Manj se trudiš za ženske, boljše je
Ja tam je taka kriza dandanes da so punce(večina) 50% off…. za max 2 špricarja že dobiš fonsko, za 4 vlke špricarje pa…….
:)[/quote]
……pa eno okol ušes :)[/quote]
A si se našla v tem…. 😀
ostale se nebi obregnile 😛
Mah še vsako ki je mela željo se je dalo fajn zabavat 🙂 …. za ZAJEBAVANJE pa res nebi vedo 😛
MŽ se lepše sliši :))[/quote]
Meni primerneje zveni ženski in moški čvek….že po bontonu bi naj imele ženske prednost. Nič čudnega, da tvoji lovi niso uspešni, če ga že v osnovah biksaš :)))[/quote]
Jaz se strinjam samo dajmo še to pri plačevanju nardit tak… da majo VEDNO ženske prednost da poravnajo vse račune
Se strinjam 😀
Če bi pa moral izbrati fotko kako je izgledal moj lov pa bi tole izbral 🙂
http://moviestarmakeover.com/wp-content/uploads/2014/02/red-carpet-liz-1960-with-eddie.jpg
Meni primerneje zveni ženski in moški čvek….že po bontonu bi naj imele ženske prednost. Nič čudnega, da tvoji lovi niso uspešni, če ga že v osnovah biksaš :)))[/quote]
Jaz se strinjam samo dajmo še to pri plačevanju nardit tak… da majo VEDNO ženske prednost da poravnajo vse račune
[/quote]
Svoje vsekakor, kaj pa tiste, ki niso njeni? Kadar koga povabiš na pijačo, se spodobi, da poravnaš račun, v nasprotnem pustiš zelo slab vtis. Pa ne gre se za pijačo ali račun, gre se za maniro – že s štartno potezo pokažeš, koliko je imaš v sebi.
[/quote]
Svoje vsekakor, kaj pa tiste, ki niso njeni? Kadar koga povabiš na pijačo, se spodobi, da poravnaš račun, v nasprotnem pustiš zelo slab vtis. Pa ne gre se za pijačo ali račun, gre se za maniro – že s štartno potezo pokažeš, koliko je imaš v sebi.[/quote]
bla bla bla….. Calypso….
hočete met enake plače za enako delo a v medosebnih odnosih pa pričakujete da tip ”vabi” torej tudi plača v večini primerov….
Saj veš kak je to…. hočete najbolše od obeh svetov ….. žalostno je da ženskam tole ratuje v tem čudnem Svetu 😀
Tip, ki ima na izbiro x žensko, ali pa nič, bo izbral x žensko in sprejel vse “kompromise”, ki jih bo le-ta zahtevala.[/quote]
Ja pa kaj ti vsako izbereš, ki te lepo pogleda? :))
Ma jaz težko verjamem, da takšen simpatikus kot si ti, ne bi bil uspešen. Stavim, da je keč v tistih reklcih… Ne boš verjel ampak ene dobre kavbojke lahko delajo čudeže. :)))[/quote]
Seba, zakaj pa Margo ne povabiš ven, da se posladka z mlajšim tipom? :)) Če še je še vedno v telesni formi, ne vem, v jezični je vedno dobo :D, da ne boš preveč divji, ji lahko hitro kak sklep ven vržeš pri poplesavanju…:))
Forum je zaprt za komentiranje.