manjši sušilni stroj
Stanujemo v bloku,malo prostora. Razmišljamo o nakupu manjšega sušilnega stroja,ker veliko prostora nimamo. Menda mora biti kondenzacijski,ker nekih cevi ne bi imeli po WC-ju.
Manjkajo mi izkušnje/priporočila,kje kupiti manjšega,kvalitetnega in ne z neko astronomsko ceno.,pa da je res dober,ker po trgovinah ponujajo marsikaj pod kvalitetno in ugodno.
Če je mogoče bi mi tudi prav prišel podatek,koliko plačate več elektrike zaradi sušilca (smo 4-članska družina)
Hvala!
Če slučajno obstajajo manjši sušilci, sigurno niso primerni za 4-člansko družino. Sušilec mora biti čim večji, ker se ga ne napolni do tilta. V manjšega bi dala dvojne gate, ki jih lahko posušiš tudi na radiatorju za veliko manj denarja.
Jaz sem pomanjkanje prostora za sušilca rešila tako, da sem kupila kombiniran stroj, ki opere 9 kg in posuši 6 kg. Izkazalo se je, da ne drži, kar pravi večina, da so to slabi stroji in da ne posušijo v redu. Mogoče so bili pred leti slabši, ampak po mojih svežih izkušnjah je to super stroj, če ga znaš uporabljati.
Forum je zaprt za komentiranje.