Marihuanco za predsednika
To bi tudi bila pravilna kazen za posiljevalca. Velik (problem) potem spet nastane “le” pri dokazovanju posilstva.
To bi tudi bila pravilna kazen za posiljevalca. Velik (problem) potem spet nastane “le” pri dokazovanju posilstva.[/quote]
Zakaj? Odkar obstaja analiza DNK je to mala šala…[/quote]
Torej po domače povedano, je vsaka ženska lahko posiljena če tip nima priče al kako?
Od zdaj naprej fukam samo še z 2 pričama v sobi, da bo dokaz, da je prostovoljno noge razširla al kak?
Assangu so tudi ”dokazali” posilstvo… in kaj je res?
Bejba ti da za fukat ker ji paše, pol pa hoče 2000€ če ne bo prijavila posilstvo…. lol
hvala lepa za take zakone… sicer pa ob takem principu moški lahko postanejo dejansko aseksualni!
To bi tudi bila pravilna kazen za posiljevalca. Velik (problem) potem spet nastane “le” pri dokazovanju posilstva.[/quote]
Ne vem, če je res mala šala. Kako pa boš dokazala, da je res bilo posilstvo in ne spolni odnos, v katerega sta oba privolila? Tu se gre samo moja beseda proti tvoji.
Nasilje je posledica zatiranja. Pa naj se gre za občutek lakote, jeze ali katere druge potrebe.
Zato ni problem v potrebah, saj so nujne za življenje. Problem je v samem načinu zadovoljevanja potreb.[/quote]
A dej no.
Tole pa ne bo čisto tako.
Nasilje nastane tudi čisto lepo brez “zatiranja”….dovolj je neka frustracija, kompleksi ali kar navaden
dolgčas. In tudi ne gre za potrebe, ampak za odsotnost posledic….če veš. da jo boš odnesel
nekaznovan za svoje početje, boš to seveda z veseljem počel…
Meni pač ne bo nihče rekel, da skupina moških posili deklico “iz potrebe”…..če bi bilo tako, potem
bi bila edina rešitev masovna kastracija ali kako?[/quote]
Tista frustracija katero omenjaš, je pa potem le še pika na i, oziroma tisti majhen delček, ki je že tako neko nemirno ali nestrpno osebo spravil iz tira. Seveda ti ne vidiš kaj se dogaja v sami osebi in koliko nakopičenih čustev in s tem napetosti nekdo nosi v sebi. Ti potem vidiš le tisto frustracijo in izbruh.
Kar pa je zelo omejeno gledanje.
Ne vem, če je res mala šala. Kako pa boš dokazala, da je res bilo posilstvo in ne spolni odnos, v katerega sta oba privolila? Tu se gre samo moja beseda proti tvoji.[/quote]
To seveda velja za primere, ko je posilstvo že ugotovljeno, posiljevalca morajo pa še obsoditi.
Jasno je takih primerov malo, ker to od posiljene ženske zahteva, da prevlada svoj šok in gre direktno
po posilstvu na policijo…z vsemi poškiodbami, strgano obleko in drugimi dokazi vred….
Kar je blazno težko in se v večini primerov ne zgodi.
A dej no.
Tole pa ne bo čisto tako.
Nasilje nastane tudi čisto lepo brez “zatiranja”….dovolj je neka frustracija, kompleksi ali kar navaden
dolgčas. In tudi ne gre za potrebe, ampak za odsotnost posledic….če veš. da jo boš odnesel
nekaznovan za svoje početje, boš to seveda z veseljem počel…
Meni pač ne bo nihče rekel, da skupina moških posili deklico “iz potrebe”…..če bi bilo tako, potem
bi bila edina rešitev masovna kastracija ali kako?[/quote]
Tista frustracija katero omenjaš, je pa potem le še pika na i, oziroma tisti majhen delček, ki je že tako neko nemirno ali nestrpno osebo spravil iz tira. Seveda ti ne vidiš kaj se dogaja v sami osebi in koliko nakopičenih čustev in s tem napetosti nekdo nosi v sebi. Ti potem vidiš le tisto frustracijo in izbruh.
Kar pa je zelo omejeno gledanje.[/quote]
Ja? Jaz sem zdaj omejena, ker ne odobravam “izbruhov frustracije” nad drugim bitjem?
Ja prov, pol sem pač omejena.
Vem, hvala. :))
Mogoče res ne S ščegetavčkom, pač pa preko njega. 🙂 Res pa je, da ga nimam in ne vem, kak je občutek, ko ti ga odrežejo. Predstavljam si, da se potrebe ženske spremenijo, s tem pa tudi vedenje navzven. Vedenje, ki je tako zelo pohujšljivo za nekatere, da se ne znajo brzdati.[/quote]
Oh ja.
Potrebe ženske????
Tam, kjer to delajo, tega pojma sploh ne poznajo. Žensko pohabijo (ji odrežejo klitoris in sramne ustnice,
to naredijo s staro žiletko, brez narkoze) potem jo še ZAŠIJEJO….pustijo samo kak cm, da lahko lula…
in to naredijo izključno zato, da moški s poroko dobi “čisto” žensko, se pravi devico :-(((
Jaz tukaj kakšnih potreb ženske ne vidim.
Da spremenijo vedenje? Ja, verjetno par mesecev težko hodijo od bolečin ….
Mogoče res ne S ščegetavčkom, pač pa preko njega. 🙂 Res pa je, da ga nimam in ne vem, kak je občutek, ko ti ga odrežejo. Predstavljam si, da se potrebe ženske spremenijo, s tem pa tudi vedenje navzven. Vedenje, ki je tako zelo pohujšljivo za nekatere, da se ne znajo brzdati.[/quote]
Oh ja.
Potrebe ženske????
Tam, kjer to delajo, tega pojma sploh ne poznajo. Žensko pohabijo (ji odrežejo klitoris in sramne ustnice,
to naredijo s staro žiletko, brez narkoze) potem jo še ZAŠIJEJO….pustijo samo kak cm, da lahko lula…
in to naredijo izključno zato, da moški s poroko dobi “čisto” žensko, se pravi devico :-(((
Da spremenijo vedenje? Ja, verjetno par mesecev težko hodijo od bolečin ….[/quote]
Kako pa ženski obdelajo “dupe”. (da ni zlorabljeno v druge namene)
Ti nimaš kaj dost pojma, vidim. Pri posilstvu nastanejo poškodbe.[/quote]
In če je seks malo bolj grob, tudi. Verjamem pa, da so tudi že katero posilili in poškodb ni bilo videnih. Ampak imaš prav, nimam pojma, govorim bolj na pamet oziroma ugibam. Kake pa so tvoje izkušnje na tem področju?
Oh ja.
Potrebe ženske????
Da spremenijo vedenje? Ja, verjetno par mesecev težko hodijo od bolečin ….[/quote]
Včasih še manj, za vžigaličino glavico, tako da urin, predvsem pa menstrualno kri, odvajajo po kapljicah, česar posledica so pogostejša vnetja, sepsa, tudi smrt… :/
Forum je zaprt za komentiranje.