Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek marinec.si

marinec.si

No no, ne govori kaj bi, če bi. Ker očitno še nisi bil srečno poročen in obstaja možnost da si vse skupaj le malo narobe predstavljaš. Zdaj si to napisal tako, kot da je forum le mesto nezadovoljnežev.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To ni daleč od resnice.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No no, ne govori kaj bi, če bi. Ker očitno še nisi bil srečno poročen in obstaja možnost da si vse skupaj le malo narobe predstavljaš. Zdaj si to napisal tako, kot da je forum le mesto nezadovoljnežev.[/quote]

ti si že en od unih ki si je narobe predstavljal :))))) in pol velik piše tle in nabira funice k jih doma ni :))

No no, ne govori kaj bi, če bi. Ker očitno še nisi bil srečno poročen in obstaja možnost da si vse skupaj le malo narobe predstavljaš. Zdaj si to napisal tako, kot da je forum le mesto nezadovoljnežev.[/quote]

ti si že en od unih ki si je narobe predstavljal :))))) in pol velik piše tle in nabira funice k jih doma ni :))[/quote]
Človek nikoli ne ve, kaj ga še lahko doleti. 😉 A, ti si gotova ena taka funica, ki je doma nimam. Pa ne vem, al bi bil hvaležen, al bi se raje vzdržal odgovora. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ti si že en od unih ki si je narobe predstavljal :))))) in pol velik piše tle in nabira funice k jih doma ni :))[/quote]
Človek nikoli ne ve, kaj ga še lahko doleti. 😉 A, ti si gotova ena taka funica, ki je doma nimam. Pa ne vem, al bi bil hvaležen, al bi se raje vzdržal odgovora. :))[/quote]

mene pa poročeni moški ne zanimajo, tko da te prepuščam ostalim 🙂

mene pa zelo zanima, kaj se ti je dogajalo…..

V sili vrag še muhe žre! :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

V sili vrag še muhe žre! :))[/quote]Matjazko kako se pa ta rek pove v angleščini? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seveda ja, zdaj me pa prepuščaš, ko veš, da je med mojimi “funicami” samo ena. Kot da ti preostane še kaj drugega. Sicer pa vseeno lepo od tebe. :))

Seveda ja, zdaj me pa prepuščaš, ko veš, da je med mojimi “funicami” samo ena. Kot da ti preostane še kaj drugega. Sicer pa vseeno lepo od tebe. :))[/quote]

srečo je treba deliti :)))))

jutro 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close