Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Manj se trudiš za ženske, boljše je

Manj se trudiš za ženske, boljše je

Se strinjam.
Zato trditev v naslovu rabi dodatne obrazložitve, ker bi marsikdo lahko sklepal, da bodo ravno tisti, ki se najmanj trudijo za sebe in svojo urejenost….bili najbolj uspešni pri ženskah. Seveda pa ni tako.
Zato je potreben nek trud in ne velja, da manj truda pomeni več uspeha.

Zame je zato bolj bistveno vprašanje, zakaj nekdo trdi, da manj truda pomeni več uspeha….Mislim, da se za tem skriva težnja neke narcisoidne osebnosti, ki želi poudariti svojo vrednost in kvaliteto, ki je že kot osnova del njega.
Sama trditev je le orodje uma in način manipulacije, da se prikrije resnična lastnost občutka večvrednosti. Ostali s podobnimi težnjami, pa trditev vzamejo in si razlagajo kot resnico.

Ne morejo. Njihova zgodba je, da so čakali, da jih ena pobere.

Zato jim je vse, kar kdo, ki razmišlja drugače, napiše, nedoumljivo.[/quote]
Meni bi blo kul, če bi si lahko tu pa tam kakšno izkušnjo izmenjali. Samo kaj imam jaz od tega, če npr. začnem pripovedovat o svojih osvajalskih podvigih, potem pa rabim prebirat izpade ljubosumnih uporabnikov, ki mi bodo solili pamet :”preveč si samovšečen, samo nalagaš, nič od tega ni res, starši so failali pri vzgoji, misliš samo s taspodnjo glavo..bla, bla”.

Tvoj komentar bi bil normalen, Matkićev, od Daterja, mogoče bi še Exotic dodala kakšno svojo izkušnjo, od ostalih bi pa samo fovšarija ven butala.

Pa pravijo, sam si si kril, ker si odprl temo, ljudje smo si različni, si pa domišljav, če si pričakoval samo pozitivne odzive,… Ja kul, jaz to razumem, samo, da pa dobim nazaj samo 3 normalne odgovore, vse ostalo je pa pljuvanje in provociranje, tu se je pa potrebno že zamislit malo, s kakšnimi ljudmi imamo opravka 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Matjazko… BUSTED….

kredibilnost

000000000,0000000000000000000000000000000

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matjazko… BUSTED….

kredibilnost

000000000,0000000000000000000000000000000[/quote]

Kaj čem? 😀
[img]http://www.wickedred.com/assets/images/5149_IntroL.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz sem se na svojih izkušnjah naučil, da name naprej pade ženska, do katere ne kažem skoraj nobenega interesa. vedno, ko sem pokazal prevelik interes, sem pogorel.

Ko grem na easy, uspeh ne izostane.

Ženske enostavno opazijo, da imaš neko samozadostno držo in se ne trudiš preveč. Posledično si jim zanimiv, seveda ob predpostavki, da imaš tudi neke objektivne kvalitete.

Drugače ne znam razložiti.

Ne morejo. Njihova zgodba je, da so čakali, da jih ena pobere.

Zato jim je vse, kar kdo, ki razmišlja drugače, napiše, nedoumljivo.[/quote]
Evo, kaj čemo pisat, če pa že vse veste. To ne bi bilo zanimivo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Iz tvojih zapisov se bere le jaz, jaz, jaz, jaz in še enkrat jaz….
Dokler tega jaza ne boš prerasel se boš ubadal s takimi “nerazumljivimi” vprašanji kot jih te dni odpiraš v temah, brez odgovorov.

Očitno rabiš še nekaj srečanj s “sivimi miškami”.[/quote]

Te teme odpiram, da bi se taki kot si ti malo zamislili nad svojim življenjem. Zaman, vem.[/quote]
Spider, jaz sem ti hvaležen, verjemi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem se na svojih izkušnjah naučil, da name naprej pade ženska, do katere ne kažem skoraj nobenega interesa. vedno, ko sem pokazal prevelik interes, sem pogorel.

Ko grem na easy, uspeh ne izostane.[/quote]
Kaj pa je uspeh? In zakaj potem tako kratko traja, če je tako velik interes?

