Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Marjeta Grošelj

Marjeta Grošelj

Kakšne oči ima ta gospa? Jih sploh lahko zapre?
Danes je na fotki na Zadovoljna.si. Ampak ona vedno tako gleda. Si je preveč operirala veke?

Katera ne ve kdo je ona – oblikovalka torbic. Najcenejša na tržišču stane tam okoli 600€….

Včasih se je dalo prit do kakšne njene torbice tudi s kakšno bolj povprečno plačo.
Sem jih imela par kakih 15 – 25 let nazaj. Pravzaprav imam dve ali tri še zmeraj, ker so bile pa praktično neuničljive. Čakam, da spet pridejo take “nazaj”.
Sicer ima pa zdaj tudi modele take ekstravagantne, da skorajda niso za vsak dan in za neko navadno garderobo. Cene pa seveda temu primerne… Za zelo “high society”…

Poglejte na facebook kolk je operirana šele njena nečakinja Magdalena Majda Grošelj (Gulić priimek moža se je pa kar nekam izgubil po njenih operacijah, pa včasih je bila samo Majda) Stara je 48 let. Poznam jo že od malega. Po mojih opažanjih si je operirala nos,nosnice, prsi, botoks v ustnice, vsadki v ličnice, botoks v obraz, nategnenje obraza, podaljški v lase……pa verjetno še kaj. Res da je po splošnih merilih v Evropi lepša kot prej, a popolnoma umetno. Zob pa na slikah nikoli ne pokaže. Nasmeh kljub vsemu ni sproščen.No vseeno se verjetno boljše počuti v svoji koži kot pa nekoč.

Majda je zelo atraktivna ženska.
Operacije gor ali dol.
Po moje ji tlele 90 posto mon zavida oz. so ji “folž” al kako že pravite…..

Je ne poznam, jo prvič vidim, ampak je zelo lepa ženska. Se vidi, da je umetna, ampak dobro narejena, ima dobrega kirurga, ni kot Mišika, ki je karikatura in negativna reklama za tistega, ki jo je fental.

Odgovor na objavo uporabnika
lepa je, 17.10.2013 ob 15:07

Je ne poznam, jo prvič vidim, ampak je zelo lepa ženska. Se vidi, da je umetna, ampak dobro narejena, ima dobrega kirurga, ni kot Mišika, ki je karikatura in negativna reklama za tistega, ki jo je fental.

Majda Grošelj je od Guliča , s katerim ima dva sinova. že davno ločena . On itak ni bil dovolj fensi zanjo, ki je tako umetna, da jo samo še sreča drži skupaj. Meni je vedno delovala turobno in morbidno.  Gospa izdelovalka torbic Marjeta Grošelj, je pa že zadnjih 50 let čisto enaka.

Majda zveni malo kmečko, zato si je zraven nalepila še Margareto..hi hi

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1243, 12.09.2023 ob 15:29

TOČNO po 10.letih! Do minute! BRAVO!

Mg ima dva sinova, ljubitelja hitrih avtomobilov, sta pa oba sicer zelo v redu osebi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close