Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mamiiii, PAJEK, na pomoč!!!!!

Mamiiii, PAJEK, na pomoč!!!!!

En lepo dober dan moji srčki.

Zadnjič je bila tema, kako se kdo prebuja, pa naj povem , kako sem se prebudila danes jaz.
Lepe sanje, mmmmmm, tako bi se dalo živeti:))), in potem kar naenkrat ob šestih zjutraj, ko je bilo še vse tiho in mirno v hiši, grozeeeeeeen KRIK iz otroške sobe:
MAMI , PAAAAAAJEEEEEEEEEK, na pomoooč.
Ni potrebno razlagat, kako me je , samo beseda, ki omenja to GROZNO pošast, vrgla pokonci, in takoj po orožje in v napad za to grozno pošastjo, ki mi je ukradla lepe sanje s princem na belem konju:)))))).
Pridem v otroško sobo, seveda, PAJKA nikjer, le kateri pajek je tako pameten , da bi na sinovem nosu čakal, da pridem s cunjo in da ga odnesem ven. No, pajka ni bilo nikjer več, želje po jutranjem spancu pa tudi ne.
Pa pred pol ure pogledam še za vsak primer v otroško sobo, ( sej, to pošast k jaz zapazim, potem nisem mirna , dokler ne iztrebim do konca), če se je že kje pojavil na plano, pa ga je bilo res zapaziti na steni nad posteljo. In pogled nanj me je prestavil za dva korak v rikverc ( nazaj ), in pojasnil mi je tudi zakaj tak jutranji otroški krik.
Pajek je BIL nagravžen do onemoglosti…..velik….črn…kosmat…z velikm zadkom polnim jajc….( no verjetno je bila potem ženskega spola ), ni odveč če povem, da sem se začela tresti, in takoj na telefon, da naj mož TAKOJ pride domov in iztrebi to golazen iz hiše. Pa kje pa…..da bi on SAMO zaradi pajka hodil domov iz Maribora, kje pa:))))))))))), no pa sem mogla nalogo vzeti v svoje roke. Vzela sem največjo možno brisačo ki je premorem, in po dolgih mukah samoprepričevanja, da je to le samo pošast z nekaj nogami, mi je uspelo to uloviti in vržti skozi okno.
UHHHHHH sem si oddahnila. Pa ta oddih ni bil dolgotrajen, k so moje oči kmal zapazile v kotu sobe še enga ……., pa sem sedaj samo zaprla vrata in napisala na vrata: VSTOP TRENUTNO NI MOGOČ!!!!!!

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SOVRAŽIM PAJKEEEEEEEEEEEEE
heeeeeeeeeeeeeeeeelp MEEEEEEEEEEEEEEEE

EJ….STUMPI SORRY NA DOLŽINI…..
ampak sej veš…pajkiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa ženske:)))))))))))

Prebujanje res ni bilo prijetno, ljuba Sandra, ampak, glej, si pa salomonsko dobro rešila problem, tako s prvim pajkom kot z drugim. Le pazi, da se ta salomonska rešitev ne obrestuje, ko bo mulc imel malo več let!!! Da ne bo takrat na vratih “Vstop trenutno ni mogoč!” Ampak, četudi bo tako, saj bomo znali samo privoščiti, ali ne?
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

AH jaaaa, itaq…….jest mu že zdej kondome na zalogo kupujem:)))))))

a veš tisti vic:
K imata janezek pa očka pouk o spolnosti, teme KONDOMI:))

Pa vpraša janezek očeta:
Janezek:zakaj so pa tukaj pakirani po trije kondomi
Oče: ja veš, to je za dijake: 1 za v petek, 1 za soboto in 1 za nedeljo
Janezek: zakaj jih je pa tukaj šest
Oče: ja za študente: 2 za petek, 2 za soboto in 2 za nedeljo
Janezek: zakaj jih je pa tukaj 12
Oče: ja veš, to je pa za poročene moške, enega za Januar, enega za Ferbruar enega za marec……………..:))))))))))))

Evo , Sandrea , ta občutke pa v celoti delim s tabo !
Pri nas doma je Veliki Terminator prav zasut z slinastimi zahvalami , kadar spravi kako tako pošast s sveta – pazi , nikakor skozi okno , ker pride beštija zdaj na zimo nazaj !

Pa vso srečo do moževe vrnitve !!!!
A.

Se bojim, da če bom na moža čakala, da bom potem, ko odprem sobo, v njej naletela na samo gomazečo golazen.
Pajkov pa ne ubijam, tolk pa sem vraževerna:)))))))))))))

Aja ??
A to kaj pomeni ?

Najprej Drejči, en cmokec. Pajek baje prinaša srečo, tudi jaz ga ne ubijem.
Sicer pa, danes v zahvalo Kaji in Barbiki, zapiram wc školjko, pa imam bolj malo časa. 🙂

Ojla , Janči !
Kako kaj smetarska odiseja ?
Kako kaj pošta ? A so uredil ?
Kako na splošno ?
Cmoki !!!

