Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Manca Izmajlova – koncert

Manca Izmajlova – koncert

Je bila katera včeraj na koncertu Mance Izmajlove?

Jaz grem danes s taščo, komaj čakam.

Sva dobili karti za 8. Marec in sva zelo veseli.

Jaz sem šla. Super je bilo. Če ti je njeno petje všeč, si bil že zadovoljen. Potem si bil navdušen še nad njenimi oblekami (tudi sama se je pohecala, da ploskamo njim), pa Eroika je tudi zadovoljila ljudi, orkester pa sploh. Na koncu je dvorana stala in ploskala. 2 uri 40 je trajal koncert z odmorom. Uživaj!

lep koncert. Zelo dober orkester-Manca tud kaj zafuša, a je tako simpatična, da se spregleda 🙂

Pa obleke:-)

Joj, ne vem zakaj, ampak meni je pa ona tako antipatična, njeno petje mi pa sploh ne sede. Hvala bogu za različne okuse. Bi pa šla s štoflci gledat obleke, he he he
Grem pa jaz 25. na koncert Perpetuum Jazzile.

Ja okusi so različni. Jaz pa recimo ne bi šla poslušat PJ.

Jaz v vsaki stvari najdem izziv. Tudi če mi ni čisto všeč, je zanimivo. Vedno se zve in vidi kaj novega. Manca zna pritegnit širši krog poslušalstva, saj poje večinoma všečne melodije, tudi ona je simpatična, pa simfonični orkester in “goveja” muzika se združita. Skratka v uho gre. Pa če drugega ne, je povezala tudi z glasbo narode med seboj. Pa zdi se mi naravna, neizuemtničena in skromna duša.

Ona je prepotentna avša, ki dobro skriva svojo naturo…

“goveja” muzika je Slak….kar ona poje, so priredbe “slovenskih narodnih(ponarodelih)” pesmi..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jao DRRR. A jo poznaš? Meni je kar simpatična, ene pesmi ima cool.

Pa kakšne bejbe so tebi všeč? V stilu Mojčice iz Kekca?
Nobena ti ne sme ugovarjat, sploh na področjih, kjer si ti doma. Ali imaš skoz krempeljce nabrušene? Se kdaj sprostiš in uživaš? Mislim tako, da pokažeš svoj popek in se res brez skrbi prepustiš masaži?

Po moje imaš skoz en uček odprt in …….čakaš, kdaj bo spet nekaj, da boš lahko zmerjal.

Ha ha ha.

Tudi sama sem včeraj obiskala koncert, a me je žal pustil hladno. Sicer menim, da je bilo za samo Manco in seveda tudi del publike vzdušje ganljivo, toda sama grem rada na koncert predvsem zaradi glasbe. Mančino petje se mi pač ni zdelo prepričljivo. Ob takem življenjepisu človek pričakuje izjemen glas, njo se pa še ob mikrofonu komaj sliši čez orkester, (ob tem, da je ob vsakem zahtevnejšem delu skladb, od katerih niti ena ni bila pevsko zahtevna, z rokami grabila za krilo in ga vlekla vse višje, kar za moje pojme izraža, da se pri petju sploh ni počutila sproščena) Poleg tega mi tudi kot oseba ni delovala najbolj samozavestna – njene izjave so dajale vtis, da je prvič na odru pred tako številno publiko (pričakovala sem samozavestno žensko, videla pa deklico, ki bi bila rada ženska). Obleke so bile pa tudi meni všeč. 🙂

P.s.: Eroika so bili super, Benjamina Izmajlova pa tudi ne bi več rada slišala.

Zanimivo, zanimivo,…

Ravnokar sem se vrnil iz koncerta, meni pa je bilo všeč, predvsem drugi del.
Erokia???? Nič, pretresljivega,..lepo,korektno..ampak,….
Poanta pri Manci so aranžmaji slovenskih ponarodelih in ostalih pesmi,….vokalno solidno, ne pa nek hud presežek.

Vse skupaj pa je bilo prijetno – bilo je 5, 6 bisov,…

Koncert sem poslušala danes. Vsi ljudje, s katerimi sem govorila po njem so si bili enaki, da kaj takega zlepa ne slišiš pri nas. Mislim, da bo šele čas pokazal, koliko dobrega Manca Izmajlova dela za slovensko kulturo in njeno promocijo v tujini in pri nas. Res je neverjetna pevka in neverjeten človek, ki svojo toplino prenese na vso dvorano.

Nisem prepričana, da je dobro, da nas promovira nekdo, čigar vokalne zmožnosti so omejene na stopnjo nižje glasbene šole.
Toda, vsak ima pravico do svojega mnenja. Moje je pač takšno.

Katastrofa od glasa….prisiljeno vse skupaj…groza od glasu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close