Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Manj se trudiš za ženske, boljše je

Manj se trudiš za ženske, boljše je

Kaj se boš pogovarjal okrog bistva, če pa je sama slika že vse povedala. Če pa se pogovarjamo o postranskih zadevah, pa se imamo vsak kaj za pogovarjat. Mogoče malo preresno eni jemljete te debate? :

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na vas? Množina? Ne hodi Spider sam v fitnes? 🙂 Sadni, sicer pa razumem, preznojena vroča moška telesa, ko ste skupaj… uhhh…, skomine… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ej Marko, pojdi h kirurgu in mu naroči naj ti odreže spolovilo, ker si ga ne zaslužiš.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Poznam jaz take. Jaz bi ga odrezal, ti pa pobral. Si pa pobalin.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Poznam jaz take. Jaz bi ga odrezal, ti pa pobral. Si pa pobalin.[/quote]

Hudooooooo:)))))))))))

Še dva, ki živita skupaj več let, pa se včasih težko razumeta. Kaj šele mi. 🙂

Ker je govora o trudu….Sam napisano prav tako dojemam kot trud. :

Da si urejen, je potreben trud. Da skrbiš zase, prav tako….
Zato ne vem, zakaj toliko truda, če pa trud (kao) ni bistven, da si zanimiv za ženske ?

Končno si napisal nekaj smešnega. Prvič po 2eh-3eh letih odkar te berem.

No jaz brez slabe vesti povem da ne hodim v fitnes 🙂

Ne plačuje XY € mesečno za ”mučilne naprave” 😛 Grem raje zastonj na zrak bodisi peš ali s kolesom!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Končno si napisal nekaj smešnega. Prvič po 2eh-3eh letih odkar te berem.[/quote]
Končno si nekaj razumel na pravi način. :))

Hahaha na tem forumu se vedno kregajo eni in isti. Skoraj v vsaki temi. Kako se vam da…

Mačka ni pomembna, ampak sporočilnost vsebinskega dela:). Kako se hitro ujameš, a ne.

Daj se pridruži, da bo več heca in manj kreganja. :))

Mačka ni pomembna, ampak sporočilnost vsebinskega dela:). Kako se hitro ujameš, a ne.[/quote]

Da povzamem ti si citirala to da ne hodim v fitnes v tej temi in odgovarjaš na nekaj čist XY od tega kar si citirala

Svašta…..

Se tipkamo čez nekaj dni, če mi bo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Je precej na tem, da pretiran trud ne prinaša rezultatov, ker že meji na vsiljivost, gre čez mejo in se lahko razvije v še kaj bolj neprijetnega. So mi pa hecne tiste, ki zatrjujejo, da jih ne zanimajo tipi, ki so očitno priljubljeni v kokošnjaku. Saj same pri sebi takrat res moški objekt svojega poželenja majčkeno zasovražijo, ker jih ne opazi, sovražijo takrat celo svoje poželenje in se upirajo lastnim čustvom, ampak je dovolj samo, da jih moški objekt takrat prestreže, jim postreže z izjavami naklonjenosti v tistih ranljivih babjih trenutkih in bo do poznega večera že skoraj vsaka pozabila na zamero v začetni fazi zaljubljenosti. Ne bo šla ravno vsaka še isto noč med rjuhe s tabo, bo pa večina tistih, ki imajo kako vsaj najeto svoje stanovanjce, storila prav to…

Ne poznaš dobro ti žensk. Moji sem samo jaz zanimiv. Zakaj pa bi ji bili drugi zanimivi?? Nimajo ničesar, česar jaz nimam. :)))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Amen!

Matr, teli tipi se pa res spoznajo na žensko psihologijo. Že skoraj toliko kot 090 vedeževalke na prihodnost.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Haha…dobra !

Moraš če hočeš fu k a t.

Fantje, nisem jaz kriv, če ste leni in ste zatajili prav na vseh področjih, ki bi vas lahko ločila od nevidne mase.

Še enkrat, odgovor na vaše tegobe ni skepsa, odgovor je izobraževanje, knjiga, sproščenost, stil, fitnes. Po želji, lahko pa vse skupaj. Pa še kaj.

Ja, zunaj obstaja cel kup tipov, ki so v vsem boljši od vas in to ni nobena domišljija, ampak realnost.[/quote]Iz tvojih zapisov se bere le jaz, jaz, jaz, jaz in še enkrat jaz….
Dokler tega jaza ne boš prerasel se boš ubadal s takimi “nerazumljivimi” vprašanji kot jih te dni odpiraš v temah, brez odgovorov.

Očitno rabiš še nekaj srečanj s “sivimi miškami”.

Najboljši post v celi temi.

Jaz pa moram dati prav Special edition. Resneži in zadrteži in težači, pa lahko zgledajo še kar ok, ne morejo jnajti punce. Jaz sem vedno pregledala “teren” in očitno posala takšno energijo tistim, ki me zanimajo, da so pristopili. Pogovor je lahkoten in malo zajebantski, pa malo dvoumen. Lahko je ostalo na tem, lahko pa se razvilo kaj več.

Pa saj je vsepovsod tako, če si sproščen , dobre volje , nasmejan – ti družbe nikoli ne manjka. Najhujše je če gre punca ven, zato da si najde tipa. Namesto da bi uživala, se družila, malo plesala in se spogledovala, če bo kaj več pa tako ali tako nikoli ne veš.

Sploh ne razumem, zakaj se 76% moških tukaj prereka o “načinih kako dobiti žensko”, pa o trudu,
pa o ne-trudu….ko je vendar jasno, da bi v dejanskem primeru, da bi jih katera hotela, zmrznili popolnoma.
Odpovedali na celi črti…se u*****. , ne bi vedeli kaj z njo počet, panično iskali izgovore, zakaj so pravzaprav
ONI tisti, ki NJE nočejo, naštevali njene napake (češ, TAKE pa res nočem)….ve ven vlekli na tisoč in
en (zelo inovativen) način…..ker TO PA RES ZNAJO.
Razložiti znajo zelo dobro, zakaj kakšna ženska za njih ni dobra – dokler se ne izkaže, da nobena ne bi bila
dobra, ker jih je žensk preprosto na smrt strah….

:))to pa je natančen izračun v % :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:))to pa je natančen izračun v % :))[/quote]

Bod vesel, da sem izpustila decimalke :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close