Marko tekmuje za mesto moderatorja
Spider, kdaj je pa tebe kdo kaj prosil? Velja enako zate kot za tvojega brata “dvojčka”, ne dojemaš ničesar, živiš v tesni kletki, kot hrček. Ampak hrček je vsaj tolk pameten, da želi ven iz te kletke. 🙂
Jaz nobenega ne prepričujem v ničesar. Tisti, ki me poznajo vedo, kako živim, tisti ki pa me ne poznajo, pa lahko ugibajo in si mislijo kar čejo. Samo, da jim je lažje, mene pa tud veseli, čeprav živijo v lažeh, ampak to ni več moj problem.
Ti je treba s prstom pokazat, da tak delaš ti, ko je govora o ženskah pod ali nad tridesetimi?[/quote]
Lahko mu pokažeš s prstom, lahko mu narišeš in opišeš. On ne bo videl, ker ni zmožen pogledat vase oziroma sebe. Preveč se boji resnice o sebi. Piše pa ves čas o sebi, tako da ga vsi vidimo, le on se tega ne zaveda. Kako težko mora bit to, uhhh, si predstavljam.
Ne, pač sem mislila, kakšna je to ženska, ki ji je všeč takšno tehničarjenje.[/quote]
Lahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. 🙂 Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja. 😉
Ne, pač sem mislila, kakšna je to ženska, ki ji je všeč takšno tehničarjenje.[/quote]
Lahko se pa vprašaš, kakšna si ti ženska, da ti ni. 🙂 Ženska, ki ji je to všeč, je ženska, ki jo lahko samo sanjaš Katenjka. Lahko ji zavidaš ja. ;)[/quote]Kaj bi ji zavidala, čustveno otopelost in neko instant željo vse po sili popredalčkati, deformacijo sodobne potrošniške družbe, ki producira take cenene knjige o samospoznavanju, kot jih ti bereš… saj menda je ona tudi takšna, da se “razumeta”? ah daj no prosim te Marko… saj sploh ne veš, kaj pomeni nekoga ali nekaj razumeti; skrivaš se za to besedo, ji maličiš njen pomen toliko da ne že v grotesknost… tvoje razumevanje je do konca opustošena abstrakcija realnega stanja… razumeš, kaj sem napisala? Ne… še dobro…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Razumem Katenjka. Nekoga, ki ga ne poznaš si obsodila, da je čustveno otopel, ter da ima željo vse po sili popredalčkati itn….
Če boš pogledala malo bolj kritično na svoje pisanje, boš morda spoznala, da si ti tista, ki predalčka. Morda boš spoznala pomen “ogledala” in se začela iz tega učit. Namreč, pravkar si popredlčkala mene in njo, pri čemer je pomembno, da o njej ne veš popolnoma ničesar, o meni pa zelo zelo malo, pa še to kar veš, je popačeno.
Jaz te razumem, ampak nisem tukaj zato, da bi bil s tabo sočuten. Oprosti, lahko bi bil, ampak ko nekdo nastopi s takšnim vzvišenim odnosom, si tega ne prisluži. Poleg tega, mora bit človek najprej iskren do sebe, da je zmožen prepoznati sočutje drugega in sploh sprejeti razumevanje nekoga.
Marko, dragi internetni prijatelj ali samo nesočutni znanec, sem pišeš menda sedem let, verjetno več tisoč postov, bolj kot ne na isto vižo, ali mogoče tisti prvi niso bili tako izpopolnjeni v razumevanju, saj ne vem, vseh res nisem brala, priznam zavoljo svoje strokovne literature tudi sicer berem tu vedno manj, saj menda nisi užaljen… sem to recesijo uvedla tudi pri tistih, ki sem jih raje brala, ker so mi pač bližje, alipa si to domišljam; ti mi deluješ tehniticistično, pusto, prazno, puhlo; ne morem drugače reči; če nekomu napišem nekaj iz visoke literature, pa na to pripomni, da tega ne rabi brati, ker to živi; oprosti to ej do konca prevzetna izjava nekoga ki nima očitnega pojma o stvari, ki si ne zasluži blažje prizanesljivejše kritike z moje strani, čeprav jo sicer večkrat namenjam svojim dragim prijateljem na teh straneh.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, ni pomembno, kako ti delujem. Pomisli malo, zakaj ti je tako pomembno, kako ti delujem. Zakaj ta potreba po ocenjevanju in kritiziranju mene? Zakaj skrbiš zame? Vprašaj se, morda v meni vidiš lastnosti, ki jih imaš sama in si zato tako zelo obremenjena z mano.
