Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Manj se trudim, bolj me obletavajo

Manj se trudim, bolj me obletavajo

Izmišljena zgodbica ,nič drugega…

Ne veš zakaj? Ker te hočejo pofukati in to je vse. Nič posebnega.

Da, prav imaš.  Tipi vidijo, da se ne trudiš več.  Svoje čase si poravnala hrbtenico, prekrižala nogi, zatrepeta z očmi, našobila rdeča usta, …   danes samo se usta odpreš,  jih pustiš odprta in se ti pocedi slina. Moški takoj vidijo, da si voljna, že vlažna in pripravljena na sex, predvsem pa, da ne bo dražje od ene kavice in v pol ure bo gotovo ali se prej. Tako, hitri servis. Kapiš?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9647, 05.08.2025 ob 14:42

Da, prav imaš.  Tipi vidijo, da se ne trudiš več.  Svoje čase si poravnala hrbtenico, prekrižala nogi, zatrepeta z očmi, našobila rdeča usta, …   danes samo se usta odpreš,  jih pustiš odprta in se ti pocedi slina. Moški takoj vidijo, da si voljna, že vlažna in pripravljena na sex, predvsem pa, da ne bo dražje od ene kavice in v pol ure bo gotovo ali se prej. Tako, hitri servis. Kapiš?

Človek tako si sfrustriran. Žensk sploh ne vidiš kot ljudi.

No, jest, ko me šefica gor in dol, mi ni glih do whatever. In potem želir mir. In ko naredim pot do tja in tja, da se spiham, me take zihr nben ne bo osvajal. Pa če sem še to samozavestna takrat. No, ko je človek sproščen, z nevidnim nasmeškom, je pa druga energija. Amoak dej ti povej, kaj si zdej sploh želiš, desca al potrditev nečesa? ☺️☺️☺️

Taki droljoti se upajo pristopiti, možnost A. K babi somu B. K variaciji Metelkove na sociali, ki se dnevno sporazumeva z zelenkoti. Prva je bolj mirna, morda bi bila rada tudi mama. Druga bi se žgala ali tudi ne, ker jo zadovoljujejo zelenkoti. Tako, da vprašanje za samorefleksijo je – ali si sposoben zveze? Zveze z izpolnjeno žensko in jo poročiti.

Mariška, 27.07.2023 ob 15:48

Bi mi kdo znal razložiti zakaj me zadnje čase moški prav obletavajo. Res, prav opažam. Včasih sem si tega želela in se trudila, da bi bila opazna. Nekaj sem dala na svoj videz in se na vse pretege trudila, da bi izgledala kar najbolje. Zdaj sem v zrelih letih in moškega dejansko ne iščem več, če bo, ko bo, ali pa četudi ne, je moj moto.

Rekla bi, da sem enega povprečnega videza, postava raje malo preveč kot premalo, bolj pri tamalih, s frizuro in mejkapom se že dolgo ne trudim več, se pa dobro počutim v svoji koži in sem pomirjena sama s sabo. Je lahko to razlog za moške poglede? In če, kako je možno, da se je tako spremenil njihov pogled na ženske? Včasih so rajši gledali za joškastimi lepoticami, v izzivalnih oblačilih, z vpadljivimi mejkapi, z malo poceni obnašanje, no, vsaj meni se je tako zdelo.

Zdaj izgledaš normalno, prej pa si izgledala kot kurba!

Vampire dance, 06.08.2025 ob 04:32

Zdaj izgledaš normalno, prej pa si izgledala kot kurba!

hah kreljo, kje piše, da je zgledala ko kurba. Lase si je zrihtala in malo mejkapa. Zdaj hodi okrog z brki in lasmi ko preludij v Metelkovo.

Ker zgledaš nprmalna. To je vse kar večina dedcev hoče. Ne pa namejkapirano polsilikonsko opico. Kar trdim že od kar vem zase.

kaj zdaj te obletavajo, ali te zgolj na daljavo registrirajo?

Aleluja. To je kot s službami. Nove ponudbe pridejo, ko si polno zaposlen, zadovoljen, imaš denar in ne pošiljaš prošenj obupano okrog. Manj človek nekaj obupano išče, bolj ga najdejo stvari, ki ga zanimajo. Ko si sam s sabo v nekem ravnovesju, vsaj delno zadovoljen, se rad malo pošališ, ljudje to čutijo. Z ljudmi, ki imajo kup problemov, vključno z obupanim letanjem okoli nasprotnega spola, nihče noče imeti opravka.

lloyd, 06.08.2025 ob 05:27

Ker zgledaš nprmalna. To je vse kar večina dedcev hoče. Ne pa namejkapirano polsilikonsko opico. Kar trdim že od kar vem zase.

O to pa ne. Radi bi silikonizirano namejkapirano opico, a si je ne morejo privoščiti. To je za Hrvatiće.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close