Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mamice influenserke

Mamice influenserke

najprej za začetek vam zelim srečno novo leto in vse dobro v letu 2024

Kar preidimo k bistvu, želel bi si čimveč mnenj in vaših pogledov na instagram mamice.

Začnimo kar z Tamaro. Se vam zdi normalno da ena mamica vsak dan zjutraj objavi depresiven story kako nemore spati zaradi otrok ,ali kako so bolni,njen dan se nikoli ne začne dobro vedno se nekaj pritozuje nikoli ji ni po godu. vsi imamo bolne otroke pa ne objavlamo vsak dan ; dobro jutro babe zabe ,upam da ste kej spal mi mamo spet 40 vročine(zadaj pa čisto zdrav otrok nobenih znakov vročine,nasmejan,poskakujoč) dobro jutro babe zabe Juno se je spet zbudila ob 3ji uri zjutraj umrla bom, dobro jutro danes pa Aleksej ni spal,nikoli pri njej ne dozivis dobrega jutra kot dobrega jutra (za namecek pa je se vzvisena in se posmehuje ostalim mamam)

Lavi Potocnik tudi ona je vredna svojega denarja ,čeprav se mi smili ker ima moža ki jo vara na vsakem vogalu,vendar vseeno po eni strani jamra koliko je pedofilov in koliko je onega in tega potem pa objavi čisto goli hčeri kako se kopata,objavi kao zelo tezko ji je ko sta doma za vikend ali pa sedaj ko je konec praznikov ; ole ole ole gresta nazaj v vrtec ; vam je to normalno? to spremljate in podpirate da čežijo doma in se praskajo po guzici med tem ko vi delate 24/7 da zasluzite posten kruh?koliko časa bomo to še dopuščali?

Potem imamo tukaj Doro: popolna mamica ki vsak vikend pušča otroka pri svojih starših da ona lahko pohajkuje na okoli potem pa jamra 24/5 kako zelo tezko ji je ker otroka ne spita? sem omenil da vse omenjenene drogirajo svojega otroka z nekimi kaplicami za boljše spanje SONNO ali kako so že,tudi Lara ta jih je uporabljala že od rojstva dalje

Lara gospodična nima nobenega dela samo visi na telefonu in danes ko je odpeljala otroka v vrtec in se je ta jokal je rekla bodo že vzgojiteljice poskrbele za to ?!?! Vi te nezrele polne same sebe in polnil ki jih dobivajo na vas racun podpirate?kako lahko otroka pusti v vrtcu objokanega brez tolažbe potrl in zatrl bo svoja čustva,postal nasilen ker ga na tak način zanemarja.

potem imamo tukaj tudi VesnoPetrovič ki brezglavo dela otroke za katere nemore niti primerno poskrbetiraje sebi kupi novo oblekico kot da bi poskrbela za to da so tudi otroci normalno oblečeni,da ne izpustimo tudi Sanje Grohar-kolikor so vse te ženske aktivne na socialnih omrezjih je vprašanje za socialno sluzbo kdo se potem sploh ukvarja z njihovimi otroci -one sigurno ne

Da ne govorim niti o izpadih teh popolnih mamic v javnosti,ko se razkurijo in znorijo tudi zelo grdo primejo otroka na licu mesta javnosti o tem kako grdo jih znajo prijeti in da morajo tudi one delate na sebi pa nobena ne govori

Pa ne narobe razumet nisem nibeni fauž za to kar dela ampak po takih in še večih ljudeh naj bi se zgledovali mi,moja žena,moji otroci,prijatelji ,znanci? hvala lepa

vsaka ti čast da imaš vse to čas spremljat in da si z vsem tako na tekočem

Ne spremljam pač pa mi gre na živce ko se zberejo žena in njene orijateljice in potem ves čas poslušam le o teh osebkih katere sem omeni

parajo mi živce,krajšajo mi dneve in nevem od kod ljudem mozag da to spremljajo a nimajo drugega od življenja kot da podpirajo zgonjene riti ki se filajo z raznoraznimi vsadki botoxi samo zato da bi ostale mlade?se ne zavedajo da bodo vseeno enkrat stare in zaradi vseh popravkov še grše kakor so

Gorec bi rad se tukaj služil denar ????????

