Manj se trudim, bolj me obletavajo
Bi mi kdo znal razložiti zakaj me zadnje čase moški prav obletavajo. Res, prav opažam. Včasih sem si tega želela in se trudila, da bi bila opazna. Nekaj sem dala na svoj videz in se na vse pretege trudila, da bi izgledala kar najbolje. Zdaj sem v zrelih letih in moškega dejansko ne iščem več, če bo, ko bo, ali pa četudi ne, je moj moto.
Rekla bi, da sem enega povprečnega videza, postava raje malo preveč kot premalo, bolj pri tamalih, s frizuro in mejkapom se že dolgo ne trudim več, se pa dobro počutim v svoji koži in sem pomirjena sama s sabo. Je lahko to razlog za moške poglede? In če, kako je možno, da se je tako spremenil njihov pogled na ženske? Včasih so rajši gledali za joškastimi lepoticami, v izzivalnih oblačilih, z vpadljivimi mejkapi, z malo poceni obnašanje, no, vsaj meni se je tako zdelo.
Mariška, 27.07.2023 ob 15:48
Bi mi kdo znal razložiti zakaj me zadnje čase moški prav obletavajo. Res, prav opažam. Včasih sem si tega želela in se trudila, da bi bila opazna. Nekaj sem dala na svoj videz in se na vse pretege trudila, da bi izgledala kar najbolje. Zdaj sem v zrelih letih in moškega dejansko ne iščem več, če bo, ko bo, ali pa četudi ne, je moj moto.
Rekla bi, da sem enega povprečnega videza, postava raje malo preveč kot premalo, bolj pri tamalih, s frizuro in mejkapom se že dolgo ne trudim več, se pa dobro počutim v svoji koži in sem pomirjena sama s sabo. Je lahko to razlog za moške poglede? In če, kako je možno, da se je tako spremenil njihov pogled na ženske? Včasih so rajši gledali za joškastimi lepoticami, v izzivalnih oblačilih, z vpadljivimi mejkapi, z malo poceni obnašanje, no, vsaj meni se je tako zdelo.
Vidijo na tebi, da ti manjka en velik črnski kurac v tebi, da boš potešena.
Karizma, samozavest, zdrav odnos do sebe, ljubezen do sebe in svojega telesa, ta energija privlači. Jaz sem včeraj letela po opravkih v oblekci iz kika za par eur, pa se me folk ni mogel nagledati. Ko sem se ustavila na kavo sredi dneva v enem lokalu, sta poleg moje mize prisedla dva (meni znana) podjetnika in eden me je požiral z očmi. Prav nerodno mi je postalo in sem na hitro spila tisto kavo in šla. Imam pa na mint pobarvane nohtke pa lepo posončeno polt. Morda sta zato gledala. Ker frizura je tudi pri meni na petardo in noben make up ne uporabljam na tej vročini, nisem mona.
Jaz to opažam že od vedno, da sploh ni pomembno kako izgledaš, ampak kako se v svoji koži počutiš in kaj izžarevaš, snubcev mi nikoli ni manjkalo. Sem pa precej nezainteresirana za njih, ker imam svoj fokus in sem v mislih že pri 10 zadevah, morda tudi to, da jih niti ne opaziš še bolj pritegne te moške. Kdo bi jih razumel. Bolj kot nakažeš ne, bolj si ga razlagajo kot da.
Mogoce mislijo bolj je grda prej bo dala?
Jst sama se nikoli nism trudila da bi me opazili, nikoli make upa, niti barvala las ne, nism se izivalno oblacla, nasprotno zlo rada sm v pulijih in hlacah na zvonc, to pa ni sinonim seksipila ?,pa evo so me obrajtali.. zd si poleg trebuha se brke puscam pa da vidimo.. ??
