Manj se trudiš za ženske, boljše je
verjetno si mislu SE in ne Spideeja?
vidm vids v njem vzornika in enako v Daterju 😀 ja res heroj, bog i batina in bozanstvo ob enem ..hmmmm 🙂 lol… ne vem zakaj bi mogu bit nekdo ki podre vse kar leze in kar gre sploh komu vzor 🙂 razen ce je to nek tip k drka k*r@c cele dneve pred kompom pa sanja (svinja kukuruz a kukuruza nema), primerljivo bi bilo s tistimi k so jim bogatuni za vzor k bi sami radi mel miljone pa sanjajo jahto pa ferrarije…a u resnic dalec vse od reale in nedosegljivo. Nekak mi disi po tem 😀
am I right? 😉
Ceprou SE za razliko od Daterja ma mal vecje spostovanje do zensk kot do bitij s custvi.. po mojih opazanjih no :))))
Nič skregano z logiko. vemo mi, kako to gre. Prvo ji greš kao na živce. pa še malo. Pa še malo. na koncu pa bo itak popustila, kaj pa naj revica naredi, če je dotični tip edini, ki se ukvarja z njo?
Sistem vztrajanja oz. teženja pali pri ženskah, ki imajo malo izbire.[/quote]
Zakaj bi ji pa potem sploh šel na začetku na živce, če je edini? Če bi bilo tako, potem bi že od začetka bila navdušena.. 🙂
Tak pa nisem. Tak se samo zdim tistim, ki so brez seksa.
Človek napiše, da mu ni problem dobit seksa, ko hoče in naenkrat je en, ki podira vse, kar leze in gre, ma lol. no.
Seveda dojemam ženske kot bitja s čustvi. To ves čas tudi pravim. Kaj misliš da sem jaz, pošast, ki izkorišča ženske?
Bi trdil, da imam do žensk več spoštovanja, kot večina forumskih tradicionalistov. Ti so se pa res že izkazali s svojim mačizmom tu gor.
Ampak valda, ker v glavi nimam programa resna zveza, izpadem slab tu gor. Tradicionalisti pa dobri. Čeprav v drugih temah o sebi med vrsticami povedo več, kot bi si želeli..
Takšna ženska se itak ne ceni dovolj, če v drugih išče potrditev…[/quote]
Saj vemo, da si mazohist. Tebi so všeč tiste, ki te d*kajo v glavo in ponižujejo. 🙂
Tak pa nisem. Tak se samo zdim tistim, ki so brez seksa.
Človek napiše, da mu ni problem dobit seksa, ko hoče in naenkrat je en, ki podira vse, kar leze in gre, ma lol. no.
Seveda dojemam ženske kot bitja s čustvi. To ves čas tudi pravim. Kaj misliš da sem jaz, pošast, ki izkorišča ženske?
Bi trdil, da imam do žensk več spoštovanja, kot večina forumskih tradicionalistov. Ti so se pa res že izkazali s svojim mačizmom tu gor.
Ampak valda, ker v glavi nimam programa resna zveza, izpadem slab tu gor. Tradicionalisti pa dobri. Čeprav v drugih temah o sebi med vrsticami povedo več, kot bi si želeli..[/quote]
Ne ne ne kul si ti, se vidi mas tud kej v zgornji glavi, ne samo spodnji…. tko da razumem zakaj bejbe padejo, ker jim poleg pležrja nudis se emotional support zapakiran v cel kompletek razvajanja (vecerje ipd.) 🙂 za parkrat se dobit pa da se ujames in da je kemija=super.
Takšna ženska se itak ne ceni dovolj, če v drugih išče potrditev…[/quote]
Saj vemo, da si mazohist. Tebi so všeč tiste, ki te d*kajo v glavo in ponižujejo. :)[/quote]
Morda pa ravno take, kot si ti d*kajo v glavo in ponižujejo 🙂
Le zakaj bi samozavesten moški osvajal eno žensko, ki je zasedena? Če je čustveno stabilna, je tako ali tako ne bo osvojil, če pa ni stabilna, pa ne vem, zakaj jo osvaja, če je pa tako samozavesten in si lahko dobi eno stabilno. Ti veš kaj pišeš? 🙂
V bistvu je moja največja prednost, da sem recimo dokaj razgledan človek. Tako da, če je bejba bolj razgledane narave, še prej pade name, ker se ima kaj za meni z mano. Ob tem me pa za razliko od tipičnih good guys ni strah it do bejbe in kaj rečt.
Jaz sem good guy s samozavestjo. recimo, no. redka vrsta, he he. Nisem noben bad ass madafaka, čeprav včasih zgleda tako.
