Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Manj se trudiš za ženske, boljše je

Manj se trudiš za ženske, boljše je

Sam res. Če vidim, da me en namenoma ignorira si mislim f off in grem drugam. Škoda časa in živcev za takšne osebe. Si zaslužim kaj lepšega.

Ne maram pa tudi tistih, ki se preveč trudijo in se prav prilepijo na tebe. Takšni se mi tudi ne zdijo normalni.

Zmernost je lepa čednost. 🙂

Nič skregano z logiko. vemo mi, kako to gre. Prvo ji greš kao na živce. pa še malo. Pa še malo. na koncu pa bo itak popustila, kaj pa naj revica naredi, če je dotični tip edini, ki se ukvarja z njo?

Sistem vztrajanja oz. teženja pali pri ženskah, ki imajo malo izbire.

Lahko bi mal drugače to povedali….

Zelo je odvisno od karakterja žensk, ker nekaterim je všeč, da jim tipi dvorijo in se jim dobrikajo, medtem, ko tistim samozavestnim pa so bolj všeč tipi, ki se zdijo, da jih ni mogoče ulovit.
Z drugimi besedami bi poenostavila tako, da je plen, ki se ti nastavlja dosti bolj zanimiv, kot lovec, ki lovi in deluje kot obupanec.

Razumem to, da se ti nekdo pusti lovit, da te pa nekdo ignorira, se ne potrudi tudi malo ne za tebe??? Resnično upam, da to ne drži za samozavestne ženske kot ti praviš. Dvorjenje mora bit, ker to je bistvo vsega začetka, ne da si že na začetku v dvomih a bo al ne bo. In ne govorim o tem, da te nekdo nadleguje, ampak da ti daje občutek, da si nekaj vredna.

+1

Zato zame niso dovolj zanimive tiste, ki si na netu, na silo iščejo tipa. Pri takšni ženski se že vprašaš, če počne še kaj drugega, razen, da premišljuje o resni zvezi in zabija čas na dating straneh. Creepy folk.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Takšna ženska se itak ne ceni dovolj, če v drugih išče potrditev…

Lol, samozavestna ženska ve, da je nekaj vredna tudi sama, ne rabi za to enega tepca, da se slini za njo.

Mladim puncam recimo sploh ni všeč, če jim nekdo vsak dan govori, da so lepe in to na needy, sluzast način. nasprotno, mislijo si, fak, kako je ta obupan.

Takšna ženska se itak ne ceni dovolj, če v drugih išče potrditev…[/quote]

Ne govorim o takšni vrsti potrditve. Govorim o tem, da mu nekaj pomeniš, ne pa da te ignorira in to nalašč! A ženska, ki se meče za nekom, ki ji ne vrača pozornosti se pa ceni? …….vedno bolj sem razočarana nad tem svetom 🙂

Zaradi foruma? Daj no 😉

Razumem to, da se ti nekdo pusti lovit, da te pa nekdo ignorira, se ne potrudi tudi malo ne za tebe??? Resnično upam, da to ne drži za samozavestne ženske kot ti praviš. Dvorjenje mora bit, ker to je bistvo vsega začetka, ne da si že na začetku v dvomih a bo al ne bo. In ne govorim o tem, da te nekdo nadleguje, ampak da ti daje občutek, da si nekaj vredna.[/quote]

Bom mal drugače to poskušala napisat, kako dejansko sem mislila.

Grem ven in zahajam v isti lokal, logično, da opazujem kaj se dogaja. Pol vidiš kako en tip je prvo z eno žensko, pol čez čas ga vidiš, da nekaj muti pr kaki drugi in, če se ti pojavi pred tabo in te ogovori, vsaj meni deluje kot obupanec (ta lovec), seveda, da bi te dobil bi naredil marsikaj (dvoril), ampak meni je to odbijajoče. Bolj mi je zanimiv tak tip moških ki zahaja tja, pa je v družbi prijateljev in deluje kot samski in nedosegljiv. Ti težko tle opišem, kaj je na takih tipih, ampak je zame nekaj, kar me dosti bolj pritegne kot tak, ki deluje kot obupanec.

