marinec.si
No no, ne govori kaj bi, če bi. Ker očitno še nisi bil srečno poročen in obstaja možnost da si vse skupaj le malo narobe predstavljaš. Zdaj si to napisal tako, kot da je forum le mesto nezadovoljnežev.
No no, ne govori kaj bi, če bi. Ker očitno še nisi bil srečno poročen in obstaja možnost da si vse skupaj le malo narobe predstavljaš. Zdaj si to napisal tako, kot da je forum le mesto nezadovoljnežev.[/quote]
ti si že en od unih ki si je narobe predstavljal :))))) in pol velik piše tle in nabira funice k jih doma ni :))
No no, ne govori kaj bi, če bi. Ker očitno še nisi bil srečno poročen in obstaja možnost da si vse skupaj le malo narobe predstavljaš. Zdaj si to napisal tako, kot da je forum le mesto nezadovoljnežev.[/quote]
ti si že en od unih ki si je narobe predstavljal :))))) in pol velik piše tle in nabira funice k jih doma ni :))[/quote]
Človek nikoli ne ve, kaj ga še lahko doleti. 😉 A, ti si gotova ena taka funica, ki je doma nimam. Pa ne vem, al bi bil hvaležen, al bi se raje vzdržal odgovora. :))
ti si že en od unih ki si je narobe predstavljal :))))) in pol velik piše tle in nabira funice k jih doma ni :))[/quote]
Človek nikoli ne ve, kaj ga še lahko doleti. 😉 A, ti si gotova ena taka funica, ki je doma nimam. Pa ne vem, al bi bil hvaležen, al bi se raje vzdržal odgovora. :))[/quote]
mene pa poročeni moški ne zanimajo, tko da te prepuščam ostalim 🙂
Seveda ja, zdaj me pa prepuščaš, ko veš, da je med mojimi “funicami” samo ena. Kot da ti preostane še kaj drugega. Sicer pa vseeno lepo od tebe. :))
Forum je zaprt za komentiranje.