Uspeh v tem smislu je seks z žensko, ki sem si jo izbral za tarčo.

Nič hudega, če odnos ne traja dolgo. Itak se vsake hitro naveličam. Ne razumeš, vem. Ne pričakujem, da boš.

Jaz že razumem, ampak ti ne bom razlagal, ker ti ne boš razumel.

Ti boš moral v življenju še kaj prebrati, da boš znal napisati kaj takega, česar jaz ne bi razumel.

Preplitek si, da bi meni dajal lekcije, no.

Haha jocem. :)))

Srecnga pa veselga Valentincka vsem tuki gor. :* tud teb sadni, ceprou ti nisem zanimiva, nc bat, tut ti mi nisi sam take podobnim teb rada kdaj pa kdaj je*bem v glavo v real life-u (ce sm in the mood) brez da bi vedl ker vcas je treba domisljave ljudi spuscat na tla, ker zal nisi niti ti pilot po poklicu. ;)[/quote]
Nisem še spoznal ženske, ki bi me bila sposobna je*bat v mozak. Če že, sem vedno jaz njo. Sem pa naletel na cel kup dolgočasnih, brez humorja in pretirano uporabo sarkastičnih izjav, samo mi niso niti takrat izpadle dovolj inteligentne.[/quote]

očitno pametnim nisi dovolj zanimiv. če ženska nekoga provocira, pomeni, da ji je vsaj v nekem pogledu do njega. sicer pa kdo bi s tem zgubljal čas . pa kolikor je meni znano ženske moške je …… v glavo z joški in ritjo, ne pa s pametjo:))

Ženske enostavno opazijo, da imaš neko samozadostno držo in se ne trudiš preveč. Posledično si jim zanimiv, seveda ob predpostavki, da imaš tudi neke objektivne kvalitete.

Drugače ne znam razložiti.[/quote]
Mogoče zato, ker tudi tiste ženske, ki kažejo interes, nimajo interesa za kaj bolj resnega.
Zato si to razlagam, da si jim zanimiv le za avanturo. tistim resnim, pa ne. Zato se umaknejo, ko jim pokažeš večje zanimanje.
Ali pa preprosto čutijo odpor, ker sam čutiš odpor do resne veze.
Ne vem..Razlag je lahko kar nekaj.

Nisem še spoznal ženske, ki bi me bila sposobna je*bat v mozak. Če že, sem vedno jaz njo. Sem pa naletel na cel kup dolgočasnih, brez humorja in pretirano uporabo sarkastičnih izjav, samo mi niso niti takrat izpadle dovolj inteligentne.[/quote]

očitno pametnim nisi dovolj zanimiv. če ženska nekoga provocira, pomeni, da ji je vsaj v nekem pogledu do njega. sicer pa kdo bi s tem zgubljal čas . pa kolikor je meni znano ženske moške je …… v glavo z joški in ritjo, ne pa s pametjo:))[/quote]
Mene nobena ne provocira. Če že, me samo tu na forumu, v živo so vse prijazne do mene.

očitno pametnim nisi dovolj zanimiv. če ženska nekoga provocira, pomeni, da ji je vsaj v nekem pogledu do njega. sicer pa kdo bi s tem zgubljal čas . pa kolikor je meni znano ženske moške je …… v glavo z joški in ritjo, ne pa s pametjo:))[/quote]
Mene nobena ne provocira. Če že, me samo tu na forumu, v živo so vse prijazne do mene.[/quote]

ti misliš, da je tresenje z joški prijaznost, v resnici pa je groba provokacija….

Ženske ne provocirajo tistih moških, katere smatrajo za mačote, provocirajo luzerje, pri katerih že v naprej vejo, da lahko manipulirajo z njimi kolikor jim paše. Do pravega moškega bo pokazala večji respect / interes, kot pa pri ostalih. Razen, če je fu*njena v glavo, take pa mene itak ne zanimajo…

Revčki.