Kot najstnica in mlada ženska sem imela miljon in eno težavo sama s sabo, ne vem kdaj in ne vem kako se je zgodilo ampak danes sem pomirjena sama s sabo na vseh nivojih in mislim, da se mi to vidi. Zadnjič mi je nekdo rekel, da ko stopim v prostor sem zelo opazna, da oddajam tisto nekaj in mislim, da je to odgovor.
zrela ženska, 28.07.2023 ob 15:22
Kot najstnica in mlada ženska sem imela miljon in eno težavo sama s sabo, ne vem kdaj in ne vem kako se je zgodilo ampak danes sem pomirjena sama s sabo na vseh nivojih in mislim, da se mi to vidi. Zadnjič mi je nekdo rekel, da ko stopim v prostor sem zelo opazna, da oddajam tisto nekaj in mislim, da je to odgovor.
“ne vem kdaj in ne vem kako se je zgodilo ampak danes sem pomirjena sama s sabo na vseh nivojih in mislim, da se mi to vidi.”
To je res, velik žensk dobi sredi 30-ih eno karizmo, ki je prej niso mele in ratajo naenkrat ful privlačne tudi če niso neke klasične lepotice. Najbrž ne bo za zmeri tko, majo pa vsaj 10-15 let, ko lohk razturajo.
Samozavest, 27.07.2023 ob 16:19
Ker si zadovoljna sama s sabo, se sprejemaš, oddajaš boljšo energijo. Ta je ta, ki vleče poglede moških.
Tako je! Normalen dec išče umirjeno žensko, ne pa “drama queen”.
Sam to je res čudno. Ko sem bil v 20ih letih in lep, pa se zelo urejal in lepo oblačil, sem imel bedno intimno življenje in bil neopažen.
Zdaj ko se mi je pa začelo jebati in sem se malo zanemaril pa so kar naenkrat začele se ženske vrteti okoli mene in one dajati pobudo.
Meni pa sploh ženske niso všeč. 🙁
Anonimno 3519, 29.07.2023 ob 10:12
Evo to je to. Pridrjo leta, ko se enostavno sprijazniš s svojim telesom, izgledom, ko ne nastopaš več za druge in samo še uživaš. To ljudje opazijo.
Čudno.
Ker meni so se nesamozavestni ljudje vedno zdeli zanimivi. Všeč mi je bilo, ker niso nečimerni. Pa radoveden sem bil ali se za nesamozavestjo skriva zanimiv človek.
(Tista kategorija nesamozavestnih ljudi, ki druge ponižujejo so pa odvratni. Te so pa samo za pobiti. Med pedri je veliko takih.)
Anonimno 3938, 29.07.2023 ob 10:01
same depresivne krave ki si domisljajo da so lepe…glupe babe pa tip te gleda da te samo dol da pol bite pa skeslu da bi se kar iskrilo….krave domisljave
Se ti res zdi da je reševanje svojih frustracij da te nobena noče ob sebi na forumih produktivno? To bevskanje čez ženske (ki si jih tako grozno želiš, one pa ne tebe). Ti kaj pomaga? Si kaj manj sam? Imaš kaj več uspeha pri ženskem spolu? Misliš da to patetično bevskanje čez ženske privlači nasprotni spol? Da se ne čuti v javnosti da si eno zafrustrirano bitje? Še zlobno po vrhu. Verjetno ti je edin svetel trenutek v dnevu ko zabevskaš na internetu čez ženske in upaš da se bo vsaj ena počutila kot totalen drek zaradi tvojega zapisa, tako kot se ti 24/7 počutiš.
produktivno, 29.07.2023 ob 10:17
Se ti res zdi da je reševanje svojih frustracij da te nobena noče ob sebi na forumih produktivno? To bevskanje čez ženske (ki si jih tako grozno želiš, one pa ne tebe). Ti kaj pomaga? Si kaj manj sam? Imaš kaj več uspeha pri ženskem spolu? Misliš da to patetično bevskanje čez ženske privlači nasprotni spol? Da se ne čuti v javnosti da si eno zafrustrirano bitje? Še zlobno po vrhu. Verjetno ti je edin svetel trenutek v dnevu ko zabevskaš na internetu čez ženske in upaš da se bo vsaj ena počutila kot totalen drek zaradi tvojega zapisa, tako kot se ti 24/7 počutiš.
