Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Manj se trudiš za ženske, boljše je

Manj se trudiš za ženske, boljše je

Dober dan,

očitno je imel neki narcisek odličnega prof. v okolici rogaške slatine. Tam živi (menda še) nek plemenski bik (morda ješe Abrahama je že srečal), ki se je znal surovo izživljati nad žensko. Že v prvi seks jo je prepričal skoraj na silo, rinil je vanjo, čeprav jo je bolelo, če ga imam že tričetr noter ga pa ne bom ven dajal. Mogoče ga danes noter ne more več dati. Vsak seks je bil skoraj posilstvo vse samo na silo, samo da je izpraznil svojo svinjarijo. Bolečine? Boli me lulček. Pa še zdravstveni delavec je bil. Srčna kultura v zdravstvu?
STRPNOST? Šišam ti jaz potovanja v daljne kraje, šišam ti gledališče, knjiga kaj je že to?
Tak bi imel še mulce. Kaj bi jih pa naučil? kako biti pijanec in kurbir.
Tip je bil mamin sinček, razvajen, mnogo let je v sredno šolo hodil potem pa drugim govoril, da niso samostojni. Nad neko žensko se je pa maščeval.
Prej je hodil k taki, ki ga je imela samo za f… Stalno sta se kregala, vedno se mu je pačila, ni šla ne v kino pa na zabavo pa na krst njegovih nečakov.. Imela je avto pa nikdar ga ni peljala. Veliko km je hodil, da je prišel do nje. Zakaj potem poroka s tako? No za tako se pa res ni vredno truditi. Dal jebiču prav.
Vse najslabše v razmerju potem pa naenkrat ljubezensk noč ali naj paziva, saj ni važno on supervelepameten pa kar noter spusti. Potem nosečnost, zakaj si to napravil, zakaj je ona rekla, da ni važno.. ne bo živela z njim, kaj jo brigajo njegovi bolni sorodniki..on pa toliko časa z njo pa se ne vpraša kam vodi ta zveza. Je to normalno za zrelo osebnost? Je tako bitje sploh vredno, da ima otroke? Kako bo njih vzgajal, če je sam čustveno nezrela oseba, ki ima razvit samo biceps in lulček (zdaj pa še tega ne več po Abrahamu). To so mamini sinčki, proizvodi cankarjanskih mater po možnosti Srbijank muško je, treba da mu se divi… Naj ga občuduje, naj ga pa tudi vzgoji. Ji je vseeno, če bodo vnuki imeli osla za očeta?
Ena se mi je poročola, ko sem bil odsoten (menda služba v Nemčiji). Pride nazaj pa hop k drugi p… (kulturnega pogovora v Rog. Slat. penisi očitno ne poznajo) pa se krega z njo ne zmenita se o poroki o družini pa na vrat na nos naredi pankrta. Zakaj že? Da bi se maščeval bivši? Kreten!!! Zafrknil je sebe predvsem pa otroka. Una me je imela samo za seks. On se je pa tako obnašal z naslednjo. Kako vem?

Nadaljevanje

Tako kot je imela ona njega samo za f.. je imel on drugo samo za f…
Imel bi jo še za razmnoževanje 10 pankrtov kot Albano. Pa je ponosen, da je Slovenec.
Tak čustveni debil zvleče žensko v prenočišče, se celo noč izživlja nad njo samo da izprazni svoj lulček, plačal sem da f… ne da spim. Kdo potem plača prenočišče? Jasno da ona. Zakaj je taka budala? Ker je noro zatrapana vanj. Je lep? Nekaj srednjega. Bogat? Srednje. Dela v zdravstvu, v hotelu, na velikojemlje podkupnine, celo od starih ljudi, ki nimajo niti za kruh. Če bi šla ženska v ZD; bi jo še več stalo. Laž!!! V bivši Jugi, kakorkoli je že bilo, je bilo zdravstvo za otroke in starostnike ZASTONJ. Superpameten zdr. delavec pa tega ne ve. Sicer bi bil pa lahko žogolo v hotelu pa bi pri Švabicah in Italijankah zaslužil velik denar. Paše s svojim lulčkom bi lahko nemoteno opletal.

Šola ni vse. On je pa veliko let hodil v sredno šolo.

Vse mora biti kot jaz hočem…
Mogoče.? Ko bomo crknili vsi tudi jaz, bo pa tako kot Klotilda s koso hoče.

Žal je tako!!!

