Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Manj se trudiš za ženske, boljše je

Manj se trudiš za ženske, boljše je

Bolj malo pijem. Sometimes reality is stranger than fiction. 😀

Pred petimi minutami mi je hostesa ob bazenu s pladnjen v roki postregla s posebno brisacko velikosti enega kubicnega centimetra. Pred mano jo je zalila z vodo iz vrca in brisacka je ~3x narasla. Kako me je nasmejala… Odvil sem jo in si obrisal prepoten obral.

Duhamornezi, ki se jim v zivljenju nic ne dogaja pa… naj gredo sesat svoj palec, lol.[/quote]
Jaz sem se ponoči prebudil ves prepoten, si obrisal telo z brisačo iz Hoferja, se preoblekel v ponošeno svežo majico in zaspal poleg ljubke ženke. Ti pa misliš, da se nam nič ne dogaja? Ccc. :)[/quote]
Upam, da bo moje zivljenje tudi tako pretresljivo ko zrastem, lol.

Dvomim da boš še kaj zrasto…. pri tvojih ”letih” 😀

Tak da mi je ”žal” ampak za vedno boš imel tako bedn lajf kot zdaj!

haha

zdaj pa moram res it nazaj delat 😛 preveč sem zabušaval!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je to.[/quote]
Prst v usta in cucljajta mi vidva svojo dudo, nedojebana nedonosencka.[/quote]

Haha nedojebanan nedonošenčka kjes pa to staknil 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Brisačo iz hoferja je prbil, fak rolam se od smeha. Ja valjda, kaj drugega si pa lahko človek še privošči, če je na socialni ? 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Upanje umre zadnje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sadni pojma nimaš, kaj je dobra roba, samo fauš si. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Povej raje kaj več o tej brisači, si slabo predstavljam (v Hoferju jih nimajo :). 1 cm3 je zelo malo, tudi če 3x naraste, še za nos ni obrisat.

Povej raje kaj več o tej brisači, si slabo predstavljam (v Hoferju jih nimajo :). 1 cm3 je zelo malo, tudi če 3x naraste, še za nos ni obrisat.[/quote]
Nisem brez veze napisal, da mi je tvoje zivljenje znano, moje pa si niti predstavljati ne mores… lol

LOL Dater…. a te še alkohol drži od včeraj :D[/quote]

Pred petimi minutami mi je hostesa ob bazenu s pladnjen v roki postregla s posebno brisacko velikosti enega kubicnega centimetra. Pred mano jo je zalila z vodo iz vrca in brisacka je ~3x narasla. Kako me je nasmejala… Odvil sem jo in si obrisal prepoten obral.

Duhamornezi, ki se jim v zivljenju nic ne dogaja pa… naj gredo sesat svoj palec, lol.[/quote]

Brez zamere Dater, najbrž boš zdaj že mislil, da imam kaj proti tebi. Ni tako. Res ne, Ampak….

Prvo, na kar sem pomislila, ko sem prebrala tole zgoraj je bilo: ali je možno, da se je tip navdušil nad brezvezno kompresirano brisačko (predvidevam, da je imela tudi odtisnjen ali vtkan logotip), ki jo Kitajci prodajajo na nekaj piškavih centov in je bila hit pred kakšnimi desetimi leti? In naslednje kar sem pomislila: S katere Kredarice je pa tip sestopil?

