Manj se trudiš za ženske, boljše je
Večna resnica, od katere beže samo idealisti.
Razumel tega ne bom nikoli, ampak se ne trudim več. Če imaš do ženske na easy odnos, jemlješ jo kot neko osebo pač, se ne trudiš kaj dost, bo sama prav iskala tvojo družbo.
Kakor hitro se začneš preveč trudit, si oplel.
To je odgovor za vse tipe, ki jim nikakor ne uspe nobene niti pošteno kušnit. Preveč se trudite.
Tega vam ženske ne bodo nikoli povedale, ker vas rade vidijo ponižane, kako se trudite, one pa vas potem vehementno zavrnejo.
Ženske je treba jemati na easy, ker tudi one moške jemljejo na easy.
Manj se obremenjuješ, boljše je.
Rečeš si: če ne bo ta, bo pa naslednja…ali še naslednja…
Seveda imam v mislih relativno mlade ženske z izbiro, mogoče so pravila pri 40+ letnicah na portalih drugačna.
Ženska se najhitreje zapali na moškega, ki se ne trudi, kaže jebivetrski odnos, rahlo viha nos nad njo in po možnosti, da te prvič v življenju vidi.
Truda ne ceni nobena. Zapomnite si, pubeci, nobena. Vsaj lušna ne.
To so stvari, ki bi jih moral vedeti vsak tip.
Spider logika/razlaga je preprosta, spet. Če se nekdo trudi in nima uspeha, medtem, ko ga eden, ki ne trudi, ima, pomeni le to, da je ta drugi bolj spreten. Ni razlog v jakosti truda, ampak spretnosti. Za nekoga, ki nima kondicije, bo cel projekt priti peš v tretje nadstropje, za športnika je to mačji kašelj. Ta prvi se trudi na vso moč, a omaga že na prvem nadstropju in gre raje nazaj ali pa niti ne poskusi. Seveda je razočaran, ker ni prišel v tretje nadstropje, kamor ga je povabila zapeljiva soseda. Ampak, če ne bo treniral kondicije, ga bodo drugi prehiteli, saj ga ne bo čakala večno.
Sej vidim, kam ciljaš, samo malo preveč poenostavljaš.
S trudom ni čisto nič narobe….narobe je z “obupanim trudom”….to so tisti moški (in po pisanju
sodeč jih tukaj ne manjka) ki mu že na obrazu bereš, kako je obupan.
Sej je težko opisat….v bistvu je glavni izraz nejevolja…kot, da že v naprej vedo, da ne bo nič…ampak
obenem ena taka zagrizena vztrajnost….kot pes, ki se goni, ki voha psico za betonsko ograjo…
Ni zdej štos, da jemlješ vse jebivetrsko….samo ne jemat vsega “na življenje in smrt”…ker to res odbija.
A kakšna normalna, vmesna pot pa ni možna?
Ne, za seksiste ni vmesnih poti, saj vse ženske pahnejo v isti koš.
Ker očitno niso spoznali tistih, ki v štirih sekundah ocenijo, da jim nekdo ne ustreza, in ga vljudno zavrnejo, brez da bi se napajale z (odvečno) pozornostjo.
To nikakor ne drži oz. pogojno za tiste ženske, ki se ne cenijo in se zadovoljijo z manj, ker jih nihče ni naučil, kako naj se imajo rade.
Ženska, ki se ima rada, ki ima jasno zastavljene cilje (tako osebne kot poslovne), ki je samozavestna, s pošlihtanim čustvenim področjem, bo iskala moškega, ki bo enakih kvalitet in bo znal ceniti ter videti razliko.
Čustveno razvrvana, nestabilna ženska, ki bo le hrepenela po vsakršni pozornosti (pa čeprav gre za bedno), se bo sprijaznila tudi z moškim, ki ji bo še naprej dajal občutek manjvrednosti. So ženske, ki živijo v takšnem okolju in ne poznajo drugačne ljubezni, tiste prave, iskrene, spoštovane. Ja, teh žensk je veliko in pravtako moških, ki se obnašajo kot jebiveter (v bistvu so največji strahopetci). Tak moški ne more ponuditi ničesar, ker je prazen. Zato bo tudi privlačil sebi podobne, prazne ljudi.
Točno tako. Jaz npr. poznam eno lušno bejbo, s katero sva se že večkrat dobila na pijači. Ne šljivim jo 5 procentov, pa mi kar sama od sebe piše sms-e, me sprašuje kdaj se bova še dobila, kdaj pridem do nje itd. Nekega dne sem jo vprašal, kaj za koj ku*ac ti vidiš na meni, kako sem ti sploh lahko tok zanimiv ? Pa je rekla, s tabo se da pogovarjat, ne gre se ti samo za seks, tako kot je to pri večini decov. lololol
Zdaj pa ključno vprašanje, zakaj sem tako neodziven, nedostopen ? Odgovor : Karakterno me ne privlači dovolj in ker morda na trenutke deluje nekoliko preveč sramežljiva. Npr. bolj je pogumna / drzna, ko si dopisujeva prek gmaila, kot pa kar potem pokaže v živo.
Vsakič je isto, tiste, ki mene ne privlačijo, so čisto obsedene z mano, tiste ki pa me, se pa zgleda preveč trudim okoli njih in potem jaz njim ne izpadem dovolj privlačen. Začaran krog več ali manj 🙂
No, saj ti je lepo povedala.
Ker te kao ne zanima in si ji pustil do besede ima občutek, da jo celo poslušaš, da ti je zanimiva, pri onih drugih tiščiš kot bik vanje pa tega občutka ne morejo imet in “ni uspeha”.
Hmmm… jaz bi to malo drugace povedal. Pac gledano z moje perspektive, oz. kako jaz tem recem pristopam.
Cisto na kratko, izogibam se situacijam kjer je treba prevec staviti na eno. Izjema so osebe, ki jih dam v kategorijo, da jim gre zaupati, ker sem jim izredno vsec, jih ze dobro poznam, ipd. To potem poskrbi za vecino ostalega, ker je avtor opisal s svojimi besedami.
Ampak, kot prvo, zenski moras biti dovolj zanimiv, privlacen in tako ali drugace atraktiven, da se lahko o vsem tem sploh pogovarjamo. Ce si ji bolj tko tko, ne bo ne /ignore ne lezenja v rit pomagalo. V takem primeru ji je treba najprej postati zanimiv. Da ji je do tebe.
Vedno bo nekdo bolj rad imel nekoga, kot bo ta imel njega in vedno se bo nekdo bolj trudil v odnosu, kot se bo drug. Tako jaz vidim te stvari. Nikoli ni 50:50, kaj takšnega je samo v pravljici, pa v romantičnih filmih izvedljivo.
Kar je pa Spider s to temo želel povedat, je pa to, da tiste ženske, ki nam niso dovolj zanimive, nam bodo lažje dostopne, kot ostale. Razlog zakaj pride do tega, pa je, ker se bo moški do nje obnašal ignorantsko, bolj ko ji bo bil nedostopen, bolj ji bo kot takšen bil zanimiv. Seveda, velja tudi obratno, pri moških ni nič drugače, kot pri ženskah.
Ravno zaradi tega sluzasti luzerji aka beta samci niso sposobni dobit niti ene, ker se do vseh obnašajo enako – preveč so dostopni, spoštljivi, prijazni, ustrežljivi,…Taki ne dobijo za fu*at.
Forum je zaprt za komentiranje.