Najdi forum

MARCA NA DOPUST

Pozdravljeni,

v začetku marca se bomo odpravili na 7-dnevne počitnice.Smo družina z dvema otrokoma,ki bosta takrat stara 5 in 3 leta.Radi bi šli nekam na toplo,da bi se lahko kopali v morju.Če se da,di radi stanovali v hotelu z prostornimi sobami ali vsaj v apartmaju oz.bungalovu,ki bi bili v sklopu hotela.
Sem v postopku pridobivanja informacij,zato je vsaka pomoč in vsak nasvet dobrodošel.
Prosim za konkretne informacije(hotelov,destincij,agencij).

Hvala!

mi smo

Če bi se marca radi kopali v morju, potem je recimo Egipt ena od možnosti, greste za 1 teden, s tem da lahko greste tudi na kakšen izlet vmes, takrat tudi ni preveč turistično in je bolj umirjeno vse skupaj. Sama sem bila v Sharmu, sicer konec septembra 2 leti nazaj…hoteli so krasni, hrana tudi, tako da mislim da kljub temu da bodo zraven mali otroci ne bo problemov….malo poglej po starih postih na forumu za hotele ion agencije, ker je na to temo cel kup napisanega.. mogoče bi prišli v poštev recimo še kakšni Zelenortski otoki, lp

katja

Če vam ni predaleč, je v tem času krasno toplo na Mauriciusu, plaže sanjske, izbor hotelov in bungalovov pa precejšen pač odvisno od tega kaj iščete in za kakšno ceno.
Pa tudi v Dominikanski republiki je takrat lepo vreme, vendar bi se jaz osebno glede na to, da potujete z
otroci raje odločila za Mauricius.

Lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close