Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maša Levačič se je po šovu ornk opekla

Maša Levačič se je po šovu ornk opekla

Odgovor na objavo uporabnika
Horjul, 07.05.2023 ob 15:37

Je pa na nek cudaski nacin zanimivo, da ljudje radi gledamo osebke z grozno osebnostjo, ku nam parajo zivce. Brez takih v sovu bi nekaj manjkalo. Meni usta dol padejo ko gledam in poslusam maso. Tist predirljiv glas, ki po tonaciji 2x naredi preval, spakovanje, afnasto odpiranje ust … obupno tako zelo, da je mene sram namesto nje. Hkrati pa nestrpno pricakujem , kaj neumnega se lahko pove, kako nizko se lahko gre. Enajo pri soeli groselj. Gledam in se cudim temu fenomenu. Tudi sanja se ji ne, kako je plitka in neumna.

Zdi se da se Š. Grošelj trudi zadnji dve oddaji ohranjat koncentracijo in rdečo nit oddaje, vendar neuspešno. Na 5 min se mora opominjat da ne zaide v svoje brezvezne flance. Slabo vodi oddajo in ne moreš je poslušat ne da bi se počutil intelektualno zlorabljenega.

Ne moreš nekoga zanalašč tako polit iz svoje zagrenjenosti, jeze. Kje je tu problem? Sicer nisem še pogledala za nazaj oddaje, ampak vseeno. Ni dobro pokazati svoje šibkosti pred drugimi.

Občutim neizmerno hvaležnost, ker nimam pojma, o čem se vi pogovarjate.

veslo teslo, 08.05.2023 ob 08:22

Občutim neizmerno hvaležnost, ker nimam pojma, o čem se vi pogovarjate.

hahaha, si me nasmejal, dobra 🙂 Saj maš prav, bolje da ne veš.

jajajajajaja, 08.05.2023 ob 07:53

Ne moreš nekoga zanalašč tako polit iz svoje zagrenjenosti, jeze. Kje je tu problem? Sicer nisem še pogledala za nazaj oddaje, ampak vseeno. Ni dobro pokazati svoje šibkosti pred drugimi.

Pa to je vse za šov! Saj je Maša skozi  hotela sama umetno ustvarit “afero”, ko ji je bilo dolgčas brez partnerja. Hotela je nasrat tisto Anjo iz Sanjskega moškega, da namoči Matevža, da je “prevaral” Mašo in Meri. Pa Anja ni hotela sodelovat v teh njenih igricah. Niti pred kamero ni hotela. Maša je to utemeljevala, da je to  TV, medijski svet, šov. No, pa je dobila najboljšo možno verzijo šova- bila je polita. Potem se ji ni več zdelo zabavno delat piz…darije samo zaradi šova?

Je pa to vse skupaj brezveze. Če je produkcija hotela Matevžu za ženo dat tisto Anjo, potem pa  vzela Mašo, ker Anja ni hotela, potem vam je jasno koliko imajo veze s čimerkoli tisti kvazistrokovnjaki.

Njim je še najlažje vzet ljudi, ki so vajeni nastopanja, v reklamah, tv šovih in podobno, da potem glumijo po nekem licenčnem scenariju. Butast folk pa to gleda.

To polivanje zame ni primerno. Meri se lahko zdaj opravičuje kolikor želi in ji je lahko žal kolikor hoče, ampak ona je to storila in se ne da zavrtet časa nazaj in zbrisat dogodka. Mene bi bilo sram. Morala bi prej pomisliti, da se ne spušča na tak nivo.

Meni meri deluje kot da nima preveč razvite inteligence, maša pa nima niti kančka čustvene inteligence. Obe sta na svoj način trmasti in agresivni. Ne samo da ne vidita dlje od sebe, še sebe nista potuhtali.

Ta Maša nima vse na svojem mestu v glavi, če sploh kaj ima, očitno je bolj prazne glave. Ubogo bolano narcisoidno bitje, navadna nezrela in nedorasla smrklja, ki išče pozornost preko tvja. Saj je že vsem v Sloveniji znano, da je ta Maša grozno bitje, v resnici je še mnogo bolj usekana, kot na tvju.

Vika Tika, 07.05.2023 ob 13:23

Pa ima ta razvajenka brate in sestre? Ali je edinka?

Ta avša mi je takrat že zgravžala Big Brother.

Tečna kot driska…

Ima starejšo sestro in mlajšega brata.

Tell me more ?

Jaz se tako smejim, da se moram za mizo držat.
Ja, saj štekam, eni imate to radi in spremljate in se res sekirate za vse mogoče v teh šovih, jaz pa pač nimam pojma, o kom vi to. Ampak vnema! Kako ste strastni komentatorji, kot da gre za kaj za vas res pomembnega!

Imam MON za kratkočasenje, kadar se mi ne da ven na bicikel.  Eni imate pa pač neke TV šove kjer se povprečneži pretvarjajo, da so zvezdniki.
Sicer pa prosim, poglejte kdaj tudi kaj, kar je za vas, vaše življenje izrednega pomena. Običajno to ni na TVju.

Jaz tudi prvic slisim za to mašo in še dobro, da že več let nimam tvja.

Pravilna odločitev:D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close