Manjši kužek in kopanje v kopališču
Klor, 30.08.2025 ob 22:24
Sem tudi pomislila, da bi lahko bil stik s klorom in drugimi kemikalijami nevaren. Glede na vse večje število psov bi bilo morda vsaj v večjih krajih dobro razmišljati o kopališčih tudi zanje, da bi se svobodno kopali.
Ko bo kmalu vojna, boste v hipu pozabile na cucke. Samo za vašo rit vas bo še skrbelo.
Sej ne vem, ali je tale post odprt za provokacijo ali se je res spet našlo eno ubrisano ženšče s svojim jebenim pesom.
Povsod, ama res čisto povsod, same ŽENSKE s temi jebenimi pesi. Poleti na vseh plažah rinejo te svoje pese jebene tja med ljudi v vodo. Marsikdaj naštejem več jebenih pesov, kot je pa otrok.
Točno to, same brihte od ženščin si omislijo psa, pametne uber za vse in bog ne daj, da kaj rečeš čez njeno delovanje, njenega cucka. si ga naj… In vrste kaj, sem ženska in jim povem. Je ena debelajsa pripeljala na obalo Bohinjskega jezera svojega cucka in revež, se je hotel pokakcat prav pred mojim nogami. Se babše že deze, naj ne bom nasilna, ker sem mu metala kamenčke, da gre drugam. Pa ji rečem, naj kaka pod njenimi nogami in ona pametuje, da se je hotel samo polulat. No potem pa naredi kakec pred njenimu nogami in BABŠE NI IMELO vrečke s seboj. Če ne bi bila tam, bi kar zakopala kakec v pesek, potem pa se je morala potrudit in je panično poiskala nek lonček, da je odnesla kakec. BABŠE zmedeno, rita pa za dve moje, in potem se obleče še v kratke hlače in si domišlja, da je lepa Ljubljančanka.
Hrenovka, 30.08.2025 ob 20:34
Pozdravljeni forumci, svojega kužka bi želela vzeti s seboj na kopališče. Zanima me, kje v Sloveniji je to dovoljeno? Ne sprašujem, kje je kužka dovoljeno imeti s seboj, ampak kje se bi lahko moj kužek tudi kopal z menoj v bazenski vodi.
Hvala.
V Bohinju!
Sicer kot so že nekateri menili je tema provokacija.
Če pa je res problem kje bi se s svojim kužijem skupaj namakala, potem je rešitev domači bazen, če ste v bloku, si kupite malo večji otroški bazen in se na balkonu namakajta.
Problem pri domačem bazenu je, da je treba higieno vode tudi vzdrževati s klorom.
Če pa nimate hiše in prostora za bazen in morda le francoski balkon, potem je edina možnost, da se skupaj namakata kad v kopalnici. Če pa te ni, pa skočita skupaj pod tuš.
Forum je zaprt za komentiranje.