Vsem skupaj želim vse lepo, ženskam in moškim, ki zlorabljajo svoje bližnje pa… smrtna postelja nas vse čaka. Nekateri pa celo pravijo, da se zloba odrazi v slabem življenju otrok teh hudibcev..

Prosim, da vsi egoisti razmislijo. Ne zaradi mene zaradi sebe..

Lep pozdrav, B

Jaz pa ne vem kaj je ta tedn taka luna al kaj, ampak zgubila sem nekak tri dobre prijatelje, eden s katerim se vidiva sem pa tja sva se sedaj videla nakljucno po vec dni in zacne tip kar nekaj mutit da se morava pomenit o NAMA… there is no us? recem da je jasno kot beli dan, zacne on pritiskat name z tistimi obcutki slabe vesti katero mi je zelel nabit ces sej mene nobena noce, noces se druzir z menoj, ….. prosiiim?! in seveda ni vec isto kot je bilo ker se cuti da ima povesnjen nos do tal in da je on tisti uzaljen

skratka kot tip: OBUPAN IN TO JE TOTALEN TURN OFF.

potem nov sodelavec, ve da imam fanta in da mi nic ne manjka, da sem punca ki je nasmejana in si je zacel fant to pozitivnost narobe razlagat in sem zacela dobivat dvomljive sms-e kot kaj pocnes danes a bi se vidla, pa se hoce prikupt kot kok je on zabaven in duhovit, ampak je se mlad tako da mu ni kaj za zamerit, tudi ni vsiljiv ampak spet se vidi da je uzaljen. ne vem od kje vam moskim to da je punca komunikativna pomeni da vam daje znake? in seveda opazke kot sanjska zenska, sanjska sodelavka.

potem TRETJIC, sosolec ki je vedno se hecal rad in exotic to uno ona ve to ona bo to….nakar pejt greva jest, ok, greva,zacne razlagat (pa ima punca ki je ful lustna) kako je vesel da ima tako prijateljico kot sem jaz da lahko greva jest pa mi on ne tezi da on je dlber kot kruh…opa alarem…zajadramo ven in glej ga zloma, tip se izpove, zascitniski do mene, kot da sem kraljica vecera in potem da on vidi da ta fant ni zame da je on tisti pravi..prosim? ker kao sem jz prevec svobodna punca da bi mela nekoga? a to zdej pomen da mormo it pa SVI GOLI PA KO STO VOLI ker sm tko na free nezakompleksana bejba ki se hitro vkljuci v druzbo….

skratka, nauk tega tedna: obupala sem v moska prijateljstva.samo se geji in to je to!

Je pa bil en fant tak da je enkrat rekel da zensko moras tlacit dol da bolj bo zaljubljena v tebe. my ass. se cudi zakaj do nicesar vec ni pripeljalo med nama…

Poznam pa tudi primere zensk ki so z moskimi skor da se delale norca, en je pa za njimi kleceplazol leta in leta in one so nakonc tega copatarja vzele ker so videle da si boljs ne zasluzjo, da jim tiktaka ura, pa na dalec se je videlo da taka zenska moskega ne spostuje, da samo caka da naredi neko napako, da ga spet nacevljajo…in tocno to se je zgodilo, nobena “prisila’ se ni obrodila sadov. ampak karma is a bitch in se jim je vrnilo vse to in se vec, ko je njim en bil vsec so pa naivnice ble, nasedale, mislile kako imajo spet vajeti v rokah…. ob prvi priliki pa videla da je en lahko se bolj takticar kot one same..in se jim je podrl svet 😉

mislim pa da ce gre nek tip v zvezo z eno bejbo da je manj kot ona, da je itak letala kot kura, da vejo da je ljubosumna bla na predhodnico ipd…vejo da so korak pred njo in da je tok zaslepljena z njimi da jo lahko izigravajo in ob prvi priliki nacevljajo ker ugotovijo da je plen biu prelahek za njih lovce…in automatsko ni tle nobenega spostovanja vec.

sicer pa ni formule 🙂

na koncu dobis takega ki si ga zasljuzis.

Logično, da to ne deluje, ker so to same skrajnosti.
V vseh primerih vsak vidi le sebe in zato se ženska umakne, ker moški sploh ni dovzeten za ženska mnenja in odzive.

