Marsikatera ženska pri 40+ zgleda bolje kot 20 letnice
Nismo več v srednjem veku. Perilo zložim v stroj. V sušilcu se posuši. Če je lep vreme, ga obesim na štrik. V rumbo nalijem pol litra vode, štoflc čistila in pritisnem na gumb. Na malico grem v gostilno. Ne pretiravajte ženske. Zihr je en razlog, zajaj ve vidite same mamine sinčke. In sihr ni ta razlog to, da so v večini. Vsaj kar se generacij tam do letnika ’80 tiče.
Res brez veze debatirati z moškimi ki iz inata žalijo. Imam sodelavko ki ima 35 let in je razvalina. Skrbasta, debela, trebuh ogromen kot da je v 9. Mesecu, prsa do tal, mastni lasje. Telesno razvalinaImam tudi sodelavko ki pri 48 letih super zgleda. Ker da nekaj nase, lepa postava, lep obraz, malo gub, , negovana, uglajena, dovršeno oblačenje.
patetika, 01.08.2023 ob 10:12
Kaj ti prineseš kot doto? Sem moški. Okoli 50. Ločen. Žena ni imela drugega za pokazat, pa je dobila enosmerno karto. Kdo bo prenašal ob sebi puhloglavko, ki pri 40 letih sanja o sočnih kraljicah in jogi obraza. Teraj guske.
Pomisli malo. Da te povabim na dejt, se rabim nekam peljat. Hočeš se imeti fajn z mano. Te peljem v kino, v opero, na masažo. Pojma nima, kaj ti paše. Recimo da izvem. Potem greva nekaj pojest. Mogoče še na pijačo. Dva dni moram delat zato. Dva dni delat, da tebe lahko peljem na dejt za en večer. Pa sem na svojem. Zaslužim več kot večina. Ni bogatija, se pa da lagodno skozi prit.
Zgledam v redu. Nimam birbauha niti krivih rumenih zob. Sem urejen. Nekaj malega vem. Sem prebral kako knjigo. Sem priden. Za ta denar, ki ga zapravim za en dejt s tabo, si lahko dobim žensko, ki mi bo pospravljala cel mesec. Pa je ne rabim. Pospravljam sam. Za ta denar dobim prodajalko ljubezni. Če hočem tisto stvar. Brez gemblanja, a bo al ne bo.
V zvezo prinesem kar nekaj. Samostojen, navajen skrbeti zase in za druge, imam družinsko hišo, zaslužim solidno. Daj mi dober razlog, zakaj bi šel na zmenek s takšno, kot si ti? Kaj bo v mojem življenju bolje, če se odločim živeti z eno tako?
Eh, dragi. Ne razumeš cinizma mojega pisanja. Bilo je samo replika na žaljenje žensk nad 40 let. Drugače ne iščem nikogar. Sem srečno poročena z moškim nad 40 in prav dobro poznam njegove kvalitete, kot tudi on moje. In ko berem tukaj gor te moške neandertalce z iq paramecija in primitivnostjo šimpanza, se zahvaljujem nebu za pravega moškega, ki mi ga je poklonilo vesolje. Res. Očitno so normalni moški v manjšini.
vrtiljak491, 01.08.2023 ob 11:01
– 30 let je skrajna meja.
– 40 let je že zdavnaj odpisana.
– 50 let škoda besed.
Dej se gor – fotko, da te vidmo, kako si krasen. Kaka patetika od moškega spola je tu gor. Grozno. A res vsi moški mislite, da se 30 letnicam da gledat stara povešena jajca? Hahahahha
Se spomnim, ko sem bila mlajsa, okoli 20 let in so me ogovarjali 35 – 45 letniki… Sem si mislila o njih, ma za bruhat, kaj se ti stari slinavci vlačijo okoli mene. Sem jih kar hitro postavila na svoje mesto. Nikoli nisem imela daddy issues:) Denar ni pomemben.
Ja pa itak, da je bolje. Tsto stvar človek že dobi od kake za sproti. Da pa bi si na ramena obesil eno, da bi moral čakat ker sta Tilen pa Manca bolna, pa da bi jo vozakal naokoli in ji bil postrešček… malo morgen. Hočeš enakopravnost? Jaz sem za. Karte na mizo, tetka, pa da se zmeniva, kdo kaj da in kdo kaj dobi. Za romantično avanturo je pa dost takih z daddy issues ki rabijo štart v življenju z diplomo nekega levega faksa. Zblojenih, a vseeno vsaj mehkih in voljnih. Pri njih vsaj vem, na čem sem. In one tudi vedo, da imajo rok trajanja. Poštena igra.
Zadnjič obiščem sodelavko na domu, prinesem ji eno mapo, odpre hči , ni primerjave z materjo. Sodelavka izgleda dobro, so že gubice, ampak celotna pojava top, urejena, ženstvena, lepa postava. Hči 20 let , v presirokih hlačah, razvleceni majici, 20 kg preveč , kar pogledal sem če je to res hči od sodelavke . Peta niso pomembna, ampak kako nosiš leta. Marsikatera ženska pri 40 +izgleda zelo privlačna. Veliko je odvisno od postave,pa tudi oblačenja.
Ne vem kakšni moški take neumnosti pišejo. A je Monica Belucci za odpis ker ima 60. Let. Pa Jennifer Lopez? To so izjemno lepe ženske. Lepa ženska bo vedno lepa, nekatere pa doživijo razcvet pri 13 -17 letih, potem pa gre dol. V osnovni šoli vso vsi noreli za mojo prijateljico in sošolko, ko je bila stara 25 let, je postala razvalina, poredila se je nenormalno in od takrat se samo redi. Niti nič nase ne da, lahko bi shujšala. Slike na Instagramu in Facebooku so samo iz narave pa živali, nje ni na sliki, vedno se skrije.
Forum je zaprt za komentiranje.