Razumem to, da se ti nekdo pusti lovit, da te pa nekdo ignorira, se ne potrudi tudi malo ne za tebe??? Resnično upam, da to ne drži za samozavestne ženske kot ti praviš. Dvorjenje mora bit, ker to je bistvo vsega začetka, ne da si že na začetku v dvomih a bo al ne bo. In ne govorim o tem, da te nekdo nadleguje, ampak da ti daje občutek, da si nekaj vredna.[/quote]

Bom mal drugače to poskušala napisat, kako dejansko sem mislila.

Grem ven in zahajam v isti lokal, logično, da opazujem kaj se dogaja. Pol vidiš kako en tip je prvo z eno žensko, pol čez čas ga vidiš, da nekaj muti pr kaki drugi in, če se ti pojavi pred tabo in te ogovori, vsaj meni deluje kot obupanec (ta lovec), seveda, da bi te dobil bi naredil marsikaj (dvoril), ampak meni je to odbijajoče. Bolj mi je zanimiv tak tip moških ki zahaja tja, pa je v družbi prijateljev in deluje kot samski in nedosegljiv. Ti težko tle opišem, kaj je na takih tipih, ampak je zame nekaj, kar me dosti bolj pritegne kot tak, ki deluje kot obupanec.[/quote]

No, tukaj sem na isti strani s pogledom v isti kot ti 🙂 Jaz sem govorila o malo drugačni ignoranci kot tisti eno-večerni…

Takšna ženska se itak ne ceni dovolj, če v drugih išče potrditev…[/quote]

Ne govorim o takšni vrsti potrditve. Govorim o tem, da mu nekaj pomeniš, ne pa da te ignorira in to nalašč! A ženska, ki se meče za nekom, ki ji ne vrača pozornosti se pa ceni? …….vedno bolj sem razočarana nad tem svetom :)[/quote]
Jaz pa nad takšnimi izjavami, kot so tvoje.

Ženska, ki prvič naleti na moškega, ki ji je bodisi všeč, bodisi ji ni, se kot samozavestna ženska, ne bi smela kaj preveč sekirat, če jo le ta ne ceni dovolj. Govoriš traparije, beri malo za sabo.

Ne govorim o takšni vrsti potrditve. Govorim o tem, da mu nekaj pomeniš, ne pa da te ignorira in to nalašč! A ženska, ki se meče za nekom, ki ji ne vrača pozornosti se pa ceni? …….vedno bolj sem razočarana nad tem svetom :)[/quote]
Jaz pa nad takšnimi izjavami, kot so tvoje.

Ženska, ki prvič naleti na moškega, ki ji je bodisi všeč, bodisi ji ni, se kot samozavestna ženska, ne bi smela kaj preveč sekirat, če jo le ta ne ceni dovolj. Govoriš traparije, beri malo za sabo.[/quote]

ah s teboj se sploh ne da debatirat 🙂

In pa valda, da se ceni. Nedostopni tipi so ponavadi boljša roba od dostopnih. Vsaj večinoma je tako, no ni pa nujno. Zakaj pa misliš, da je toliko žensk, ki se spravijo na poročene moške ? Meni je stvar logična. Ko vidi ob njem srečno žensko, ob tem avtomatsko pomisli, da bi lahko potem tudi za njo lepo poskrbel 🙂

no zdaj se spet da 🙂
Ženska, ki jo zraven tega, da jo privlači nedostopen tip, po vrhu privlači še vezan tip, na koncu vedno dobi tisto kar si najbolj zasluži.Tako isto tudi moški, ki skače za vezanimi ženskami. In sedaj ne govorim o tistih izjemah, ki so v takem primeru lahko po najboljšem izidu res srečni. Takšnih je zeloooo malo. Da pa te privlači nekdo, ki pripada drugemu hmmm….tukaj je pa samozavest 0!