A tebi je ona všeč, ko se tako napeto trudiš okrog nje in ti nikakor ne uspe, da bi jo pritegnil? Prej si namreč pisal o tem, da se ful trudiš okrog tistih, ki so ti všeč, ampak te te nekako ne marajo. Zanimivo ne? Daj se začni manj trudit (prevedeno = biti bolj prijazen).[/quote]

Hahahah mogoce si pa ti ta moj sodelavec na Microsoftu 😉 hahhaah

Sadni; da te nisem danes srecala v giga 😀 Sem pa kupovala superge tam 3leta nazaj da smo si na jasnem, sportam pa doma v svojem gymu kjer mam vse mozne naprave pa se boksam priloznostno… da raznoraznih izzivov meseca Pole dance, tek na smuceh ne omenjam. 🙂

Poznam jaz take. Jaz bi ga odrezal, ti pa pobral. Si pa pobalin.[/quote]

Haha jocem. :)))

Srecnga pa veselga Valentincka vsem tuki gor. :* tud teb sadni, ceprou ti nisem zanimiva, nc bat, tut ti mi nisi sam take podobnim teb rada kdaj pa kdaj je*bem v glavo v real life-u (ce sm in the mood) brez da bi vedl ker vcas je treba domisljave ljudi spuscat na tla, ker zal nisi niti ti pilot po poklicu. 😉

A lahko kdo prevede to ?

Sicer pa, ful mi je bad to napisat, ampak, kaj ni katastrofalno, da ima še 20 letna smrklja več izkušenj, kot večina 30+ letnih moških uporabnikov Mona ?

Robi, Marko, matjažko, On_ in ostali, so na koncu, hočeš, ali nočeš samo gledalci, opazovalci. Ocenjujete, analizirate, filozofirate, sami pa nimate nič za pokazat. Žalostno, res žalostno…

Pi*da v 10ih letih komentiranja na forumu, bi pa ja lahko še kakšno svojo zgodbo gor objavili…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Logično, da to ne deluje, ker so to same skrajnosti.
V vseh primerih vsak vidi le sebe in zato se ženska umakne, ker moški sploh ni dovzeten za ženska mnenja in odzive.[/quote]

jaz takim pravim da so primitivni in da so v zivljenju premal dozivel da si filajo ego na zenski, da jim je wow ko reces spank me…to jim je visek wow kaj je rekla wow…. men je to kr tko mal pateticno, smesno, ampak ja sj pravm nimajo vsi tako odprtih zensk in jim je potem verjamem da ena privlacna ker oddaja “tako energijo” kot jo sami fantje ponavad radi poimenujete.

mogoce bi enkrat mogla iz svoje koze in se opazovat da vidim ce res take mocne vibracije povzrocam 😀
just be yourself citat bom ocitno mogla crtat vn s svojega zivljenja drugace se mi bo enkrat zmesal ob hendlanju tega testosterona okol mene…

[/quote]
A lahko kdo prevede to ?

/quote]

pisem prek telefona kot vedno, kar verjetno ze vsi veste… pa se mudi se mi rihtat 🙂

ammmm.. evo sam zate

mislim da ce gre nek tip v zvezo z eno bejbo, do katere cuti da je manj od njega (v njegovih oceh), da je za njim letala kot kura….. -> ne spostuje je in je zamenljiva za nek tezje pridobljen plen

in obraten primer sem navedla v nasl.postu kjer tip zensko idealizira in zeli bit z njo, vidi le njo, cuti da je nad njem…jo vidi kot idealno partnerko, ona pa njega ne -> ga nikoli ne bo videla kot pravega moskega, spostovanja vrednega.

Poznam jaz take. Jaz bi ga odrezal, ti pa pobral. Si pa pobalin.[/quote]

Srecnga pa veselga Valentincka vsem tuki gor. :* tud teb sadni, ceprou ti nisem zanimiva, nc bat, tut ti mi nisi sam take podobnim teb rada kdaj pa kdaj je*bem v glavo v real life-u (ce sm in the mood) brez da bi vedl ker vcas je treba domisljave ljudi spuscat na tla, ker zal nisi niti ti pilot po poklicu. ;)[/quote]
Nisem še spoznal ženske, ki bi me bila sposobna je*bat v mozak. Če že, sem vedno jaz njo. Sem pa naletel na cel kup dolgočasnih, brez humorja in pretirano uporabo sarkastičnih izjav, samo mi niso niti takrat izpadle dovolj inteligentne.