.https://youtu.be/EoNp-0hWWu0?feature=shared

Odgovor na objavo uporabnika
samojaz?, 03.01.2024 ob 12:56

Ne spremljam pač pa mi gre na živce ko se zberejo žena in njene orijateljice in potem ves čas poslušam le o teh osebkih katere sem omeni

parajo mi živce,krajšajo mi dneve in nevem od kod ljudem mozag da to spremljajo a nimajo drugega od življenja kot da podpirajo zgonjene riti ki se filajo z raznoraznimi vsadki botoxi samo zato da bi ostale mlade?se ne zavedajo da bodo vseeno enkrat stare in zaradi vseh popravkov še grše kakor so

lol. Preberi še 1x tvoj uvodni post.

.https://youtu.be/OLJYRo7vxzM?si=L40j_c5yRmzHjJfM

To so zame glupe kokoši, nevredne, da jih kdo bere. Take se da samo na ignor, ker so bedne in izredno nezanimive.

Ubogi ti otroci, ki imajo take mame. Bo njihov sanjski poklic influencer ????  Ko bi bil vsaj oče normalen, ali pa vsaj prisoten.

Odgovor na objavo uporabnika
samojaz?, 03.01.2024 ob 12:45

najprej za začetek vam zelim srečno novo leto in vse dobro v letu 2024

Kar preidimo k bistvu, želel bi si čimveč mnenj in vaših pogledov na instagram mamice.

Začnimo kar z Tamaro. Se vam zdi normalno da ena mamica vsak dan zjutraj objavi depresiven story kako nemore spati zaradi otrok ,ali kako so bolni,njen dan se nikoli ne začne dobro vedno se nekaj pritozuje nikoli ji ni po godu. vsi imamo bolne otroke pa ne objavlamo vsak dan ; dobro jutro babe zabe ,upam da ste kej spal mi mamo spet 40 vročine(zadaj pa čisto zdrav otrok nobenih znakov vročine,nasmejan,poskakujoč) dobro jutro babe zabe Juno se je spet zbudila ob 3ji uri zjutraj umrla bom, dobro jutro danes pa Aleksej ni spal,nikoli pri njej ne dozivis dobrega jutra kot dobrega jutra (za namecek pa je se vzvisena in se posmehuje ostalim mamam)

Lavi Potocnik tudi ona je vredna svojega denarja ,čeprav se mi smili ker ima moža ki jo vara na vsakem vogalu,vendar vseeno po eni strani jamra koliko je pedofilov in koliko je onega in tega potem pa objavi čisto goli hčeri kako se kopata,objavi kao zelo tezko ji je ko sta doma za vikend ali pa sedaj ko je konec praznikov ; ole ole ole gresta nazaj v vrtec ; vam je to normalno? to spremljate in podpirate da čežijo doma in se praskajo po guzici med tem ko vi delate 24/7 da zasluzite posten kruh?koliko časa bomo to še dopuščali?

Potem imamo tukaj Doro: popolna mamica ki vsak vikend pušča otroka pri svojih starših da ona lahko pohajkuje na okoli potem pa jamra 24/5 kako zelo tezko ji je ker otroka ne spita? sem omenil da vse omenjenene drogirajo svojega otroka z nekimi kaplicami za boljše spanje SONNO ali kako so že,tudi Lara ta jih je uporabljala že od rojstva dalje

Lara gospodična nima nobenega dela samo visi na telefonu in danes ko je odpeljala otroka v vrtec in se je ta jokal je rekla bodo že vzgojiteljice poskrbele za to ?!?! Vi te nezrele polne same sebe in polnil ki jih dobivajo na vas racun podpirate?kako lahko otroka pusti v vrtcu objokanega brez tolažbe potrl in zatrl bo svoja čustva,postal nasilen ker ga na tak način zanemarja.

potem imamo tukaj tudi VesnoPetrovič ki brezglavo dela otroke za katere nemore niti primerno poskrbetiraje sebi kupi novo oblekico kot da bi poskrbela za to da so tudi otroci normalno oblečeni,da ne izpustimo tudi Sanje Grohar-kolikor so vse te ženske aktivne na socialnih omrezjih je vprašanje za socialno sluzbo kdo se potem sploh ukvarja z njihovimi otroci -one sigurno ne

Da ne govorim niti o izpadih teh popolnih mamic v javnosti,ko se razkurijo in znorijo tudi zelo grdo primejo otroka na licu mesta javnosti o tem kako grdo jih znajo prijeti in da morajo tudi one delate na sebi pa nobena ne govori

Pa ne narobe razumet nisem nibeni fauž za to kar dela ampak po takih in še večih ljudeh naj bi se zgledovali mi,moja žena,moji otroci,prijatelji ,znanci? hvala lepa

Kaj je to influenserka ? Pa vejice, pa skupaj pisanje nemore,nebi itd.itd. Rodilnik !  Si korajžna, da si upaš tak zmazek objaviti javno, čeprav le na nekem tretje razrednem forumu. Malo ponovi slovnico, pravopis od 3.r.OŠ dalje.

