Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Manj se trudiš za ženske, boljše je

Manj se trudiš za ženske, boljše je

Mene v življenju privlačijo ženske, ki so vse, kar ti nisi.

Tako da, sem na pravi poti. zadnja želja mi je ujagat eno tako, kot si ti.

E…se čist strinjam.

Mene v življenju privlačijo ženske, ki so vse, kar ti nisi.

Tako da, sem na pravi poti. zadnja želja mi je ujagat eno tako, kot si ti.[/quote]

Joj ne, veš kako si jo zdaj globoko prizadel ?!! :)))

Neverjetno je, kako ženske palijo na to.

Samo da te vidijo z eno, ko dobro zgleda, takoj maš še pr 5 šanse.

idealisti bodo zdaj napisali, da to ni res, da ni smiselno trolololo…

idealisti bodo zdaj napisali, da to ni res, da ni smiselno trolololo…[/quote]

Potem pa je z mano nekaj narobe – mene to odbije.
Če je oddan, je oddan in grem naprej 🙂

Včasih je dovolj že samo to, da je dovolj dobro seznanjena s tem, da si že oddan. Se pravi te še vidit ne rabi z nobeno 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če je oddan, je oddan in grem naprej :)[/quote]

Mene tudi to odbije. Nekaterih pa očitno ne…

@Spider

Spomnim se v drugem letniku faksa, ko sem se nekega dne usedel čisto odzadaj v dvorani in ker je bilo predavanje res na smrt dolgočasno sem se malo oziral okoli sebe kaj folk počne.

V levi vrsti, v drugi klopi sem opazil parček, ki sta se cel čas hihitala, se držala za roko, vsake tok poljubila ipd scene, ki jih zaljubljenci počnejo. Kaj sem opazil ? Vse ženske glave so bile zavite v levo in strmele v njega, tip, ki vizualno btw ni bil čisto nič posebnega. Nekaterim se je tu pa tam še kak nasmešek narisal na obrazu, potem pa spet naprej gleda in kao nič, pa se spet obrne in strmi v njega,…

Komedija stari, to bi mogu s kamero posnet, pa naložit na youtube. Nov dokumentarec o ženskah 😀

Zanimivo mene pa to privlači. Vsaj veš da je oseba normalna in hmm ja recimo plodna 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja..v idealnem svetu.[/quote]
Meni pa to diši po idealiziranju:

Ker si realno tega ne znam predstavljati, razen, če si res nekaj posebnega ali pa preveč “samozavesten”, da že meji na domišljavost.

Preveč samozavesten je prbil.

HAHAHAHAHAHHA

Najprej tole: če mene določena oseba privlači izve to v treh sekundah, že iz načina, kako mu vrnem pogled. Če me ne, izve to še prej, na isti način. Če ti nekdo ne sede, ti pač ne sede, tako da je ves nadaljnji trud povsem zaman. In zakaj bi po nepotrebnem izgubljali čas…

Kar se pa tiče tistega včasih je dovolj, da te vidi z drugo, pa vas moram takoj odrezati tam pri kolenih, če ne celo tam malo višje, še preden si začnete domišljati, da to velja samo za nas ženske glupače. Glede na to, da se (za denar) ukvarjam s tem kako pri ljudeh vzbuditi določene občutke, vam lahko povem, da gre za čisto običajni psiho učinek, ko ljudje začutimo, da bomo nekaj zamudili in se nam bo izmaknila (mogoče) edinstvena priložnost. Tako da JA, načeloma tak manever lahko prinese dober rezultat, vendar to ne pomeni, da smo ženske kratke pameti. Tako funkcionira velika večina ljudi.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Včasih je dovolj že samo to, da je dovolj dobro seznanjena s tem, da si že oddan. Se pravi te še vidit ne rabi z nobeno :D[/quote]

Kje pa, ne vem, v kakšnem svetu živite fantje. Mene oddani ne zanimajo.

Glej Robi, smo različni.

Jaz nisem nič posebnega. Včasih je v tem slovenskem prostoru enostavno dovolj, da nisi zjokana nesamozavestna cmera, pa lahko počneš glede žensk, kar hočeš.

Poznam dost večje ase od mene. Oni podrejo pa res vsako žensko, ki jo hočejo. Meni se recimo 3 od 10 izmuznejo. To ni tako slab rezultat.

Glej Robi, smo različni.

Jaz nisem nič posebnega. Včasih je v tem slovenskem prostoru enostavno dovolj, da nisi zjokana nesamozavestna cmera, pa lahko počneš glede žensk, kar hočeš.