Srecnga pa veselga Valentincka vsem tuki gor. :* tud teb sadni, ceprou ti nisem zanimiva, nc bat, tut ti mi nisi sam take podobnim teb rada kdaj pa kdaj je*bem v glavo v real life-u (ce sm in the mood) brez da bi vedl ker vcas je treba domisljave ljudi spuscat na tla, ker zal nisi niti ti pilot po poklicu. ;)[/quote]
Nisem še spoznal ženske, ki bi me bila sposobna je*bat v mozak. Če že, sem vedno jaz njo. Sem pa naletel na cel kup dolgočasnih, brez humorja in pretirano uporabo sarkastičnih izjav, samo mi niso niti takrat izpadle dovolj inteligentne.[/quote]

Pa veš zakaj? Ker pametnejši odnehamo. 🙂 ali pa sploh ne dojamete da je tak eleganten prc prc, se vam lahko še “zdi” da ste bli pohvaljeni, v resnici pa daaaaleč od tega in vam samozavest serijsko zraste in iščete ŠE VEČ stika z dotično osebo 😀

Sej pravm, ko naštudiraš človeka je vse lažje, kar pa ne pomeni da se sama nism še nikol opekla na kšnih drugih situacijah, da vse vem…daleč od tega 🙂

Jst pri nobeni osebi ne iščem ŠE VEČ stika, tako da ne vem o čem govoriš…

To preko skypa, ne?

To preko skypa, ne?[/quote]

Ne vem… 😀 Imaš izkušnje s “skajpanjem”? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne morejo. Njihova zgodba je, da so čakali, da jih ena pobere.

Zato jim je vse, kar kdo, ki razmišlja drugače, napiše, nedoumljivo.

Iz tvojih zapisov se bere le jaz, jaz, jaz, jaz in še enkrat jaz….
Dokler tega jaza ne boš prerasel se boš ubadal s takimi “nerazumljivimi” vprašanji kot jih te dni odpiraš v temah, brez odgovorov.

Očitno rabiš še nekaj srečanj s “sivimi miškami”.[/quote]

Te teme odpiram, da bi se taki kot si ti malo zamislili nad svojim življenjem. Zaman, vem.

Ne.

Nimaš ti nobene ženske. Čist preveč se ukvarjaš z babami tu gor, da bi ti kdo verjel, da imaš žensko.

Spider, kot praviš, nismo vsi isti. Zato nimamo vsi istih želja.
Če vzamem hipotetično, da je nekdo nezadovoljen v svoji resni vezi, še to ne pomeni, da bo postal takšen kot ti, da bo zadovoljen z neresno vezo in uspel zapecati skoraj vsako, ki si jo bo želel.

Ne.

Nimaš ti nobene ženske. Čist preveč se ukvarjaš z babami tu gor, da bi ti kdo verjel, da imaš žensko.[/quote]

Zakaj pa bi morali tu na forumu ljudje karkoli dokazovati ali prepričevati druge?
A misliš, da mene kaj briga, kaj si drugi (ne) mislijo o meni? 😀
Verjetno imaš občutek, da se ti je potrebno legitimirati, kot da si v klubu AA in (iz)poveš svojo zgodbo ostalim navzočim? 😉
Ne pišemo vsi radi osebnih izpovedi ali podrobnosti iz zasebnega življenja na javne forume. No, da se ne bo omalovaževalno slišalo, mene to ne moti, če drugim tako odgovarja, rabijo kakšen nasvet….

Dober spin, ampak mislim, da ne rabiš odgovora in razumeš bistvo.

Ni primeren primeren trud v smislu lezenja v rit določeni ženski. Trud v smislu dela na sebi ( in skrb zase je delo na sebi ) je bistven, da sploh prideš na nivo, da se ti glede žensk ni treba pretirano truditi.

Ogromno moškim se glede sebe ne da nič kaj delati. Oblečeni so šlampasto, neredko imajo umazane čevlje, ne skrbijo zase, oddajajo neprijetne vonjave.

Taki so itak izven konkurence za vsako žensko, ki da kaj nase, ne-trud gor ali dol.

Jaz si želim posebno izdajo ženske! Samo ne vem, če sem sam special edition moškega? Mogoče bom, če si spremenim nik? 😀

Evo ga, prej je pisal, d aima punco, zdaj piše, da si želi uspešno žensko…

Matjažko…

..ne pada sneg, da pobeli breg…ampak da zver pokaže svoje sledi…

posebno ( ne uspešno )

Nisi ti nič nepredvidljiv? Potem te skužijo ženske prehitro, če si iskrena dobričina? :))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close