Od vseh naštetih poznam samo Sanjo Grohar? Očitno sem že dinozaver.

Tamari bi morali poslati socialno, ker njeno pocetje ni normalno, ni zdravo. Bolne otroke posilja v vrtec, konstantno so bolni, z njo vred. Namesto, da bi se vsi skupaj pozdravili, jih vozi zvecer po raznih luckah. Ne vem no, da take ljudi folk spremlja in da jim podjetja se dajejo denar.

Svet slo influenserstva je res dno dna. Nobene uporabne vsebine, vecina brendov sodeluje z enimi in istimi, ki so slovnicno zelo sibke.

Ze vidim nekega kvazi grammar nacija, ki se bo obesil na mojo objavo, vendar za svojo objavo ne dobim placila. Tisti zmazki od videov in objav pa ga.

Res me zanima, kdo pri brendih odloca, s kom se sodeluje in kdo potrdi zmazek od izdelka.

Vse naštete živijo od tvojega klikanja. Več kot klikneš več € jim daš! Si res taka budala da jih spremljaš?!?!!

Vsi, ki voziste bolne in šmrkave otroke v vrtec bi vam morali vrata zapreti, dokler otrok ni ozdravljen.

Edino, kar se meni ne zdi normalno je to, da se tako inteligentna oseba tvojega kalibra ni zmožna naučiti pravilne uporabe predlogov z/s.

ne poznam jih niti z igja ne, ampak to Tamaro sem pa ze zasledila in ta zenska se ima za oh in sploh popolno guruja vsega, sploh podjetnistva, gospodarstva, ekonomije,  ni da ni, najbolj pametna,…

bog ne daj da se kdaj z njo argumentirano ne strinjas, tera svoje z goavo skozi zid, ker mora bit po njeno … ker ona se ima za nekaj vec, vsem ostalim pametuje ona je influencerka, vsi ostali, ki niso so manj vredni po njeno

Sploh nisem do konca črev orebrala. Tiste, ki spremljate influencerke, ste enakovredno usekane!

Najbolj odvratne so mi fotografije, ko je noseča, pa se slikari u spodnjem perilu pa kopalkah itd. Ne ni treba vsem videt tvojga bauha. Pa sm zenska, pa se mi zdi da mora nosecnisko trebuh pac ostat pokrit. Intima je pa intima. Cudno da ne posname kak ji vn z lukne pade.

Meni se ne zdi normalno, da vse to spremljaš in se sekiraš zaradi enih neznank. Pometaj pred svojim pragom.

Ne nisi samo ti. Ne ve se katera je hujsa.

Če ni povpraševanja, ni ponudbe. Očitno se jim plehko nastavljaštvo splača, saj imajo dovolj ovčic, ki jim sledijo. Sama nimam nobene potrebe, da bi sledila nekemu xy osebku brez posebnih dosežkov, ki nima kaj zanimivega povedati ali pokazati in dela dramo iz vsakdanjega življenja. Če bi imela več časa, bi z veseljem sledila kakšnemu zanimivemu popotniku, raziskovalcu, mislecu. Tudi kakšni mami, ki se sooča s kakšnimi resnimi problemi (ne zlomljenim nohti in podobne obscenosti) in jih optimistično rešuje. O eni takšnih prebiram v eni od revij in mi je v navdih.

pa shoping v Trstu Tamara Lampre

v prestižnih trgovinah

Mož pa še izpita za avto nima

Nimam pojma kdo to so. Vem pa zakaj to delajo….zaradi tvoje sorte. Ker jim denar služite. Če ne bi bilo bebčkov tvoje sorte, brez svojega življenja, ki živite za to da tuja življenja opazujete….ne bi tega delale, ker jim ne bi cekinčkov prinašalo.

Tamara s kmetije je bila striptizeta.  Zdaj je je kelnarca in influencerka, hči je res lahko ponosna nanjo.

vse je relativno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close