Manj se trudiš za ženske, boljše je
Meni je prav, te z odporom berem (res sem nedojemljiva, bog mi pomagaj!) repliciranja pa od zagrenjencev/negativnežev nihče bere rad, kaj čem debatirati z nekom, ki se v glavi ne premakne niti za mikrometer, ne gre.[/quote]
Calypso, “zagrenjenost” je relativen pojem. Namreč, maloprej si pisala, da napredujejo le pras… in da ne poznaš primera, ko bi ženska napredovala na podlagi sposobnosti. Lahko bi ti očitala zagrenjenost, ker sama nisi napredovala. Možno pa je, da si bila žrtev podlega sistema in preračunljivih žensk.
No, meni se Spider ne zdi zagrenjen. Gre za to, da se včasih ne zna umakniti iz bitke oziroma boja. Umik ni vedno poraz. Včasih je poraz vztrajanje v nepotrebni bitki.[/quote]
Ne strinjam se, da je ta pojem relativen, tudi to me čudi, da nekdo ki me je dal na “ignore” kar veselo bere in omenja dalje…toliko o verodostojnosti.
Matjažko margo je mlada punca. To, da deluje stara je samo finta pa še poročena je. Jaz pa poročenih ne lovim. No ja vsaj ne javno :)))[/quote]
Še nisem srečala ženske, ki bi “igrala” starejšo žensko. Praviloma si domišljajo, da izgledajo 10 let mlajše kot sicer in si izposojajo obleke od hčerk – najstnic. :)) To ne leti na Margot, to je splošna ugotovitev, da ne bo pomote.[/quote]
Ah, ja… Antilopa, ker sva ravno prijateljici naj ti namignem: Margo je nekje tvojih let, mogoče kakšen petek starejša.
Še nisem srečala ženske, ki bi “igrala” starejšo žensko. Praviloma si domišljajo, da izgledajo 10 let mlajše kot sicer in si izposojajo obleke od hčerk – najstnic. :)) To ne leti na Margot, to je splošna ugotovitev, da ne bo pomote.[/quote]
Ah, ja… Antilopa, ker sva ravno prijateljici naj ti namignem: Margo je nekje tvojih let, mogoče kakšen petek starejša.[/quote]
Margot, saj mene ne zanima tvoja starost. Če si pa mojih let, me pa veseli, da nisem samo jaz “starunkla” kot me je poimenoval Matkic. :))) Ampak sploh nisem tako slaba starunkla….:)) Ne mislim pa tu gor dajat vtis neke hude frajerke, fatalne ženske, lomilke moških src. Se mi ne da. Vse to je le virtuala.
Ah, ja… Antilopa, ker sva ravno prijateljici naj ti namignem: Margo je nekje tvojih let, mogoče kakšen petek starejša.[/quote]
Margot, saj mene ne zanima tvoja starost. Če si pa mojih let, me pa veseli, da nisem samo jaz “starunkla” kot me je poimenoval Matkic. :))) Ampak sploh nisem tako slaba starunkla….:)) Ne mislim pa tu gor dajat vtis neke hude frajerke, fatalne ženske, lomilke moških src. Se mi ne da. Vse to je le virtuala.[/quote]
Antilopa, na forumu čisto nič ne izgubiš, če se pretvarjaš o letih, videzu, interesih, namišljenih napakah…za pravo življenje šteje vse kar smo izven tega “odra”, ne dvomim, si tam res huda frajerka, fatalna ženska in lomilka moških src 🙂
Margot, saj mene ne zanima tvoja starost. Če si pa mojih let, me pa veseli, da nisem samo jaz “starunkla” kot me je poimenoval Matkic. :))) Ampak sploh nisem tako slaba starunkla….:)) Ne mislim pa tu gor dajat vtis neke hude frajerke, fatalne ženske, lomilke moških src. Se mi ne da. Vse to je le virtuala.[/quote]
Antilopa, na forumu čisto nič ne izgubiš, če se pretvarjaš o letih, videzu, interesih, namišljenih napakah…za pravo življenje šteje vse kar smo izven tega “odra”, ne dvomim, si tam res huda frajerka, fatalna ženska in lomilka moških src :)[/quote]
Če sem zlomila kakšno moško srce v reali, se mu iskreno opravičujem. 🙂
Jaz nekako sumim, da je Spider le odličen igralec. Nekaj mi govori, da je tip “mehkosrčen”. :))
Ti bereš sam sebe. prvo si rtdil, da ste izbirali. Zdaj trdiš nasprotno.