Haha, kako zelo se motiš tu, se ti vidi, da govoriš kar nekaj na pamet.

Na primeru. Samozavestnega moškega ne bo kaj preveč zmotilo, če je ženska v zvezi. Saj to še ne pomeni, da nima šans pri njej. Dokler bo pripravljena flirtat z njim, jaz tu ne vidim nič napačnega. Ne bi bilo ne prvič ne zadnjič, ko bi ženska naletela na boljšega moškega, kot je tisti, ki jo čaka doma. Že naslednji dan ga lahko zapusti in izbere drugega. Kaj pa ti veš kakšne težave imata doma, lahko da njuna zveza sploh ne funkcionira tako fantastično, kot se na prvi pogled zdi. Torej, če ti ženska reče – sem že oddana, to še ne pomeni, da je že nedostopna zate, no vsaj dokler nima prstan na roki, pa še to je vprašanje. Nadaljuješ pogovor naprej, pač briga te ane 🙂

Še to. Ženske dostikrat “stestirate” moškega, mu zanalašč zinete “imam tipa”, samo da vidite kakšen bo njegov odziv. Nesamozavesten moški bo dojel to, kot da je brez šans in se pobral stran, samozavesten bo pa še kar pri njej 🙂

Pri ženskah je podobno. Če je potrebno bo flirtala tudi s poročenim moškim. Zakaj pa ne, dokler ji ta vrača pozornost in vidi da so šanse. Kaj točno tu ne štima ? lol

Ne delaj drugemu tisto, kar ne bi želel, da drugi tebi. Če je nekdo zaseden, je zaseden in pika. Ni važno kakšni so problemi ali ne-problemi doma. Če je doma neznosno, se najprej naredi konec tam in potem se lahko začne nekaj novega.
Vem, da je veliko tega kar govoriš ti, sploh ne dvomim o tem. Ampak v mojih očeh so to slabiči- na obeh straneh. Toliko samskih ljudi hodi po svetu, pa je treba oči vrečt za vezanim? Da ne govorim o tem, da se nekdo norčuje iz partnerja in za njegovim hrbtom steguje prste po drugem…bljak, sorry
In če nekdo ni sposoben pustiti na miru vezanega človeka, je zamene nesamozavesten, nesiguren al kako ti naj pojasnim.

Sicer pa smo govorili o tipih, ki se delajo nedostopne, ki namerno ignorirajo ženske ane 😉

Hahahahaha….

Če imam žensko in sem z njo že več let v zvezi, ni mus, da ne bi vsaj enkrat prišlo do tega, ko bo naletela na nekega neznanca, logično, ko mene ne bo zraven in jo bo ta pričel osvajat. Potem je pač vse na njej, ali mu bo vračala pozornost, ali mu bo pa rekla naj spi*di stran. Čustveno stabilna ženska, ki ve kaj si želi in npr. če že ima doma to kar si želi imet, se ne bi smela predati njegovim čarom. Torej zakaj točno naj bi potem jaz bil jezen na tega možakarja, če pa so na koncu vseeno vse niti v rokah moje ženske ? Na koncu je ona tista, ki se odloči s kom bo.

Na tem forumu so edine sprejemljive teme “kako naj eno kušnem”, “kako naj postanem bolj samozavesten”, “kako jo prepričat, da se poroči z mano” in ostale patetične blodnje. Kdor napiše karkoli drugega, je preveč samozavesten, samovšečen, se hvali…

Sem napisala: Vem, da je veliko tega kar govoriš ti, sploh ne dvomim o tem. Ampak v mojih očeh so to slabiči- na obeh straneh—-> tisti, ki varajo in tisti, ki pri tem sodelujejo 😉

Koga boš pa ti obsojal, je pa tvoja stvar. Najbolš se je je pa po hitrem postopku rešit…

Exactly 🙂

jaz sem za tisto prvo temo :)) Že dolgo nisem kakšnega kušnila mmm

Well, kaj da ti rečem, svet je krut ane…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close