imas pa ti raje Mcdonalds varijante, glede na nik.. ce se ena taka 100 + uleze nate res tezko vidis svetlobo.
Saj tako je prav eni glejte bolj okrogle drugi bomo pa …

Ne mores rect da je grda, ker zenska izgleda top!
Lahko te moti edino kako je zrihtana.. za mene prva liga. No ja morda imas pa ti raje Mcdonalds varijante, glede na nik.. ce se ena taka 100 + uleze nate res tezko vidis svetlobo.
Saj tako je prav eni glejte bolj okrogle drugi bomo pa …
[/quote]
Vsekakor, ampak zakj se ponuja z dvajset let starimi fotkmai, ko je pa danes ja top, mlajša in lepša, kot je bila takrat, kot pravite, da ste vse stare babe?😅

Na instagramu nima samo takšnih fotografij, ki ste jih lepili v to temo. Večina jih je običajnih, nekaj vmes pa res provokativnih.
Negativna deluje na polno. Objektivnosti pa ni.

Zagotovo s fotkami predstavlja svojo notranjo lepoto, tako kot naše monklje😅

Kaj se ji je zgodilo? Ona je imela takšne nekoliko izbuljene oči, na teh slikah je pa čisto drugačna?

Zelo je lepa, postavca- top, saj tudi ko je bila miss, je bila lepa, ena najlepših. Samo … s temi kmečkimi fotkami izpade taka kura, škoda, res. Saj so še kakšni bolj foto profi naćini, da sporočaš svetu, da si še .

Izpade kokoš al misliš, da je možno, da je kaj na tem, da dejansko je kokoš in vse kar lahko nudi je frača?

Izgleda lepo, se mi zdi pa neokusno tako fotkanje za eno zrelo zensko in mamo.
Ne vem no, da vsi gledajo take slike se mi zdi cist mim. To bi morala zadržat zase in dat, ce ze mora dat na net ,bolj normalne slike.

ne vem, zakaj se ne bi smela bolj erotično slikat, če je mamica. Konec koncev je fotomodel. Bolj neokusna je Severina s kurbirskimi slikami.

Raba beseda “zašpehanost” za mlajše ženske je omalovaževanje, ki jo očitno rabiš za vzdrževanje psihološkega obrambnega mehanizme kot flajšter za krpanje nizke ženske samopodobe, in kot samoslepilo, da si kljub “letom” še vedno seksualno privlačna moškim.

Imaš zelo suhe ženske in imaš tudi močnejše ženske v vseh starostnih kategorijah. Ponujanje nekih ekstremov kot edini izbirni opciji, kjer je ena navidezno zelo ugodna, druga pa popoln ekstrem posploševanja, pač ne odraža realne slike, ampak sliko, ki jo ti rabiš, da se počutiš boljše na pram 25-letnicam. Češ, jaz sem suha, mlajše ženske, ki jim zavidam njihovo mladost, pa so itak vse debele in jih noben moški noče. Sanjaj! Ne da jih “starejši” moški nočejo, ne dobijo jih…

Normalna ženska z zdravo samopodobo sprejme tudi leta, ne rabi se kosati in primerjati z mlajšimi ženskami, še manj pa posegati po cenenih narcisističnimi orodjih, ki ga ponujajo socialna omrežja, da se lahko razkazuje s čakanjem na potrditev o svoji seksapilnosti, kot da je najstnica.
[/quote]

Matjažko, ti si starokopiten, verjetno vpliv staršev. Saj stvari so jasne kot beli dan, vsaka mlada bo hitro stara, važna je vsebina. Ta vsebina ostane kljub letom, in če je to ok, marsikateri moder moški raje vzame starejšo in si tako kupi srečo do starih let.

Ali se tebe lahko kontaktira na zs, me par stvari zanima?

Tudi sama mislim, da takšno ceneno razkazovanje ne bo rešilo njene pozabe.
Izgleda, da se je spomnila, da svojega naziva miss ni dobro unovčila, kar hoče zdaj nadoknaditi. Očitno se ji zdi ulov sponzorja, ki ji omogoča lagodno življenje, premajhen dosežek. Zadovoljna ženska z družino v teh letih sigurno ne čuti potrebe, da se nastavlja kot kakšna eksortica. Otrokom ne bo prijetno.

