Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mamografija – če je kaj narobe?

Mamografija – če je kaj narobe?

Ali slučajno kod ve – če na mamografiji odkrijejo kaj sumljivega, čez koliko časa te pokličejo?

Od Mami prijateljico so poklicali že naslednji dan takoj zjutraj in to, da naj se TAKOJ – isti dan zglasi na ultrazvoku. Če je karkoli sumljivo narobe pokličejo zelo zelo kmalu. Če ne isti dan pa sigurno v roku dva dni. Tako so mi tudi povedali ko sem bila sama na mamografiji.

Če več kot 5 dni ni klica, pošte potem ni nič in samo čakaš da pride izvid.

Hvala za odgovor.

Meni so rekli, da če bo kaj narobe (v smislu, da bo slabo narejena mamografija in bodo nejasnosti), da me v roku enega tedna pokličejo).

Mene so naročili na ultrazvok čez 2 meseca… Danes sem brez dojke… Če te ne kličejo v 3dneh, zahtevaj izvid in po potrebi dodaten pregled.

Meni je povedala (program Dora), da kličejo takoj, če je kakršnakoli nejasnost, če v parih dnevih ne pokličejo, je vse OK.

V slabem tednu sem imela doma že pisni izvid, da je vse prav.

Meni so dejali da če je kaj narobe, pokličejo v roku 24 ur, drugače pa sem izvid od Dore letos dobila v dveh dneh.

Jaz NISEM bila na dori, sem še premlada. Pazite tiste, v Domžalah.

Ob računalniku imam v steklenem kozarcu z ročko še nekaj malega kave. V prostoru je tudi nevidna muha. Občasno se pojavi in takoj izgine. Človek je nevidno bitje v materialnem telesu. Ko samega sebe strižem se najraje ostrižem na nulo. Najtežje je obnoviti zobe. Zobje se ne premikajo sami od sebe, vi kot nevidno bitje jih premikate.

Takoj po mamografiji opravijo še pregled. Povejo takoj, če opazijo kaj sprememb.

Odgovor na objavo uporabnika
Tako je prav, 27.12.2021 ob 18:10

Takoj po mamografiji opravijo še pregled. Povejo takoj, če opazijo kaj sprememb.

Kje?

Kje, 27.12.2021 ob 19:13

Kje?

Načeloma vsi. Sicer nisem imela tega, vendar nuja se pomuja. Hvaležna. V Ljubljani in okolici.

xrobe, 27.12.2021 ob 17:27

Ob računalniku imam v steklenem kozarcu z ročko še nekaj malega kave. V prostoru je tudi nevidna muha. Občasno se pojavi in takoj izgine. Človek je nevidno bitje v materialnem telesu. Ko samega sebe strižem se najraje ostrižem na nulo. Najtežje je obnoviti zobe. Zobje se ne premikajo sami od sebe, vi kot nevidno bitje jih premikate.

Da danes se je spomnil celo zobar name po petih letih ?, ob težavah pa grem k drugim ??☺

Dona310, 27.12.2021 ob 12:49

Mene so naročili na ultrazvok čez 2 meseca… Danes sem brez dojke… Če te ne kličejo v 3dneh, zahtevaj izvid in po potrebi dodaten pregled.

Jaz jo imam.Že par let.

boš dobila novo, 28.12.2021 ob 06:36

Jaz jo imam.Že par let.

Kakšno pa imaš? Si imela tudi zdrvljenje, kakšno?

Menda kličejo ob četrtkih, razen, če je kaj hudo čudno. Izvid (pisni) se dobi v 2-3 dneh. Tako je bilo ponavadi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close