No, no. Bodi sočutna do incelov.
Zartrose, 27.07.2023 ob 16:21
Mogoce mislijo bolj je grda prej bo dala?
Jst sama se nikoli nism trudila da bi me opazili, nikoli make upa, niti barvala las ne, nism se izivalno oblacla, nasprotno zlo rada sm v pulijih in hlacah na zvonc, to pa ni sinonim seksipila ?,pa evo so me obrajtali.. zd si poleg trebuha se brke puscam pa da vidimo.. ??
??
V resnici večina moških niti približno za partnerko noče to kar si mislila da hočejo. Ja imaš segment pobčkov ki padajo na to, večina pa samo pogleda, mogoče uporabi za tiste par min in to je to. Normalni moški hočejo žensko. In ja ljudi privabi energija, čeprav se ne zavedajo, ker ljudje probamo vse logično razložit. Pa je v bistvu vse samo energija ki jo oddajamo.
Dajte nehat!
Avtorica se hoče prepričati, da je tako, kot govori! V resnici pa sestradano čaka, kdaj jo bo kdo povohal, in si vsak pogledek, ki dobesedno ne more biti drugega kot to, da pred sabo vidiš zgolj eno oviro na dveh nogah, razlaga kot “poželjiv moški pogled”!
Ženske tako farbate same sebe in si fabricirate “dokaze” o nekih faking energijah, ki da so seveda vse usmerjene v vašo povešeno rit in vašo “čudovito osebnost”! V resnici pa ti pogledi niso nič drugačni, kot če bi kdo pogledal hlod, ki je zavaljen čez pot in mora stopiti mimo!
Luzerke, bluzite!, 02.08.2024 ob 21:49
Dajte nehat!
Avtorica se hoče prepričati, da je tako, kot govori! V resnici pa sestradano čaka, kdaj jo bo kdo povohal, in si vsak pogledek, ki dobesedno ne more biti drugega kot to, da pred sabo vidiš zgolj eno oviro na dveh nogah, razlaga kot “poželjiv moški pogled”!
Ženske tako farbate same sebe in si fabricirate “dokaze” o nekih faking energijah, ki da so seveda vse usmerjene v vašo povešeno rit in vašo “čudovito osebnost”! V resnici pa ti pogledi niso nič drugačni, kot če bi kdo pogledal hlod, ki je zavaljen čez pot in mora stopiti mimo!
Dej pejd spat. Bo mami spet drago štrom plačevala k ne znaš nehat blodit po netu.
btw ti si dokaz da so energije resnične….ti nihče bliz ne pride a ne?
Ugibam, prag menopavze, hormonske spremembe, rodno obdobje v poslednjih vzdihljajih s psihološko nestabilnostjo in z željami nabito projekcijsko percepcijo realnosti ? 😀 Tako kot ena puberteta, kot te “meče”, le da se bo ta tvoja prelevila v novo jesensko obdobje zrelosti ali starost, sprememba zunanjosti, drugačno funkcioniranje telesa, kar verjetno pomeni psihološki stres zate.
Rek, da obleka ne naredi človeka že dolgo drži.
Ker moški se ne ukvarjajo kakšne znamke imaš na sebi, važen je stil in kako te obleke nosiš.
Imaš ženske, ki so v vsem dobre ne glede ali ima kakšno majico iz Kika ali na njej piše Gucci-važen je stil!!!
Če tega nima ti tudi draga obleka ne pomaga.
Imaš pa tudi ženske, ki ceneno oblačilo, žal naredijo še bolj ceneno!!!!
Zdaj pa presodi kam spadaš?
Znamke pa tako veste, poznajo samo tisti, ki jih tudi nosijo!
Mene osebno tisti veliki napisi z zvenečim imenom ne navdušijo!
Bela srajca iz 100 % bombaža pa na dobri babi enako dobro stoji za 30 evrov ali 300! Pomembno je kaj je v glavi in kako nosiš to obleko.
Forum je zaprt za komentiranje.