Najdi forum

Konec meseca se odpravljam v Maroko za 14 dni, letim v Marakeš, kakšen krog po državi se splača narediti, da bi čimveč videl? Vsak nasvet bo dobrodošel.

ciao—

jst sem se pravkar vceraj vrnila iz marokota. sm bla dolej 17 dni in j blo seveda super.
letela sm prav tako v Marakes, nato Esauira, Agadir, Taradount, Ouarzazate (kasba Taurit- pojdi si pogledat tisti del ki ni za placat, ker je 1000X lepsi), Ait Benhaddou, Tinerhir in Todra Gorges, polej v eni vasici zraven Merzouga od kod smo sli v puscavo, nato Fes, Chefchaouen, pa na koncu Casablanca (katero se ne splaca it pogledat).

To je bla moja tura. zdej nimam casa kaj vec ti pisat. ce pa rabis kako dodatno info kar sporoci.
lp

To si pa full naredila v 17 dneh. Je blo precej hitenja?
Jaz sem podobno turo naredil v 24 dneh…

Lp

Andrej

elaa, to pa je bilo hitenje..
jaz sem v dobrem mesecu naredila isto oz. podobno turo..
no, kakor kdo, jaz sem se tam, kjer sem se dobro počutila, vstavila kar za nekaj časa..

….ma hitenja neki srednjega. ti zagotavljam da je en par ki sm ga srecala naredil se vecjo turo-sej ves ce mas avto lahko malo vec vidis..

pa pustmo zdej maoroko..
konec januarja se odpravljam nazaj nekam. tokrat vietnam mogoce kambodža. je kdo za??

Mene pa zanima, kako je v MAroku glede varnosti – če gre na potovanje sama ženska?

Hvala za odgovor in lp

Jaz sem potovala sama, 2 meseca, super izkušnja!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close