Jaz nisem ono tipični macho iz Cirkusa v svetlečih cunjah, daleč od tega.
Le zakaj bi samozavesten moški osvajal eno žensko, ki je zasedena? Če je čustveno stabilna, je tako ali tako ne bo osvojil, če pa ni stabilna, pa ne vem, zakaj jo osvaja, če je pa tako samozavesten in si lahko dobi eno stabilno. Ti veš kaj pišeš? :)[/quote]
Za razliko od tebe je meni jasno o čem pišem. Ženska lahko izbira, če ima doma kmeta in naleti na boljšega, potem ima vso pravico odjebat kmeta in izbrat boljšega. Če je pa neumna, tako kot tvoja Petra, pa naj še naprej vstraja z dolgočasnim forumašem.
V bistvu je moja največja prednost, da sem recimo dokaj razgledan človek. Tako da, če je bejba bolj razgledane narave, še prej pade name, ker se ima kaj za meni z mano. Ob tem me pa za razliko od tipičnih good guys ni strah it do bejbe in kaj rečt.
Jaz sem good guy s samozavestjo. recimo, no. redka vrsta, he he. Nisem noben bad ass madafaka, čeprav včasih zgleda tako.
Jaz nisem ono tipični macho iz Cirkusa v svetlečih cunjah, daleč od tega.[/quote]
Sem itak misljenja da ce je clovek razgledan (moski, zenska) se nimas kej za bat in ja, deluje tak clovek samozavestno in je sam sebi dovolj za lastno “potrditev”, in je z vsakim korakom blizje sebi in “ciljem” cist tko by the potka, brez pretiranega truda ker ve da bo vse se porihtal ob svojem casu in da se nima nicesar za bat, ker ve da mu namenjen neki “vec” in da se bo znajdu v lajfu. Zato mene sploh ne skrbi kaj bo jutri. 🙂
Saj vemo, da si mazohist. Tebi so všeč tiste, ki te d*kajo v glavo in ponižujejo. :)[/quote]
Morda pa ravno take, kot si ti d*kajo v glavo in ponižujejo :)[/quote]
Mene moja obožuje, vsak dan, ne vem o čem govoriš. 🙂
Le zakaj bi samozavesten moški osvajal eno žensko, ki je zasedena? Če je čustveno stabilna, je tako ali tako ne bo osvojil, če pa ni stabilna, pa ne vem, zakaj jo osvaja, če je pa tako samozavesten in si lahko dobi eno stabilno. Ti veš kaj pišeš? :)[/quote]
Za razliko od tebe je meni jasno o čem pišem. Ženska lahko izbira, če ima doma kmeta in naleti na boljšega, potem ima vso pravico odjebat kmeta in izbrat boljšega. Če je pa neumna, tako kot tvoja Petra, pa naj še naprej vstraja z dolgočasnim forumašem.[/quote]
Ja prav, potem pa pojasni, zakaj bi samozavesten moški osvajal čustveno labilno osebo. :))
Za po*fukat bi bila v redu, za kaj več pač ne :)[/quote]
A to bi ti biu trenutek zmagoslavja? to pa res ni nek dosezek na kerga bi clovk bil ponosen. pr toook samskih bejbah..druzga k pumpanje ega ne vidm, ker skoda casa se sploh s tako ubadat? k ti tam jokca pa nate prelaga da njima s fantom ne gre pa what to do we weee..no..iz mojga vidika no…. 😀
hahahaa res te je dobr citirat vsako minuto znova…tok da sm celo baterijo strosla in te grem sanjat.
😉
Za po*fukat bi bila v redu, za kaj več pač ne :)[/quote]
To veliko pove o tvoji vrednosti. Dobiš toliko, kolikor daš.
Ja fajn, zdaj sem pa že deček. ma lol, no, prvo me karate, da sem premalo resen za svoja leta, pol obrnete ploščo.
Dajte vi, folk zdolgočasen, končno začet živet. Res no. Skrajni čas bi bil.[/quote]
Specialc – poišči moje poste, v katerih karkoli travmiram in jamram (se boš moral pošteno potruditi). Nato pa svoje (in jih preštej). V tvojih se vedno izkaže, da imaš mržnjo do ljubezni, partnerskega odnosa; nezreli/otročji ljudje takših negativnih izkušenj NE zadržujejo v sebi, zreli se nekoristne prtljage znebijo, ker se zavedajo, da jim v življenju ni v nobeno pomoč. Zakaj ti več let gojiš v sebi neprijetne zadeve? Se rad samotrpinčiš? Izvoli, ni prepovedano, koristno pa ravno tako ne.
Hvala za nasvet, žal jih od negativnih ljudi NE sprejemam. Več sreče prihodnjič 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.