Tudi sama mislim, da takšno ceneno razkazovanje ne bo rešilo njene pozabe.
Izgleda, da se je spomnila, da svojega naziva miss ni dobro unovčila, kar hoče zdaj nadoknaditi. Očitno se ji zdi ulov sponzorja, ki ji omogoča lagodno življenje, premajhen dosežek. Zadovoljna ženska z družino v teh letih sigurno ne čuti potrebe, da se nastavlja kot kakšna eksortica. Otrokom ne bo prijetno.
[/quote]
Ma ne vem v cem je fora. Je v zrelih letih, financno preskrbljena, ima družinico, te fotke so cist nepotrebne. Ce se ze hoce pokazat ,da je lepa,bi lahko dala cist normalne slike, saj bi se tud tam vidl da je fejst
Ne stekam

A mògoče prodaja kakšno spodnje perilo ali kaj takega..ker meni to deluje kot reklamiranje nečesa. Drugače ne vem, zakaj bi objavljal take fotke. Ne moreš objavit po sliki s sinom eno tako ekstra sexy, že malo opolzko fotko gor..Ne vem no.
Drugace pa kar se samega videza tice, odlična za svoja leta. Zgleda naravna, tako v faco, kot telo. Za razliko od drugih nasih znanih spak, ki jih je kar nekaj.

Ne da se ne sme, ampak take fotografije na spletu…… Si sama predstavljaš na spletu gledati fotografije svoje mame, ki moli golo rit pred fotoaparat? Malo bi lahko na otroke pomislila. Tudi fotomodeli imajo lahko okusne fotografije. Če pa že, se meni to zdi za bolj privat uporabo.

Nima veze kako se ti pocutis, mlajse so vseen lepse.
[/quote]

Tole pa niti približno ne moreš trditi kar apriori. Ene mlajše so lepše, druge mlajše niso lepše. Ogromno starejših žensk je, ki so lepše kot mlajše. In obratno. Tako da tvoja trditev ne vzdrži.

Mnenja zensk ne stejejo. Lepoto zenske lahko oceni samo moski ker je v koncni fazi moski tisti, ki jo bore nategnit ne zenska. Kaj bo zenska govorila kok je kksna lepa, naj gre se v postljo z njo ce je tako lepa kot pravi.
[/quote]

Tisti moški, ki gre v posteljo zaradi njene “lepote”, je največji cepec na svetu. Če bi ženske delale tako, bi vas večina moških ostala deviških he he.

S tem fotografijami dokazuje samo,da je beseda na k ali c….

Ženska je načrtno navalila na rumeni tisk. Mogoče je na vidiku ločitev.

Te njene cotice prodaja že nekaj let in iz tega sigurno ne bo nič. Mora biti kakšen drug razlog. Mogoče se je naveličala svojega starčka.

fotke so zelo retuširane, tudi ona sama se kar dosti poslužuje raznih lepotnih tretmajev.
Po naravi ima take udrte oči in temne kolobarje, jih je imela še ko je bila mlajša in jih ima še sedaj. Na slikah to pridno pobrišejo. toliko o naravnem videzu.

k, marsikateri moder moški raje vzame starejšo in si tako kupi srečo do starih let.
[/quote]
Danes imate res strašne “vsebine”, kot ti temu praviš, skoraj vse po vrsti iz sebe delate maškare in trdite, da ste videt pri 40. lepše jn mlajše od 25 letnic, če vam kdo ne prikima, znorite. 😅 Nobena se ne ponaša z ničener drugim in vrednim. 😅

Sicer ni videt, da si sploh razumelo na kaj Matjažko replicira, le histerično noriš. 😅

Danes imate res strašne “vsebine”, kot ti temu praviš, skoraj vse po vrsti iz sebe delate maškare in trdite, da ste videt pri 40. lepše jn mlajše od 25 letnic, če vam kdo ne prikima, znorite. 😅 Nobena se ne ponaša z ničener drugim in vrednim. 😅

Sicer ni videt, da si sploh razumelo na kaj Matjažko replicira, le histerično noriš. 😅
[/quote]

jaz pri 50 zgledam boljše od 20- letnic in imam na stotine ponudb, od fantov, starih 20 let naprej. Tako da ene zgledamo dobro vselej, eni pa ne zgledajo-te dobro nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close