A potem si ponosen na to da si player, drop it like It’s hot? se ti ne zdi da so to neki vzorci iz otrostva? da se bojis custveno vezat, da rabis vedno nove izzive/podvige v smislu ena crtic

a vec? jah jebat ga, ljudje bomo ocitno vedno nekje podobni zivalim (po nagonu) 🙂

Sej ne recem da zenske si tut izberemo svoje tarce za eno noc, avanturce, k te premaga strast in adrenalin… sam ne bi bla pa ponosna razlagat da ga potem po uporabi odvrzem 😀

no sej na koncu pa ugotovis da ni fora v necem novem, tut v smislu da kej novega dozivis (mogoce samo dogodivscine in dozivljanje celotne akcije, npr. se kej polom, strgas zavese, razturas kopalnico, bilosta…), koneckonceu je se ena potesitev (adrenalinska/telesna) vec, se od enega rednega partnerja vec naucis in vec vn izvleces kot pa iz useh avantur. Verjamem pa da je fantom to tezje ker se soocate s hlodovino od zensk in vam je use wow ce je ena zenska ze mal bolj odprta za zadeve, s tem ko moskega je stimulirat in prpravit do tega lazje oz.si ze naredi zenska da ji je zakon, pa energetsko isti ljudje se takoj najdemo tko da ti je ze v najprej jasno kaksen bo seks, nabit z energijo in vsem kar pase zraven, no limits 🙂

Recimo za primer, huda bejba-zna flirtat…pecat…u postelji pa se uleze pa fura ” itak nerabm nc ker sm tok huda”, ga noce niti v roke vzet, ma ksne fore, pa bi pa ne bi ko se lotis akcije….ipd…. s tem ko ne poznam tipa k bi biu hud, oz.da izzareva tisto energijo pa ne bi premogu obracat, nabijat tko kot je treba tko da tuki je lepota varljiva, tip pa zgresit ne more, se vedno lahko zenska prevzame pobudo pa poskrbi da so stvari tko kot se jim streze. 🙂

Kok mi je blo bad to prebrat. Tle sem končal, naprej se mi ni dal več.

Drugače ne znam razložiti.[/quote]Seveda ne znaš, ker ne moreš, ker je spet jaz,jaz,jaz….
S temi tvojimi razlagami spet izhajaš samo iz sebe. Ti ne kažeš interesa, ti pogoriš, ko si na easy si uspešen, ženske tebe opazijo kako si jim zanimiv….. one so pa ene tutke putke brez lastne pameti in čustev, mišljenja…kure pač za oskubit in zavreč….

Ko si na easy jim pustiš lastno domišljijo, imajo (napačen) občutek, da ti nekaj pomenijo…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa kakšna ženska lahko pada na ignoranco? Da moški za mene ne pokaže interesa, mi tudi na kraj pameti ne pade, da spijem z njim pijačo kaj šele kaj več… Kam smo pa prišli, da nas privlači zavračanje, namesto dvorjenje???? blahhh

Ne bi rekel, da sem tipični player. Vsaj ne na tak način, kot si ti to predstavljaš.

Pač ugotavljam, da me druženje z vsako žensko hitro začne dolgočasiti. Zakaj je tako, se mi spet ne da razlagati. Jaz sem zelo samosvoj tip. Tudi težek karakter na nek način. Po drugi strani pa tudi odkrit in zabaven. Ampak da ratam zabaven, moram človeka prvo začutit kot sorodno dušo.

Tiste mlade, naivne, neizkušene in tiste, ki jim očetje niso dali nekega vzora, kak bi naj bil zanesljiv moški in tega še niso spoznale.

Ja neverjetno , ne? Ženski, ki je dobra, morš bit zanimiv, da se bo ukvarjala s tabo.

Večina tipov tega v štartu ne zna, vem.

Tudi mi je jasno, da ogromno tipov samo čaka, d ajih ena pobere, edina ženska njihovega življenja, ali pa, še huje, do veze pridejo tako, da eni tako dolgo težijo, da popusti.

Meni je vse to dobro znano, kot tudi razumem, zakaj ogromno moških bralcev sploh ne razume izhodišča te debate.

Temu se reče vztrajnost.
Teženje je tisto, ko gre tip ženski na živce in tega ne zmore dojeti. Res moraš bit skregan z logiko, če verjameš, da katera podleže nekomu, ki ji gre na živce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close