Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mamice influenserke

Mamice influenserke

Vsa ta spletne gobezdala bi bilo treba ukinit, sploh pa tiste kvazi mame, ki na svoje prihodke zlorabljajo otroke za ustvarjanje posnetkov. Ne vem če je otrok dal soglasje, da pove kdaj je imel prvič trdga, kdaj je sral včeri, kulk je težil ponoč in tako naprej. O tistem nakladanju, ko pametujejo o vsem pa sploh raje nebi. Ma 5 razredov osnovne šole, pa ve o vsem več, kot doktorji znanosti.

In še zadnja: vsak influencerček bi moral dobit tuk inšpekcijo – davčno in tržno, da se pogleda, a so vsi davki in darila prijavljeni.

Odgovor na objavo uporabnika
hmnoja, 03.01.2024 ob 12:53

vsaka ti čast da imaš vse to čas spremljat in da si z vsem tako na tekočem

Jaz sem samo nekajkrat vidla in mi je vse bilo jasno. Se mi pa vse živo pokaže, ker pa res zaradi posla spremljam ene stvari, bolj kulinariko in kaksna teh kak recept objavi, pa se mi mogoče pokaže. Žal inteligentne res niso najbolj, meni osebno je katastrofa razlkazovati otroke in bi to morali z zakonom prepovedat. Katastrofa. Ne vem pa koliko zaslužijo, očitno se splača.

Zvarek, 26.01.2025 ob 15:47

Vsa ta spletne gobezdala bi bilo treba ukinit, sploh pa tiste kvazi mame, ki na svoje prihodke zlorabljajo otroke za ustvarjanje posnetkov. Ne vem če je otrok dal soglasje, da pove kdaj je imel prvič trdga, kdaj je sral včeri, kulk je težil ponoč in tako naprej. O tistem nakladanju, ko pametujejo o vsem pa sploh raje nebi. Ma 5 razredov osnovne šole, pa ve o vsem več, kot doktorji znanosti.

In še zadnja: vsak influencerček bi moral dobit tuk inšpekcijo – davčno in tržno, da se pogleda, a so vsi davki in darila prijavljeni.

Nehajte jih gledat pa bodo ukinjene. Noben ne bo tega delal zastojn in če jih ne bo nihče gledal. Fak bebcev no. Resno vsi rabite mamice pa očite da vam govorijo kaj in kako? Pač ne glej! Vi ki gledate jih podpirate. Zaradi vas obstajajo. Butli.

Perlica, o vseh teh influecerkah toliko veš. Pa vse od prijateljic, a ne? Ti jih ne gledaš, kajne?

Ne poznam in ne spremljam nobene od navedenih in jih tudi ne bom. Hočem pa reči, da bi sigurno tudi pri tebi našli stvari, da bi se zgražali, če bi snemala svoje vsakodneve.  Lahko je grdo govoriti čez druge. Ko boš sama odprla vrata svojega življenja za druge, potem se pa javi in bomo lahko ocenjevale. Do takrat pa bodi raje tiho. Tudi ti si verjetno daleč od popolnosti.

Za računovodkinja prosim, 26.01.2025 ob 13:42

pa shoping v Trstu Tamara Lampre

v prestižnih trgovinah

Mož pa še izpita za avto nima

To je res, res bedno za videt. Pa ne zato, ker bi si sama enako zelela ampak ker mi izgleda tko pateticno, kao nisem imela prej sedaj imam in vam pokazem kaj sem kupla ker zdej lahko. Razumem da kupuje kose ki lahko pridobivajo na vrednosti ampak res bedno izgleda ko kaze kaj je kupla.

Mene pa zanima, zakaj se 30+ let stare babe z otroki imenuje “mamice”?

Anonimno 10899, 26.01.2025 ob 19:05

To je res, res bedno za videt. Pa ne zato, ker bi si sama enako zelela ampak ker mi izgleda tko pateticno, kao nisem imela prej sedaj imam in vam pokazem kaj sem kupla ker zdej lahko. Razumem da kupuje kose ki lahko pridobivajo na vrednosti ampak res bedno izgleda ko kaze kaj je kupla.

Kje v trstu pa so prestižne trgovine? 😀

hecno, 26.01.2025 ob 19:18

Kje v trstu pa so prestižne trgovine? 😀

V Benetke hodi. Ne v Trst. Tam pa imajo bolj “prestizne” brende ?