Poznam dost večje ase od mene. Oni podrejo pa res vsako žensko, ki jo hočejo. Meni se recimo 3 od 10 izmuznejo. To ni tako slab rezultat.[/quote]
Zanima me, kako veš, da si všeč vsaki ženski ?
Jo vprašaš ? Sklepaš na podlagi tega, ker ti reče dober dan ?

Spider, če bi živel v idealnem svetu, bi mogoče res verjel, da nekdo podre vsako žensko, ki jo hoče. Ker pa se trudim biti realist, pa verjamem, da je v tistih besedah precej samohvale in zanikanja realnih podatkov glede tega, koliko žensk ni hotelo biti podrtih. 🙂
Ali pa si tisti moški reče, da je želel podreti le tiste, katere mu je uspelo podreti. Ostalih pa itak ni želel podreti. 🙂

Nisem napisal, da sem všeč vsaki ženski. Ne poveličuj me.

Napisal sem, da mi od žensk, ki jih želim podret, pri ene 70% rata.

To niti ni težko.

Ko gledam okoli sebe in opazim cel kup jožekov v štrikanih pulovrih, z nikakvimi frizurami…se ne čudim, da je tako lahko biti zanimiv ženskam.

Pri meni ni vprašanje, kateri sem zanimiv. Bolj je vprašanje, katera je meni zanimiva.

Fantje, odgovor na vaše pomanjkanje samozavesti ni skepsa do drugih.

Odgovor je delo na sebi, na vseh področjih, ženske to opazijo in opazijo, da si boljši od drugih.

Tako pač je.

Na drugič pa tako več na računaš a ne? Samo, da je malo pozornosti, pa je dovolj. Ti sploh nisi zahteven. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potrebuješ jih že, samo ti je izpod časti poslušati jih. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In kaj boš s takšno žensko, ki nam ni zanimiva ?
Jo daš k ostali kolekciji, da si zvišaš število izbire ? 🙂
Si tako navidezno višaš svojo pomembnost… ? Ob tem pa pozabljaš, koliko je šele tistih, ki jim ti nisi zanimiv.[/quote]
Veš kako veliko izbiro imam šele jaz, ko me ne zanima nobena razen ene. Super teorije res. Juhuhu :))

Zanimivo mene pa to privlači. Vsaj veš da je oseba normalna in hmm ja recimo plodna :)[/quote]
Ker sam ne znaš ocenit, morajo drugi namesto tebe? 🙂

Domišljavci pač svojo bujno domišljijo enačijo/zamenjujejo s samozavestjo. Je prav povedal.

Fantje, nisem jaz kriv, če ste leni in ste zatajili prav na vseh področjih, ki bi vas lahko ločila od nevidne mase.

Še enkrat, odgovor na vaše tegobe ni skepsa, odgovor je izobraževanje, knjiga, sproščenost, stil, fitnes. Po želji, lahko pa vse skupaj. Pa še kaj.

Ja, zunaj obstaja cel kup tipov, ki so v vsem boljši od vas in to ni nobena domišljija, ampak realnost.

Fantje, nisem jaz kriv, če ste leni in ste zatajili prav na vseh področjih, ki bi vas lahko ločila od nevidne mase.

Še enkrat, odgovor na vaše tegobe ni skepsa, odgovor je izobraževanje, knjiga, sproščenost, stil, fitnes. Po želji, lahko pa vse skupaj. Pa še kaj.

Ja, zunaj obstaja cel kup tipov, ki so v vsem boljši od vas in to ni nobena domišljija, ampak realnost.[/quote]
To pa res nisi. A te je kdo obtoževal? Verjamem, da je kup tipov boljših od mene in kup tipov slabših od mene. En od drugega pa se učimo. Mene boljši ne motijo. Vidiš, kako si domišljav, takoj si prenesel name, češ da se tega ne zavedam. Preveč si domišljav, četudi misliš, da nisi.

Potrebuješ jih že, samo ti je izpod časti poslušati jih. :)[/quote]
Ne potrebujem jih.

Ja, zunaj obstaja cel kup tipov, ki so v vsem boljši od vas in to ni nobena domišljija, ampak realnost.[/quote]
To pa res nisi. A te je kdo obtoževal? Verjamem, da je kup tipov boljših od mene in kup tipov slabših od mene. En od drugega pa se učimo. Mene boljši ne motijo. Vidiš, kako si domišljav, takoj si prenesel name, češ da se tega ne zavedam. Preveč si domišljav, četudi misliš, da nisi.[/quote]

Saj neveš kaj bi še napisal nazaj razen en velik LOL

Vidim da bom rabo kmalu en oddih od MONa 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close