Naredi si uslugo, nehaj se zaletavat vame z nekimi bedastimi pripombami, ne skači sam sebi v usta in vse bo ok.[/quote]
Hehe, kaki štor si, oprosti. Ti si preveč besen, da bi lahko sploh dojel kaj ti želim povedat. Sploh se ne gre za mene in moje izkušnje, ampak za vse okrog tebe.
Tebe ni treba obtoževati, če si sam priznal.[/quote]
Marko, malo si pomešal šahovske figure, ampak ta post je bil povezan z enim mojim postom.[/quote]
Nisem, nisem. Namenjeno je bilo Calypso.
Tebe ni treba obtoževati, če si sam priznal.[/quote]
Zakaj bi morala biti na ljudi, ki se oglašajo po forumih ljubosumna? Haha…to je kakor, da bi bila ljubosumna na ljudi v filmih, romanih, še slabše pravzaprav 🙂
Zagrenjenost je težko priznati, vseeno se jo opazi vsakokrat pri enih in istih piscih/nakladačih ali karkoli že ste, ne zanima me, če se kdo z mano v tem primeru strinja ali ne; posti že govorijo sami zase, kak kdo je/ni.
Zdaj se pa počasi odloči, kaj je bilo, ste izbirali na veliko, ali zadeli tako rekoč v prvo?[/quote]Pajki zdaj privleči ven tiste svoje % (tiste s katerimi si dokazoval žensko “nedolžnost” 😉 in izračunaj kdo je večji luzer… tisti, ki je 100% zadel v prvo in živi z njo ali tisti, ki v xyz poizkusih še nobene nima, da bi mu kaj sladkega naredila…. :)))
Matematično si to dokaži, saj znaš…… 😀 😀
Ampak, bolj ko se obtožujete, kdo je večji papučar, bolj vsi lezete tja, kamor vas stalne babe tega foruma vodijo. U mišju rupu. Dajete starim frigidnjačam razlog, da se nahajajo tukaj, da iz distance svojih diskretnih perverzij opazujejo vaše trganje duš na žive in mrtve. V vsem tem času pa še niste opazili, da one niso nič povedale o sebi, medtem, ko ste se ne samo razgalili, ampak slekli kože iz sebe. In za neke frajerje se imate? Pogovarjajo se z vami, ko z nekimi svojimi nedonošenimi brati. Kdaj so one razgalile svoje duše pred vami, kot jih vi pred njimi? Drug drugega prepričevat, kdo ima več uspeha z naključnimi babami v življenju…? To gre vse skupaj z alkoholom in drogami, lepo te prosim. “Pili smo sok in bili odštekani ter se šlatali in marsikaj.” Kje si se to v mali šoli šlatal? Brez vsaj orenk alkohola? Odrasel se boš spominjal kakega za rit šlatanja šele doma mačkast, po tistem, ko si iz kake Cerknice pobegnil babi iz postelje, ki se je niti po nasmehu nisi od nikoder spomnil. Zunaj pa krave in megla skozi njihove rogove v tvojo zmedo. Fantje, po moje ste vi vsi nekam perspektivni copatarji.
In moj zapis iz druge teme je sel citirati, lol.
Ja, komentator, nisem ti jaz kriv, ce se brez alkohola ne znas sprosceno zabavat in ce se v tvoji prisotnosti nic posebnega ne dogaja. Zato si ne mores zamisliti natakarice, ki spleza preko sanka, da bi se objela z moskim, ki ga prvic vidi. In to prav zaradi tega, ker se le ta ze objema s skupino deklet, lol.