Pa sej ne kupujejo vse dizajnerskih oblek. Z nulo na bancnem racunu gres lahko v trgovino, se obleces, poslikas, das sliko na IG, ceprav nisi nicesar kupil. Tako kot se slikajo v avlah hotelov, kjer si v baru ne morejo privoscit niti kozarca vina, kaj sele eno nocitev.

Od vseh teh nastetih tu pa tam kliknem na Lavi. Tale punca dobro razmislja in nikoli ni skodozeljna. Res upam, da jo njen partner ne vara (ceprav sem ze slisala lani da jo je), ker si zasluzi respect.

Rešpekt si zaslužijo mlade znanstvenice, zdravnice, inženirke, ki imajo znanje in sposobnosti, da ustvarjajo kaj novega ali s tem pripomorejo k boljšemu življenju. Kaj pa lahko pokažejo te plehke IG flodračice? Joške, rit in umetne trepke medtem ko kokodajsajo tjavtridni. Ste nekatere res tako  uboge, da vas  fascinira prazno besedičenje? Nimate s čem pametnejšim zapolniti svojih bednih življenj, kot z gledanjem takšnih neumnosti? Kaj imate od tega, če vam nekdo, ki nima veze z vami, naklada o tem, kaj je jedel, kje se je nastavljal, kolikokrat je prdnil. Velepomembni podatki za vsakdanje življenje nekoga, ki rabi tovrstno afnarijo, da se napaja z njo. Vsak klik je zanjo evrič. Še dobro, da vas imajo, sicer bi bile na sociali in s tem na naših plečih.

Sem šla prav gledat kdo so to, ker razen za Sanjo (pa še njo nazadnje 10 let nazaj) nisem slišala še za nobeno. In po slikah sodeč z razlogom saj niti ena izmed njih ne pove in ne ponuja absolutno NIČ pametnega, kaj šele koristnega. Koristne ste le ve kure njim, ki z vašimi klimi služijo. Nehajte spremljat to brain dead rajo pa bodo nehali objavljat. O ljudeh, ki svoje otroke razkazujejo po internetu v vseh možnih pozah si pač mislim svoje ???

Respekt, 27.01.2025 ob 00:39

Rešpekt si zaslužijo mlade znanstvenice, zdravnice, inženirke, ki imajo znanje in sposobnosti, da ustvarjajo kaj novega ali s tem pripomorejo k boljšemu življenju. Kaj pa lahko pokažejo te plehke IG flodračice? Joške, rit in umetne trepke medtem ko kokodajsajo tjavtridni. Ste nekatere res tako  uboge, da vas  fascinira prazno besedičenje? Nimate s čem pametnejšim zapolniti svojih bednih življenj, kot z gledanjem takšnih neumnosti? Kaj imate od tega, če vam nekdo, ki nima veze z vami, naklada o tem, kaj je jedel, kje se je nastavljal, kolikokrat je prdnil. Velepomembni podatki za vsakdanje življenje nekoga, ki rabi tovrstno afnarijo, da se napaja z njo. Vsak klik je zanjo evrič. Še dobro, da vas imajo, sicer bi bile na sociali in s tem na naših plečih.

Dober opis te scene. Manj pametnega ima kdo za pokazat in povedat, bolj se  razkazuje in kokodajsa. Nivo kokoši, ki je zanimiv ostalim kokošim. Je pa res bolje, da jih s klikanje vzdržuje jata teh kokoši, kot pa da bi bile na sociali.

Ne spremljam nobene, moj instagram je namenjen spremljanju drugih zadev … ne ljudi na splosno. Zivimo pa v cudnih casih, kjer je samovsecnost prignana do skrajnosti in otroci izpostavljeni tem kokosim in petelinom kmalu ne bodo vec vedeli, kaksen naj bi bil normalen clovek. Zanje ni kul uspesen foter, ki se ne slikari pred avti in po hotelih v objemu silikonov. Normala je dolgocasna, ob kupu photoshop popravkov zaskrbljeno preucujejo sebe in seveda ugotovijo, da imajo smolo in niso tako popolni kot nakljucni instagram model. Zadeva dela s svojo fasado resnicno skodo. Vecina ni tak karater, da vidi vso to plehkost za spiljeno podobo …

To je zanemarjanje otrok.To so kokoši.Glupi ljudje glupe kure pofpirajo z ogledi,kliki,branjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close