Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mamica bom

mamica bom

Ah, Jani ti že znaš spravit človeka v dobro voljo, hočeš, nočeš. Pa moj pepi seveda!

Yessssssssssssssssssssssss!

ja …od 15.11. je bojda obvezna zimska oprema … in zimska oprema pri cebelicah so termoforcki pod krilci …. sicer pol zgledajo cebelice skoraj tko kukr bombniki ali pa blizji sorodniki cmrlji …. ampak …. niti ni tako hudo kukr se mogoce vidi na prvi pogled … :):)) pa termoforcki so taq lepo pisani pa pikasti .. pa …. ne pa tak dolgocasni kukr zimske gume za avtomobile :):)))

lep pozdravcek od kmalu “ozimljene”

bzz bzzz
cebelice

na eno pesmico zate ki mi je ostala iz otrošva :
Nekoč ne dolgo od tega , v deželi res ne vemo kje ,živela je čebelica ,imela lepo je ime , ti ki so jo poznali, so ji rekli …… , …….., ………,mala zvita in predrzna , ………, leti , leti , leti kamor se ji zdi…

lepe ose imej (lepo se imej ) heheheehe

Me zanima, kako so pa troti opremljemljeni po zimsko in kaj zdaj delajo? Kako pa taksne cebelice kot si ti postanete mamice?
Cebelno radovedni,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

pepi ,jaz nočem biti čebeljal , kakor se spomnim jih matica poje ?????

ja kaksna pa naj bo cebelica? …. ce ne mala in predrzna Maja :):)))

hvala za ose :):)) malce tezko jih je zrediti (da bi bile lepe) …. pri cmrljih mi to boljse rata :):)))

bzz bzz
cebelica

troti so “troti” in nimajo zimske opreme ….. imajo pa zato cebelcki take lustkane kovtrcke, ki tudi spada pod “zimsko” opremo :):)))

bzz bzz
cebelica

troti ne delajo nic … so lenobe prve vrste :):)) (hmmmm …. vcasih so tudi pridne cebelice “troti” in pasejo lenobo :):))

cebelcki pa cebelice se majo pa radi pa pol tut mickene cebelice pa cebelcki na svet “priletijo” …

sicer pa vpliv astrofizike na botaniko ob polni luni razlozi kaprice cebelic po opravljenem cebeljem aktu 😉 (ki se bojda zgodi v letu) … eksoticen cebelji sex ni kaj :):)))

bzz bzzz
cebelica

a-a :):)) crne vdove pri pajkih bojda pomalicajo svoje “mozicke” :))

cebelice so bolj “rahlocutne” ….. po opravljeni “storitvi” vrzejo “trote” ven iz cebeljnjaka :):)))

bzz bzz
cebelica

Hvala, na duhovitih pojasnilih. clovek se nenehno uci…
Ampak tist akt v zraku, to pa je prava stvar, sam je primerno za bolj mlad cebelji rod…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

pa saj ni treba vedno v letu …. vcasih tut “peš” pase :):))))

bzz bzz
cebelica

Tole je res stara tema. Dete bo kmalu polnoletno.

Zakaj so bili vsi krti?

To tudi mene zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close