Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Maratonski sex

Maratonski sex

V soboto zvečer organiziramo maratonski sex,nekje od 22-6 ure zjutraj.

Pa me zanima, če je kdo probal kakšno tabletko,katera pomaga povečati moč in vzdržljivost penisa?

Janez

Bi vprašala, kako lahko “ORGANIZIRAŠ” maratonski seks, pa se bom raje vzdržala vprašanj in komentarjev. Obilo zabave želim.

@Pandora1: group sex ipd., ne vem, če lih tako plastično kot skuša Janez predstavit oz. nas na suho potrollat, lol

Sicer pa, če nisi sposoben 24 ur f.ukat brez tabletk, se tega ne udeležuj.

Aja, nikoli nisem jemala tabletk za vzdržljivost penisa.

Nisem probal, ampak po moje pomaga, če se malo pred orgazmom pošteno kresneš po glavi s trdim predmetom. Samo toliko, da z bolečino preusmeriš pozornost uma iz užitka na bolečino in ne preveč, da ne zlezeš skupaj. No, to je moj nasvet, drugega ne poznam. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

RECEPT ZA SEXY TORTU

SASTOJCI: 4 noge, 4 vesela oka, 2 vrecice mlijeka, 1 tvrda banana. 2 svijeza jaja 1 posuda za tucanje.

PRIPREMA: Rasiriti noge, gledati u oci i njezno masirati 2 vrecice mlijeka, mjesati dok se posuda za tucanje ne zagrije i ovlazi, probati prstom posudu dali je dobro zagrijana,lagano ugurati bananu i pokriti jajima.

NAPOMENA: torta je gotova kad banana omeksa i pusti sok. 😉

In kje ta f*kodrom bo? Da pridem opazovat vzdržljivost in kaj boste tipsoni pred tem vase stlačili (če je že govora o tabletkah); tako bom za prihodnjič vedela, kako na podobna farmacevtska vprašanja lahko vsaj spodobno/zadovoljivo odgovorim oz če se in katere tabletke se obnesejo :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Marko, koliko bušk imaš na glavi? Ali morda celo šivov? Haha… 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Dođe Mujo kod Hase, a ovaj grije k**** na radijatoru.
– Šta to radiš, bolan Haso?!
– Treniram fiziku.
– Kako, bolan?!
– Kažu da kad zagriješ neko tijelo – ono se širi, a kad ga ohladiš – ono se skupi.
Pa, eto, ja provjeravam da li je istina…
– Dobro, a di ti je Fata?
– Eno je u frižideru, i ona vježba!

Marko, koliko bušk imaš na glavi? Ali morda celo šivov? Haha… ;)[/quote]
Kaj misliš kolk, glede na to, da nisem probal? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolega, ki je probal, pravi da deluje. Samo, da je kar malce moteče, ker…no, predstavljaj si, da erekcija kar traja in traja:). Obstaja več vrst, modre, oranžne tabletke:). Če nimaš problemov z visokim pritiskom, potem kar horuk:)).

Marko, koliko bušk imaš na glavi? Ali morda celo šivov? Haha… ;)[/quote]
Kaj misliš kolk, glede na to, da nisem probal? ;)[/quote]

Tega začetnega stavka v tvojem prvotnem odgovoru nisem “kupila”, nekako si se moral že v štartu izmotati, da te ne bi kdo kaj podobnega vprašal kot je priletelo “iz mene” 😉

Saj vidiš, da ni bil namen se izmotati, ker se vedno najde kdo, ki lahko kljub vsemu zamota. Zato sem povedal le resnico. 🙂

A-ha, torej to pomeni, da nisi spolno aktiven in zato trdiš, da nisi probal, v nasprotnem pa bi 😉

Daj raje kak nasvet avtorju, namesto da delaš rebuse iz mojih sporočil. Nisem Matjazko, ne da se mi it tega.

Ok, oprosti. Avtorja sem že vprašala, kje bo miting, da bi prišla malo furat voajerízem…z razlogom…answer še čakam 😉

Pusti kontakt!

Glede na to da sem prepozno prečitala. Daj sporoči, če bo še kje pa koliko vas bo. Mogoče se udeležim. Pač mal je treba foršpil za ljubljanskega.

še en ki se dela norca iz vas

Napiši svoj kontakt!

Napiši svoj kontakt![/quote]

eva.eva@gmail.com

Pravzaprav tip sprašuje po nasvetih-evo jaz za take prilike vzame Almea tabletko, diskretno, brez recepta, pa kar je najvažnejše…drži. Ne smeš pa vzeti z alkoholom, ker malo boli glava.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close