maršal bi pop tv jevce zvozil na goli otok in jim posekal glave
spet nategujejo z glbalnim segrevanjem. kot prvo sem prepričan da lažejo o temperatuah in oni in vsi, ker so plačani za laži. pri nas grosuplje, blizu, je bilo on ob 6 pop po naravni uri v senci seveda, saj tam se meri, 23.5 stopinj, sedajle je 17, zjutraj bo okrog 12 do 14. pa sredi avgusta, še ne v nekem kao vročinskem valu. čez dan nad 30 ni šlo. bom pa jutri izmeril in poslikal kot sem danes. tam pa lažejo de ja v kopru 28 stopinj ponoči. a to dajo v šporhet termometer, merilno mesto mora biti v naraven,m okolju stran od virov toplote stavb in asvalta betona. normlano da je 28, če daš temrometer na asvalt. gre za popolne laži in zavajanja. zabita čreda pa naseda. ja seveda na soncu je 50 v avtu 70 na sončnih panelih k so črni pa 120, logika kaj. nobenega globalnega sgrevanja ni je enako že stoletja .
Kurc gleda Nož tv, ameriške smet.
Dejstvo je, da k sm bil škorc, je blo 32 stopinj na ploščadi pred TVD Partizan že kao grozno vroče.
Dans je pa 35 povišana vročina?
Kulturnega snega v mestu nismo imeli že par let, gumske zime so bile proč vržen denar..
Sukulent, ki je izračunan za vročino in na morju raste kot plevel na vročih škarpah preživi (prezimi) tu v Lj brez težav…
Za štos bom še kanele posadu….
V stanovanju je potrebna kima, česar prej, kljub neizolirani hiši, nisi potreboval, zdaj se pregrejejo tudi 2m debele grajske stene…
Včasih, ko si pogledal sonce, ko je bilo v “zenitu”, je bilo rumeno…zfej je pa že 9 pa 15 bele barve in žge….
Ja zdele smo mel pire, je bl ščejevito poletje. Šit hepns ol d vej.
24kur je tak DREK, da tega ni za gledati. Ubogi na duhu tisti, ki jim je 24kur vir informacij.
Edino družbeno koristno delo je, da se ta greznica na Kranjčevi ulici v Ljubljani poruši do tal in zravna z zemljo.
Ubogi na duhu tisti, ki vsak dan prižgete ta 24kur in se jim sami ponujate, da vas poneumljajo – pa saj vas tudi lahko poneumljajo, imajo vas za zabito čredo, ki se ji lahko vrže vsak drek, pa ga boste požrli.
Berem samo naslove, da vidim, kateri drek servirajo tisti dan, in da sem na tekočem, kar gre zavajanje in manipulacija.
pikimepiki, 12.08.2025 ob 07:44
24kur je tak DREK, da tega ni za gledati. Ubogi na duhu tisti, ki jim je 24kur vir informacij.
Edino družbeno koristno delo je, da se ta greznica na Kranjčevi ulici v Ljubljani poruši do tal in zravna z zemljo.
Ubogi na duhu tisti, ki vsak dan prižgete ta 24kur in se jim sami ponujate, da vas poneumljajo – pa saj vas tudi lahko poneumljajo, imajo vas za zabito čredo, ki se ji lahko vrže vsak drek, pa ga boste požrli.
Berem samo naslove, da vidim, kateri drek servirajo tisti dan, in da sem na tekočem, kar gre zavajanje in manipulacija.
Pikimepiki, kje si pa ti fasala sončarico?
Ali pa ti je mogoče možgan zmrznil, nekaj ekstremnegaje že moralo biti…????
Če te ni pregrelo, te je pa najbrž res kak verodostojen vir informacij naredil tako brihtno…
Anonimno 1386, 11.08.2025 ob 22:10
spet nategujejo z glbalnim segrevanjem. kot prvo sem prepričan da lažejo o temperatuah in oni in vsi, ker so plačani za laži. pri nas grosuplje, blizu, je bilo on ob 6 pop po naravni uri v senci seveda, saj tam se meri, 23.5 stopinj, sedajle je 17, zjutraj bo okrog 12 do 14. pa sredi avgusta, še ne v nekem kao vročinskem valu. čez dan nad 30 ni šlo. bom pa jutri izmeril in poslikal kot sem danes. tam pa lažejo de ja v kopru 28 stopinj ponoči. a to dajo v šporhet termometer, merilno mesto mora biti v naraven,m okolju stran od virov toplote stavb in asvalta betona. normlano da je 28, če daš temrometer na asvalt. gre za popolne laži in zavajanja. zabita čreda pa naseda. ja seveda na soncu je 50 v avtu 70 na sončnih panelih k so črni pa 120, logika kaj. nobenega globalnega sgrevanja ni je enako že stoletja .
Maršal je poslal na Goli otok sitnobe tolčt kamenje, to pa so porabili kot podlago za ASFALT.
Pri vas še pa niti ASVALTA niso potegnili?????
Na 24kurski greznici berem samo naslove in komentarje. Toliko da vidim, kateri drek servirajo tisti dan.
In zdejle vidim ta naslov: “Objavljeni novi posnetki luksuznega dvorca, ki Orbana postavljajo na laž”.
24kurski greznici je naročeno, da diskreditira Viktorja Orbana. Evropska komisija s Kuzlo von der Lajnasto hoče odstraniti Viktorja Orbana, zato se na greznici 24kur pojavi takšen članek o Viktorju Orbanu, pa ne samo na 24kur, enaki članki se bojo pojavljali tudi na drugih greznicah iste sorte (MSM-Legacy Media), kot je 24-kurska greznica.
Sledile bojo diskreditacije še ostalih iz kroga patriotov “Make Europe great again”.
Forum je zaprt za komentiranje.