Ja, BAJE da pajek prinaša srečo, in če ubiješ pajka, potem ubiješ tudi srečo!!
KAOOO:)))

Če bi pajek res prinašal srečo, potem bi jo mogla jaz že izvažati, ker pajke bom kmal dala v oglas…..če kdo kupi pajkova presušena rebrca…..:))))))))))

Jaz tudi pajke elegantno izselim iz stanovanja. No ja, kakšno suho južino pa kar posesam. Sandra, poskusi z novim protipajkovskim orožjem, se jih na dosti bolj eleganten način odpravi kot z vihtenjem brisač in bojnimi kriki.

Draga Drejč!
Smetarji so se vsled mojega vztrajnega poskušanja, urediti prijateljski režim, na moji ulici, pri moji srebrni emajl kanti za smeti, ki stoji na pločniku pred hišo, odločili, da mi prenehajo uničevati dni. Tako so začeli vsaj do sedaj, pridno prazniti kanto, še celo dooljeno mi je, da jim včasih dodam kakšen kos več za odmet. Torej smo postali prijatelji, kar me zelo radosti 🙂
Drugače je stanje, enkrat boljš drugič spet slabš.
Pošta dela, pač pa izgleda, da ima tvoja firma res blokiran strežnik email.si. Do ponedeljka, si bom uredila nov ” kaselc “, da bova lahko nadaljevali…
Glej, da boš danes pridna, da bo pepi vesel, ko se vrne iz tam kjer ne vem, da je.

Jesenski cmok na lička!

Lp, Jana

Ej , mi znaš ti lepo odgovort !
Ko bom danes popoldne jedla pečenga kostanjčka , se bom spomnila nate , pa bom enga prav tebi posvetila – saj veš , ljubezen gre skozi želodec , pa čeprav prijateljska!
Čau !
A.

Evo, tudi jaz zebi. Mam marončke doma, pol popoldan, eden zate!

Najmmm , njammmm , ala se bova mele lepo danes !
Drugič pa udariva po pršutku , a ne , ga nekaj obljubljajo , veš :)))

Če bi pa prinašali nesrečo , pol bi morali tisti Bin Ladnovi teroristi razsut našo hišo !

To se bova lepo napapcali…
Uf, Pepija, še vedno ne najdem, je pa 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} živ, to ti pa lahko povem.

Samo, da slučajno po gozdu ne lovi druge zajčke in lisičke, pol bo pa narobe, a ne ?

JEBEMTI !

Jutro Sandra! Dokaj dobro napisana resnična zgodba. Ima eno veliko pomanjkljivost. Tili znaki :)) pomenijo v kraticah sms sporočil na gsm veselje. Sedaj pa ne vem…si me zmedla, vesela nisi bila, ker si pisala drugače. Boš morala pač malo brati novosti mobitela, ker si izpadla hecno. Ne maram žužulk, žal. Pajkov tudi ne. Samo vzgojno za tvoje dete pa tole ni, če je tako hudo v paniki in histeriji reagirala mati, bogo dete, bo za cel lajf zasovražilo pajke, kot da so gromozanske zveri, ki jedo mame in otroke. Imaš bujno domišljijo in dobro pišeš. To je pa tudi vse. Povej, če bi se zgolj po noključlju v otroški sobi znašel lev (ni mogoče, reciva pa da je tam v Afriki bilo bi možno)…ja pol bi kot mama ubila sprva sebe, potem otroka, na koncu leva, v kričanju bi izgubila glavo in evo ti ga na. Otroške duše so nežne in ne razumejo še vsega. Samo reakcije nas odrasliH lahko za celo življenje v otroku pustijo posledice…za božjo voljo, ne počni tega več, vsaj ne tako…napiši kaj storiš, ko otrok pade in se potolče. Dereš se na rano, na otroka ali nase…. prava mati popiha rano in rece:”Nc hudga, bo minilo, stisne otroka k sebi in mu rano povije, a ne?” Ali pa tuli na oviro, ki ni nič kriva??? Kaj pa ti? Ne vem ženske drage, ne razumen ničesar več na tem forumu. Pajki so res ostudni, jih ne maram, ampak taka panika…presega meje zdravega razuma. Z leti lahko to postane huda fobija, potem se pa otroci kar vsega boje…še teme v sobici, ker vidijo pajke kako lezejo…grizejo…lezejo…so me kot otrako kr nekaj strašili, da bi ja bila pridna. Bosa varijane, totalno nevzgojne. Oprosti tako je pa moje osebno mnenje. Sama ponavadi skenslam pajeke tako:
Grem po steklen kozarec..položim ga na pakja, ker pajek na žalost ne vidi, čuti pa vse trzlaje. Ko je pokrit rabiš samo kos papirja ali revijo. Položiš jo pod kazarec in z lahkoto občudujem nagravžen stvor skozi steklo. Boš videla, eni so dokaj lepi…ker sem malo vraževerna ga nato spustim ven na svobodo…the end of story…in na koncu, poglej še bog ni mogel ustvariti samo lepih bitij in lepih živali…Z Namenom. Je že vedel zakaj…
Lep vikend, pa malo manj panike, zavoljo otrok, draga!
Angel

Aj, aj Angel. Slovnične napake…spake. Se opravičujem.
lp
Angel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close