Ok, mogoče je to zato, ker sem bolj iz marketinškega foha in sem z zadevami bolj na tekočem, po drugi strani pa sem tudi sama pretežno živela v “potovalki”. Ampak vseeno. Kompresirana brisačka …wtf? Torej, tako kot sva se že enkrat sporekla glede zajtrkov v hotelih – ne da ni takšnih hotelov, kjer ti sredi noči spečejo šnicel iz podplatov belega slona. So, samo mogoče ti nisi bil nikoli takšen gost ali pa nikoli nisi spal v takšnem hotelu. Oziroma drugače povedano, ti pogosto letiš z letali, jaz jih mogoče za polete najemam, spet nekdo tretji pa ima v hangarju kar svojega. Tako da mi tole zasmehovanje liči na početje otroka, ki še ni dojel, da vedno obstaja še nekdo, ki je še bolj inteligenten, bolj spreten, bolj bogat, skratka, da obstajajo še večji frajerji od njega. Torej, nikoli ne zasmehuj nobenega, ker si tudi ti nekomu – smešen. Pa palec daj ven iz ust.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Povej raje kaj več o tej brisači, si slabo predstavljam (v Hoferju jih nimajo :). 1 cm3 je zelo malo, tudi če 3x naraste, še za nos ni obrisat.[/quote]
Nisem brez veze napisal, da mi je tvoje zivljenje znano, moje pa si niti predstavljati ne mores… lol[/quote]
Sigurno si imel nek razlog. No, a boš povedal zdaj še kaj o tej brisači ali te moram lepo prosit?

Zmagovalen stavek!!! :))))

Waw, 60 letna Margot, s povešenimi joški, je kao ownala Daterja, s sestavkom, za katerega je ziher potrebovala najmanj 3 ure, da ga je skp spacala, pa še to iz same fovšarije.

Sedaj pa, prosim lepo (margot_ , Marko) nehajta jeb*at datera.

Dovolj je humorja!

Vsaj quote si je dala taprav. Na stara leta lahko samo še spi lol

Ker s tako miceno brisačko obrisat si obraz je vseživljenjski dosežek za vsakega človeka. Logično, da je fauš. Kdor ni, ta laže. 🙂

Seveda ste se vsi skupaj spet fokusirali na napačn point…. ker ste kot sveto vzeli 1 cm3 in 3x povečanje…. ker vam tak paše… ampak saj kaj več verjetno ni za pričakovat 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Na kaj si se pa ti? Na hosteso? 🙂

Zmagovalen stavek!!! :))))[/quote]

😉

Ta stavek ima sicer dva pomena in drugi je ta, da jaz v Dater-ju vidim veliko potenciala, medtem ko so določeni osebki tukaj tako neobetavni, da je pravzaprav čisto vseeno, če imajo še zobe postrani.

Pravzaprav je bil moj nasvet mišljen dobrohotno in mu bo še v marsikateri situaciji prišel še kako prav.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

LOL Dater…. a te še alkohol drži od včeraj :D[/quote]

Zeeeeeehhhhh :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz sem poslušal Spiderjev nasvet, zato nisem naši novinki Kleopatri odpisal še na niti en post, delam se hladnega, nezainteresiranega in nedostopnega, popolna ignoranca. Kleopatra, si me želiš, a ne? :)))

še kap me bo od poželenja 😀

Tako mlado in lepo, da bi te kap? Bolje, da te kap staro in manj lepo. :))
Po 30-tem letu komaj ženske šele začnete prav živeti! 😀

Po 30-tem letu komaj ženske šele začnete prav živeti! :D[/quote]

a sliko sem ti tudi poslala, da veš kakšna sem? Sploh ne vem več kaj komu pošiljam… 😀

Po 30-tem letu komaj ženske šele začnete prav živeti! :D[/quote]

a sliko sem ti tudi poslala, da veš kakšna sem? Sploh ne vem več kaj komu pošiljam… :D[/quote]

Čisto zmedena si, poslala si mi ono zgoraj brez, sem moral zamižati na eno oko zaradi obscenosti.
Ali pa si to naredila namerno? Ampak na sliki si videti največ 25, očuvana kot stara vaza iz dinastije Ming. :))

a sliko sem ti tudi poslala, da veš kakšna sem? Sploh ne vem več kaj komu pošiljam… :D[/quote]

Čisto zmedena si, poslala si mi ono zgoraj brez, sem moral zamižati na eno oko zaradi obscenosti.
Ali pa si to naredila namerno? Ampak na sliki si videti največ 25, očuvana kot stara vaza iz dinastije Ming. :))[/quote]

Vse pa tud ne rabiš povedat no…še za druge kaj hranim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close