Prijateljica je napisala na svoj FB zid:
..priganjaj sebe,ne drugih.Lažje je s prstom kazati na druge,kaj bi morali narediti,da bi nam bilo bolje,toda v resnici je vsak sam svoje ne(sreče) kovač…..od tebe je odvisno ali boš naredil-a,kar hočeš…♥
No, jaz se tega ne sprašujem. Lahko pa si na to vprašanje odgovorijo tisti, ki to počnejo. Odgovori bi bili prav zabavni. 🙂
Jst mislim, da je že skrajni cajt, da pridš vn iz skrivalnice. Dejstvo je, da ti nimaš punce, ker če bi jo imel, bi to pomenilo, da se več časa ukvarjaš z nami, kot pa z njo. To pa ne gre skupaj. Sem ravnokar prebral od katenjke, da si tu gor že celih 7 LET. In vsak dan po 1000 prispevkov ? hehehe…
Ti je treba s prstom pokazat, da tak delaš ti, ko je govora o ženskah pod ali nad tridesetimi?[/quote]
Če bi se jaz glede tega motil, ne bi bil mon poln sporočil žensk 30+, ki sprašujejo, kje naj najdejo tipa zase..
Kaj ženske nekaj norite glede mojih stališč do tega. Ko kakšna ženska napiše, da je po 30-tem skoraj nemogoče najti normalnega samskega tipa za resno zvezo, vse vneto pritrjujete.
Ko isto napišem jaz, pa je ogenj v strehi.?????
Joj, kako se nekateri radi prepucavate…, ko človek prebere celo temo, saj ne vem ali se naj smejem ali zgražam ali se naj skenslam proč ali se naj pretvarjam, da je to vse supper trupper…bom šla kar ven na zrak, na bližnji Golovec, da malo pozabim na prebrano.
Jst mislim, da je že skrajni cajt, da pridš vn iz skrivalnice. Dejstvo je, da ti nimaš punce, ker če bi jo imel, bi to pomenilo, da se več časa ukvarjaš z nami, kot pa z njo. To pa ne gre skupaj. Sem ravnokar prebral od katenjke, da si tu gor že celih 7 LET. In vsak dan po 1000 prispevkov ? hehehe…[/quote]
Sadni, samo tebi priznam… prav imaš, nimam punce. Zdaj ti bo lažje. Al pa tudi ne. 😉
Še dobro da je srček na konci :))))))))))))))))))))))))))))[/quote]
Ja ta srček ga čist zmaga. Ne bi se čudil če ima ta njegova “prijateljica” 16 let.[/quote]
V bistvu bi se čudil, ampak pomembno je to, da ste opazili srček, ne pa bistva sporočila. otroci.
Res bo še najboljša izbira, da greš ven na zrak..Čeprav je tudi zunaj zdaj vroče.
Pa priporočam, da malo manj resno jemlješ te debate, pa na splošno samo življenje.[/quote]
Življenje že tako ali tako premalo resno jemljem, zato pa sem tam kjer sem, debate pa so pač kakršne so, le včasih se sprašujem kako se folku da 😉
Marko, včasih ko berem te tvoje idiotske komentarje si želim, da bi bil kje v tvoji bližini, da bi ti vzel to tipkovnico na katero tako veselo pritiskaš in te tovku po glavi z njo toliko časa dokler ne bi vse tipke odletele po tleh. Mogoče bi se ti šele potem premaknilo kaj na boljše.
Forum je zaprt za komentiranje.