Kako grozljiv prizor, a ne? Ne dvomim, lol. Morda pa te se bolj grozi, da si nekdo to drzne obelodanit? Ha? Ampak, FYI, tudi punce se rade zabavajo. In z veseljem gravitirajo tam kjer je zabavno, ce jih le pritegnes na pravi nacin. Prav zategnjene, ki se imajo za nekaj vec, tega sicer ne bodo storile. Ampak nic hudega, take “kraljice” s stango v riti prepuscam tradicionalistom v ponosenih karirastih puloverjih. Da si jih iz varne razdalje ogledujete. Potem pa hitro domov in na kak portal oglasevati svoje kvalifikacije za ocetovstvo. To pa je tudi vas edini argument za zvezo. Resno, kakopak. Z otroci. Le katera bi vas zelela za karkoli drugega? Taksni se sicer imate za nekaj vec. Ste oh in sploh resni, zreli, custveni, ipd. V bistvu pa ste predvsem dolgocasni, predvidljivi in nezanimivi. Ampak vse to sem lahko tudi jaz. In marsikdaj tudi sem. Za razliko od resnezev pa se znam tudi sprosceno zabavati. Brez alkohola. In to v cisto vsakdanjih situacijah. Ne le v nekem lokalu. Pri sportu. V trgovini. Na banki. Letalu. Kjerkoli. Zato pri meni ne gre za vprasanje kaj lahko dobim, ampak cesa si zelim. Ker “pritegnem” taksne in drugacne. Tudi vase sive miske. lol
Imam znanca, ki pri svojih skoraj 27. letih še niti prvega poljuba ni doživel. Okoli punc se ne trudi kaj dosti oz. bolje rečeno se sploh ne trudi, pa kljub temu ni uspeha. SE, ni poanta v tem če se nekdo trudi ali ne, poanta je v tem, koliko si nek tip upa in je sproščen v ženski družbi. Ta znanec se pred dekleti, ki so mu všeč obnaša, kot da ima kol v riti. Že predlani je nekdo napisal, da rajc nastane iz igrivost, igrivost pa pride iz sproščenosti in takim ljudem kronično primanjkuje te komponente.
PS: ne vem, kako on sploh lahko živi s tem dejstvom, torej da nima pojma kako je treba s puncami in da še niti do prvega poljuba ni prišel, ampak to je že njegova stvar.
LOL Dater…. a te še alkohol drži od včeraj :D[/quote]
Bolj malo pijem. Sometimes reality is stranger than fiction. 😀
Pred petimi minutami mi je hostesa ob bazenu s pladnjen v roki postregla s posebno brisacko velikosti enega kubicnega centimetra. Pred mano jo je zalila z vodo iz vrca in brisacka je ~3x narasla. Kako me je nasmejala… Odvil sem jo in si obrisal prepoten obral.
Duhamornezi, ki se jim v zivljenju nic ne dogaja pa… naj gredo sesat svoj palec, lol.
LOL Dater…. a te še alkohol drži od včeraj :D[/quote]
Bolj malo pijem. Sometimes reality is stranger than fiction. 😀
Pred petimi minutami mi je hostesa ob bazenu s pladnjen v roki postregla s posebno brisacko velikosti enega kubicnega centimetra. Pred mano jo je zalila z vodo iz vrca in brisacka je ~3x narasla. Kako me je nasmejala… Odvil sem jo in si obrisal prepoten obral.
Duhamornezi, ki se jim v zivljenju nic ne dogaja pa… naj gredo sesat svoj palec, lol.[/quote]
Jaz sem se ponoči prebudil ves prepoten, si obrisal telo z brisačo iz Hoferja, se preoblekel v ponošeno svežo majico in zaspal poleg ljubke ženke. Ti pa misliš, da se nam nič ne dogaja? Ccc. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.